Şimdi Ara

Protein Tozu Takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
54.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorum bugünlerde eski konular hortlatıldı orayada yazabilirdim ama yeni konu açim dedim çünkü benim olay farklı biraz.

    Ben zayıflıktan yakınanlardanım Boy 177 Kilo 50.Vücudum kilo almıyor.Artık hormonlardan mı metabolizmanın çok hızlı çalışmasından mı kurttan mı hiç bilemiyecem.Ama sülaledeki kuzenlerim filanda zayıftır hep.Irsi olsa gerek.Vücut geliştirmeye başladım.1 hafta oluyor.Ve zayıf olduğum için her spordan sonra çalıştığım yerleri incelediğimde hızlı bi gelişme farkediyorum.Karın olsun kanat olsun Ön ve arka kol olsun.Hocam da ilk başladığımda çok zayıfsın dedi.Böyle gidersen çok kas olur kilo alarak kas yapman lazım dedim.Bende çok yediğimi söyledim.(Okulda tenefüs aralarında yarım ekmek bitiyorum soteli.Abartısız!) Sana protein tozu başlatalım dedi.Bende tamam dedim.Şimdi protein tozunun ileride bana zararı ne olabilir onu merak ediyorum.Spora ne kadar devam edeceğimi söylim size Şimdi başladım ve Ağustosun başına kadar devam edicem.Yani 4 buçuk ay.Veya 5 ay.Var mı protein tozunun yan etkileri? Kilo alarak kas yapmak istiyorum.Sporuda sevmeye başladım gitgide.Çünkü dinç oluyorum.Bilgisayar başında olduğum için artık eski sırt ağrılarımdan da kurtuldum.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcan.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

     Protein Tozu Takviyesi

    Protein tozu kullanmadan şu vücut yapılır mı?


    yapılır arkadaş , sadece dengeli beslenmen lazım , bu adam bodyci değil zaten fitnessçı sadece , bu adamın ilk fotolarını bulsan görürsün 60 kilo olduğunu falan zamanında çok zayıftı

    heathen doğru söylemiş çok da bişeyi yok bu vücudun aslında


    Sabah 2 yumurta, öğlen mercimek ,tavuk gibi proteini olan bi yemek aksam da sebze yemeği aralarda badem fıstık, yatmadan öncede süt içerim veya mısır gevreği yerim. Yeterli herhalde şimdilik.

    Adamın antrenman programı ve yedikleri burada , kız resimlerine takılmayın yararlı olur diye paylaşıyorum.
    http://thecampusthrone.com/never-back-down-cam-gigandet-workout




  • Protein tozları konusunda insanlar genel olarak iki farklı görüşü savunuyorlar. İlki protein tozu olmadan gelişim gösteremeyeceğiniz, ikincisi ise protein tozuyla hayallerinizdeki fiziğe kısa bir süre içerisinde kavuşacağınız yönünde. Aslındaiki görüş de ne tam olarak doğru, ne de tam olarak yanlış. Protein tozu günlük beslenmesi yeterli olmayanlar için oldukça güzel sonuçlar vermekte. Protein tozu kullanıp yeterli çalışma ve dinlenmeyi yapmayanlar ise yalnızca vücudunu boş yere yoracaktır. Tüm bunları bilerek protein tozu kullanmaya karar verdiyseniz kafanızdaki en büyük soru hangi whey proteini kullanacağınızdır. Kişisel görüşüm MuscleTech'in başarılı bir ürün olduğu yönündedir.http://biliste.com/en-iyi-5-protein-tozu/ adresinde en iyi protein tozları incelenmiş. Karar aşamasında bir göz atmanızı öneririm.




  • protein tozu kullanmadan önce ne gibi araştırma yapmamız gerekiyor ?
  • protein tozu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

    http://www.fitmarket.com.tr/supplementler/protein-tozu
  • Spor şüphesiz ki sağlıklı her insan faydalıdır. Biz milletce spor yapmadığımız gibi aslında çok bilinçsiz besleniyoruz.
    Allah tan yemek kültürümüz sebze ve et ağırlıklı. Oradan biraz kurtarıyoruz.

    Sen hacim kazanmak istediğin protein ağırlıklı ve karbonhidrat takviye ederek beslenmen gerekiyor.
    Ama bu yaparken yağlanmadan kas kütlesini arttırarak kilo alman faydalıdır. Protein tozu kullanman bu açıdan faydalı antrenman öncesi ve sonra 1'er ölçek alman yeterli.
    Gün içinde de istege bağlı 1 ölçek kullanabilirsin ama diğer tavuk balık gibi besinleri ihmal etmemen gerekiyor.
    Kendine güzel bir beslenme programı yap içine kaliteli yaglar içeren çerez (Ceviz, yer fıstığı,badem vs..) koy ama hepsinin miktarlarına dikkat et.
    Ama aldığın ürünlere dikkat et. Arkadaşların yada geçeci olarak gittiğim salonlarda bazen hiç görmediğim bilmediğim protein tozlarına rastlıyorum. Bildiğin markalardan al.
    Ben çok yerden aldım ama şu sıralar buradan alıyorum fiyatları ve çeşitliliği iyidir.http://ekstraprotein.com/protein-tozu
    Zamanında iyi promosyon yapmışlardı o ara tanıştık. :)))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.