Şimdi Ara

Rowenta Silence Force Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
55.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Hepa Filtreli (hepa 13 veya 14) ve çok gürültüsü olmayan bir elektrik süpürgesi arıyorum. fiyat olarak 200-500 arası olabilir.
    Rowenta Silence ilgimi çekti. Rowenta Silence Force 2200 W kullanan var mı? Çekim gücü yeterli mi? ve Hepa kaç filtreli? bir de rowenta servisi hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirse memnun olurum. teşekkürler..



  • hepa değeri 13 ses seviyesi 79 db olan philipsi tavsiye ederim kuru sistemler arasında, emiş gücü 500W tuttumu bırakmıyor halıyı

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17857&productid=evphfc9160
  • 2200W kırmızı modeli kullanıyorum. Çekiş gücü inanılmaz. MAx e yakın değerde halıya yapıştımı hareket ettiremiyorsunuz. O denli yüksek çekiyor. Toz torbası da :http://urun.gittigidiyor.com/Rowenta-Silence-elektrikli-supurge-toz-torbasi_W0QQidZZ17000074 da 8 li olarak satılıyor. Zaten bez torba olduğundan içini temizleyip birden fazla kere kullanabiliyorsunuz. Sessizlik oalrak daha iyi bir makine mümkün değil diye düşünüyorum. Min den biraz daha yüksek seviyede uykusu haifif olan birinin yanında temizlik yaptım. Hiç duymadı bile.
    Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim tüm Rowenta silence forcelar ( diğer modelleri bilmiyorum ) tamamen Fransa da üretiliyor. Yani diğer markalar gibi Çin de malzeme kalitesi daha düşük şekilde ürettirmiyor. Malzeme kalitesi çok çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 23 Nisan 2009; 16:43:58 >




  • Merhaba arkadaşlar,

    Rowenta Silence Force serisi elektrikli süpürgesi olan DH kullanıcıları için SüpürgeMarket firmamızdan tedarik edebileceğiniz ürünleri aşağıda paylaşıyorum;

    - Toz torbası
    - Hepa filtre
    - Üçgen emici
    - Hortum




  • Ben de rowenta silence force compact var. 2007 de almıştım yani 7-7,5 sene oluyor alalı.gayet memnunuz.ancak bunun hepa filtresi hepa 10 grubuna giriyor galiba. Benim merak ettiğim şey bu hepa 10 yerine hepa 13 takılabiliyor mu? hepa 11, hepa 12 de olur. hepa numaraları arttıkça hava kalitesi de artıyormuş.

    Hepa Filtrelerin Numaralarına Göre Etkileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.