Şimdi Ara

ipod touch dubai fiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktan da anlaşılacağı üzere dubai fiyatını bilen var mı dubaiden getirtsem ne olur + ları ve -leri nelerdir maddi durum açısından en ucuz yeri arıyorum ilgilenenlere teşekkürler

• Hocam bu adreste açıklama ve fiyat var sanırım, inşallah biraz ingilizcen vardır... eylül'de açılmış bir başlık. sanırım bi kaç yerde hangi mağaza hangi adreste satışta olduğu yazıyor... eğer ingilizcen yoksa çevirebilirim tek tük

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=96842
  • sitede yazanlar;

"Got it today at Sharaf DG, 32 gb, 1749,- Dhs" => Bugün Sharaf DG'den 32 gb aldım, fiyatı: 1749 Dhs

"There is another store in City Center......Sharaf DG (04-2948483).......i had a frnd working there......so thats your last chance.....i did here that they opened up a store near mall of emirates......somewhere...dont know...." =>

Sharaf DG'de çalışan arkadaşım var, şehir merkezinde, bu son şansınız, bi yer daha açıyorlar orada bi yerde, ama tam bilmiyorum..

Dostum 32 gb lık 1749 dhs, TL'ye çevir, ve diğerlerinin fiyatını da sen tahmin et, çünkü 8-16 fiyatını vermemişler

bu da internet sitesi.http://www.sharafdg.com/

tüm bilgilere google'dan ulaştım sizin için, siz de bi araştırın derim. daha detay bulabilirsiniz. iyi akşamlar

şimdi baktım, dubai'de suudi Riyali geçerliyse fiyat; 1,749.00 SAR=753.381 TRY

100 dirhem 40 ytl gibiymiş. yine 700-750 ytl arası bişey.. bu 32 gb.lık
    16 gblık da 550ytl , 8 gblık 350 ytl dir heralde... bi tahmin., Türkiye'ye göre... umarım yardımcı olmuşumdur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 16 Kasım 2008; 18:59:30 >

• teşekkürler kardeş çok yardımcı oldun. lakin bu fiyatla bile fazla bana yaa naapıcam bilmiyorum doğurus:D appleın kendi sitesinde de 229dolar yazıyo yaklaşık 380e denke geliyo çok bi fark olmuyor yaa :/ biraz bekeleyelim bakalım hem 2g kırılır belki hem de fiyat düşer bakalım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USOH -- 17 Kasım 2008; 16:25:49 >
  • Rica ederim, çoğu kişi soruyo, bende merak edip bi araştırdım. Gerçekten pek bi fark yok, buradan al, garantili olsun, için rahat olsun derim
  • 1 usd= 3,66dhs den hesaplayabilirsiniz.. sabit kur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    14 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.