Şimdi Ara

Antalya PS3 Oyun Satan Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
10.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar önceden pek konsol piyasasını takip etmediğim için fiyatlar ve satış yerleri hakkında pek bilgim yok.Şimdilik iki yere gittim, fiyatlar bana internetten takip ettiğim kadarıyla çok pahalı geldi.Biri gt5p veya uncharted karşılığı burnout paradise veya army of two takaslamak istediğimde +30ytl takas bedeli istedi.Tamam verdiği şey sıfır ama içinde ne kitapçığı var ne yeni bir oyun.Ayrıca verdiğim oyunlar bir haftalık ve en ufak çizik dahi yok.Sizce fazla değil mi?Yoksa internetten piyasa değerinin çok altında takaslar mı yapılıyor?

    2. yerde iste takas oyun için kendinden oyun alınmasını şart koştu.Yoksa tek seferlik 50ytl bedel ile, sonrasında ise oyun ayrımı yapmadan hepsine 30ytl takas bedeli biçti.Şaka gibi değil mi?

    Bunlara yorumunuz dışında, bana Antalya da önerebileceğiniz bir yer var mı?Ya da sizin de takas önerilerinizi değerlendirebiliriz elden olma şartı ile.Kargoyla işe falan bazı durumlarda güvenemiyorum ne yazıkki, özellikle karşımda şirket değilde kullanıcı olunca

    Şimdiden teşekkürler







  • quote:

    Orjinalden alıntı: Barbaros_07

    bu forumda yeniyim de bu shoptoyu nerde bulabilceğimi veya ne olduğunu biri söyleye bilri mi?


    http://forum.donanimhaber.com/m_28326594/tm.htm linke tikla ve aciklamalari oku.
  • facebookta antalya ps3 oyun takas grubu kurdum
    ısteyenler profıllerıne ekleyıp burdan takas yoluna gıdebılır
    arkadaslarına ıletırse ınsanlar cogalabılırız. saygılar herkese...

    http://www.facebook.com/album.php?profile&id=560945480#/group.php?gid=79658304256
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazukki

    Beyler bende. ASSASİN'S CREED var çok kullanılmadı isteyen varsa sadece GTA IV ile takas ediorum.CD de hiçbi sorun yok isteyen pm atabilr.!!

    http://www.sahibinden.com/fifa_09_sifirdan_farksiz_kesinlikle_sorunsuz_ve_elden_teslim_-95WQQaXQQ18344903WQQpXQQdisplayitem


  • Dün itibariyle, Facebook'ta ANTALYA PLAYSTATION GRUBU kurulmuştur. Artık Antalya ve civarındaki tüm PS3 - PS2 - PSP sahipleri, satış ve takas için burada toplanıyor! ANTALYA PLAYSTATION GRUBU, Antalya için en geniş satış ve takas merkezi olması amacıyla kurulmuştur. Duyanlar duymayanlara söylesin (: herKESİ BEKLİYORUZ!



    NOT: Üye sayımızı el birliğiyle arttıralım ki, herkesin birbirinden faydalanarak daha fazla oyuna ulaşabilme imkanı olsun.


    ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN;

    ANTALYA PLAYSTATION GRUBU


    Herkese sevgiler, saygılar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.