Şimdi Ara

QuickPwn 2.0.2 [Dev Team'den Restore'suz Pwn, Jailbreak] Windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  QuickPwn 2.0.2 [Dev Team'den Restore'suz Pwn, Jailbreak] Windows

The iPhone Dev Team, şimdilik beta sürümünde olan, telefonu yeniden restore etmeksizin jailbreak ve pwnage işlemi yapabildiğiniz yeni uygulaması QuickPwn'ı duyurdu. Yakında diğer platformlarda da yayınlanacak QuickPwn'ın Pwnage Tool'a eklenmesi bekleniyor.

QuickPWN 2.0.2'nin yönergesini burada bulabilirsiniz.

Bir önce çıkan arayüzlü QuickPwn'ın yönergesini burada bulabilirsiniz.

İlk duyurulduğu zamanki ekran görüntüleri ve Yönergeyi burada buradabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 21 Ağustos 2008; 16:39:36 >

• Dev Team'i yakından takip edelim diyen ekip nerde bakiim nerdeyse 4 saat oldu anons edileli bu program .
  • Zibri tam da kendine yakışır bir hareketle, ne hikmetse ara yüzü olmayan QuickPwn çıktıktan biraz sonra yakında yeni ZiPhone'un geleceğini açıkladı. Bu durum Dev-Team'i oldukça güldürmüş görünüyor.

Kaynak:http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1687
  • Dev Team'in 7 saat önce yazdığı yazı;

quote:

This tool and technique has been available to the iPhone research and hacking community for about 5 days now (if you looked hard enough) and now that we have released it properly, we are sure you’ll see all sorts of tools popping back up that have, erm„ been on a long hiatus :-)

quote:

Bu program ve teknik, iPhone araştırma ve hackleme komünitesinde 5 gündür mevcuttu. Ve şimdi eksikleri tamamlanıp yayınlanınca eminiz ki etrafta bugüne kadar boşluta duran bir çok program yeniden çıkmaya başlayacaktır :-)

Biliyorum Zibri'yi çok seven ve ne yaparsa yapsın sayesinde iPhone kırıyoruz diyen çok insan var, sakın alınmasınlar ama bu olayı kaçırmayın. Gözünüzün önünde oluyor :)

• ipod touch 32gb ile çalışmadı
  • Arayüzü olan yeni versiyonu çıkmıştır. Sıcak sıcak :)
  • Arayüzlü QuickPwn Yönergesine buradan ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h3lix uicache failed ios 10.3.4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar cahilligime verin de bunun pratikte nasil ise yarayacagini somut bir kac ornekle aciklarmisiniz? Benim anladigim restore derdinden kurtuluyoruz.ornegin kirilmamis 1.1.4 bi cihazimiz var.bunu hem kirmak hemde 2.0.1 yapmak icin fw indirip pwn islemimi yapiyoruz.islem sonucunda hic bir bilgisi silinmemis bir iphone mu elde ediyoruz. Bumudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

arkadaslar cahilligime verin de bunun pratikte nasil ise yarayacagini somut bir kac ornekle aciklarmisiniz? Benim anladigim restore derdinden kurtuluyoruz.ornegin kirilmamis 1.1.4 bi cihazimiz var.bunu hem kirmak hemde 2.0.1 yapmak icin fw indirip pwn islemimi yapiyoruz.islem sonucunda hic bir bilgisi silinmemis bir iphone mu elde ediyoruz. Bumudur

2.0.1 olan iPhone ya da iPhone 3G'yi restore etmeden Jailbreak işlemini yapmaya yarıyor. Bu sayede telefonun başına kalıcı bir iş gelme olasılığı neredeyse sıfıra düşüyor. QuickPwn ile jailbreak yaptıktan sonra BootNeuter ile de Unlock yapabilirsiniz.

Henüz test aşamasında program. İçeriği gelişecektir.

Gördüğüm kadarı ile tek kötü yanı size seçme hakkı bırakmadan ananas logosunu yerleştiriyor olması.

Telefonunu 2.0.2'ye yükseltmiş insanlar bu programla Jailbreak yapabildiklerini söylüyorlar. Fakat bunu asla denemeyin.

• Arkadaşlar denendi onaylandı.Telefonu önce iTunes vasıtasıyla 2.0.2'ye güncelleyin daha sonra Quickpwn programını kullanarak telefonu pwn edin 2.0.2'yi cydia ve installer ile kullanın.
    Çok önemli not:Quickpwn yaparken browse dediğinde 2.0.1'i gösterin kesinlikle 2.0.2'i değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 19 Ağustos 2008; 23:32:45 >
  • Evet az önce yanlış bir dosyayı sildiğim için çöken telefonuma önce 2.0.2'yi yükledim daha sonra Quickpwn'ı kullanarak telefonu unlock ettim.Unutmayın 2.0.1'i gösterdiğiniz sürece telefon her türlü çalışır hala geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 20 Ağustos 2008; 1:00:43 >
  • Peki Quickpwn ile jailbreak yapılan telefonun imei si sıfırlanıyo mu? Derdimi anlayan anladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Zibri tam da kendine yakışır bir hareketle, ne hikmetse ara yüzü olmayan QuickPwn çıktıktan biraz sonra yakında yeni ZiPhone'un geleceğini açıkladı. Bu durum Dev-Team'i oldukça güldürmüş görünüyor.

Kaynak:http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1687

Arkadaşım siten çok geç açılıyor inan bakamadım.
  • simdi 1.1.4'ü itunes üzerinden 2.0.2'ye update edip, quickpwn yaparak herseyi bitirebiliyormuyuz?
  • evet bende cok merak ediorum.1.1.4 teyim

2.0.1 e gecmek icin yapilmasi gerekenleri salak birine anlatirmis gibi anlatabilirmisin

mesela itunes dan restore mu dicez update mi

recovery modea alcakmiyiz

step by step bi yonerge yazabilirsen cok minnettar olcam

cok uzun zamandir gecmek istiorum 1.1.4ten 2ye amaacikcasi yemiyo

1.1.2 den 1.1.4e gecmek icinde ziphoneu beklemistim sanirim buda ayni derecede user friendly bi program

lutfen bi yonerge yazaıver detaylı barbee arkadasım ellerin dert gormesin
  • yardim yokmu

update etcem sadece cevap bekliorum yapan birinden
  • Yaşasın zibri'yi sevmeyen biri daha varmış! Oh be!
  • peki bu programla jailbreak yaptıktan sonra 3G simkilit de bootneuer ile kırılabilecek mi?
  • arkadaslar bilen yokmu?

"1.1.4'ü itunes üzerinden 2.0.2'ye update edip, quickpwn yaparak herseyi bitirebiliyormuyuz?"
  • Yenisi çıktı 2.0.2'yi Jailbreak edebilirsiniz. Yönerge burada.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.