Şimdi Ara

SAMSUNG DIGIMAX S85 - FUJIFILM FINEPIX A920 9.0MP KIYAS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açıkcası 200-300 ytl arasında bi fotoğraf makinesi arıyorum acaba sizlerin uygun gördüğü modeller varmı ..
    Ben aşağıda belirttiğim 2 modeli beğendim bunlardan daha iyisi şudur diyebileceğiniz modeller varmı yardımlarınızı bekliyorum.. Yada bu 2sinden hangisini alayım ben samsungu beğendim ama üstüne biraz daha para koyup şunu alsan daha iyi edersin diyecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

SAMSUNG DIGIMAX S85 - FUJIFILM FINEPIX A920 9.0MP KIYAS

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99786
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd96543

• arkadaşım ben de senin gibi 200-300 lira arası bir makina almayı düşünüyorum bana da senin gibi en uygunu s85 geldi.
    boyu biraz büyükçe ve pil tüketimi hızlı ama 5x optik zoom+5x digi zoomu ile öne çıkan bir makina ve sensör büyüklüğü ve lcd ekran büyüklükleri nedeniyle de doğal olarak fazla pil tüketiyor.fakat bu sorun yüksek amperli pillerle ve yedek pillerle çözülebilecek nitelikte.ama verdiğin sitedeki yorumlara bakılırsa da oldukça olumlu yorumlar almış bir cihaz.
    finepix e gelince o da kaliteli bir makine ancak bana samsung markası daha çekici geliyor.
    bir de ben s85 hakkında hiçbir incelemeye ya da çekilmiş fotoya rastlamadım.kullanan arkadaşlar varsa resim koyabilirlerse aydınlatıcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavYMortaR -- 17 Mayıs 2008; 21:44:18 >

• Bende araştırıyorum arkadaşım bilenlerin yorumlarını bekliyorum..
  • arkadaşlar samsung s85 ile ilgili fotolar ve video eklemiştim ama hangi başlık altına eklediğmii bilmiyorum samsungla ilgili pil konusunu çözmenizin tek yolu VARTA POWER ACCU 2700 l
    k pil almak bu pille 1000 den fazla foto çekebilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 18 Mayıs 2008; 23:46:29 >
  • Burdan linkini verebilirseniz bakar inceler faydalanırdık
  • Evet şuraya çekilen fotoğraflarla ilgili link verebilecek arkadaş yokmu?
  • arkadaşlar S85 imi alalı üç gün oldu şimdi sizlere izlenimlerimi aktarcam.internetten uygun fiyata bi makina araştırması yaptım ve fiyat performan açısından en uygun makinayı bulmaya çalıştım.karşıma ilk önce s850 çıktı ve gerçekten fiyatına göre iyi işler başarabilen bi makinaydı sonunda almaya karar verdim.fakat kadıköyde hiç biyerde bulamadım yazıcıoğlunun oralarda falan da yoktu sirkeciye gittim yok altın handa yok koskoca doğu bankta bile bulamadım.son olarak bi dükkanda adamın biri kardeşim; s850 nin modeli geçti artık bulamassın onun yerine s85 çıktı tüm özellikleri aynı tek farkı artı larak yüz takip sitemi var dedi.tamam dedim fiyatını sordum 200 ytl doğu bankta bile en uygun 210 a bulmuştum ama doğubank ın yanın da bi dükkan 200 diyince hemen aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KODAK EASYSHARE C713 7.0MP
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsungların genelinde olan pil sorununu bu makine de görmedim .çok pil harcayacağını bildiğim için vartanın 2500 lük pillerinden aldım. ilk gün 300 fotorafı geçtiğim halde pil halen bitmedi ve şarj göstergesi halen full gösteriyodu çok sevindim.durasel pillerle 40 fotoraf bile zor çekilio.yani iyi bi şarjlı pil işinizi görür.
    makinenin gündüz fotoraflarına hayran oldum özellikle auto modunda çok süper resimler çekiyo.bu kaliteyi samsung un eskiden kullandığım bi iki alt modelinde göremedim.
  • auto da fotoraflar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1832 -- 22 Mayıs 2008; 1:44:25 >

• 5 x zoom la çekilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1832 -- 19 Mayıs 2008; 22:37:59 >

• 5x optik zoom da fazla bozulma yok gibi....

Yanlız gündüz fotolarında buğulanma hissi veriyo...

Bide manuel ayarlarda çekilmiş bi kaç foto eklersen daha belirleyici olur...

Makinenin geneli fena değil gibi...
  • manuel ayarlarla çektiğim makro fotolar

resmin orjinal boyutunda yapraklar daha yakın gözüküyor üzerindeki noktalara kadar.buraya yüklenince bazı fotolar tam boy olduğu için ayrıntılar fazla anlaşılmıyo olailir.

ceviz yaprağındaki o beyaz noktalar normal gözle görünmüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1832 -- 21 Mayıs 2008; 17:58:51 >

• arkadaşlar şimdi aceleyle çektiğim fotoraf bu.elimde olan tek fotoraf yakında dahaçok gece fotoraflarıeklicem inş.fazla iso vermedikten sonra noise gibi sırunlar çıkmıyo gibi.bu fotoraf iso 50 de çekildi.pozlama süresinin 15 saniyeye kadar artırılmış olması düşük isoda bile canlı renkler vermesini sağlıyabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1832 -- 22 Mayıs 2008; 1:31:27 >
  • dostum fotolar tek kelimeyle mükemmel... özellikle gece fotoğrafı oldukça tatminkar...

sen bunları s85 lemi çektin.... insanın inanası gelmiyo...
  • dpreview de bile 4,5 yıldız almış......

yaw kodak z1285 düşünürken kafam yine karıştı... Bu gidişle hiçbişey alamıcam.... oofffooffff...
  • evet fotoların hepsi s85 le çekildi.makinadan şuana kadar memnunum.yeni fotoraflar çekince yine eklemeye devam edecem inş.
  • letsgo digitalde karşılaştırmalarına bi bak istersen.ama aralarında baya bi fiyat farkı var gibi görünüyor.

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1750-1619-1429-1563.html
  • evet fiyat yarı yarıya.....

allahım sen yardım et.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaklarda -- 22 Mayıs 2008; 0:28:23 >
  • s85 manuel modda çekildi resimler orjinal olup sadece boyutlarını editledim
    diyafram f:2.8 perde hızı 1/2000 iso:400 flaşlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinozer -- 23 Mayıs 2008; 0:34:04 >
  • 5x optik 5 x dijital zoomla ay.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.