Şimdi Ara

WIRELESS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,
    Bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    TTnet 1 Mbps 4GBlimitli internetim var.
    Wireless modem aldım; Linksys-G 54Mbps.
    Modemi bağladım, daha sonra bağlantı ayarlarını islediğimde hızın sabit olarak 24Mbps'de durduğunu gördüm. Bazen inip çıkmalar oluyor.
    Kablolu modemim ttnet'in verdiği Airties. Bunun özelliklerine baktığımda da indirme 1024Kb/s ve gönderme 256kb/s olarak yazıyor.
    Sizce bu iki modem arasında hangisi daha hızlı?
    Örneğin msn'de görüntülü konuşma yapmak istesem hangisi ile daha kaliteli görüşürüm?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momomo -- 1 Kasım 2008; 14:08:33 >



  • Ne olur bir yardım arkadaşlar
  • Airties'ın 1024/256 göstermesinin sebebi bağlantının 1mbps olmasından kaynaklanıyor.Linksys 24mbps bile gösterse senin bağlantın 1mbps olduğundan değişen birşey olmaz.Airties bence linksys'e göre daha kaliteli bir modem ancak 1mbps bağlantıda herhangi bir fark olacağını sanmıyorum.Hele ki bu farkın video kalitesine etkili olması söz konusu değil.O yüzden 2 modemde de hız farkı olmaz.Ancak kopma vs. gibi sorunların varsa diğer modemi takıp deneyebilirsin.
  • 1024/256 intenet baglanti hizin 1Mbps. yaklasik 100KB/s hiza tekabul eder. bir sorun yoksa bu iki modemindede ayni olur. telekomdan tarifeni degistirmedikce de degismez.

    24Mbps o anki kablosuz ag hizin. 802.11g de maximum 54Mbit olur mesafe artikca sinyal kalitesi dustukce hizda duser. ag'dan dosya paylasimi, transferi yapmiyorsan bu hizlar 1mbit internet baglantisi icin hic bir sey fark ettirmez. wireless baglanabildigi hemen her durumda 1mbitten cok daha hizli olur. gelismis ulkelerdeki gibi 100mbit internetimiz olsa sorun cikarirdi. keske boyle dertlerimiz olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.