ben -alo noel baba senmisin n.baba -alo kimsiniz? ben -Polat ben polat.. bişey diyecem n.baba - sesin gelmiyo polat sonra ara ben - numarayı bırak da dinle ben - geyiklerin catıdaki antenlerin agzına...... gel al şunları n.baba -iyi yapmıslar,gece 12den sonra gelip alırım merak etme yemini felan koyduydum bacanın içine sen veriver. ben - maytap mı geçiyon sen dayı? mahallenin çocukları bu geyikleri görürse var ya..gece dağıtacağın tüm hediyeleri var ya.. gerisini anladın.. hele ayyaş hüssam görürse geyiklerini öldü bil.biri bi daha doguramaz öbürü bi daha dogurtamaz.geçen redkitin atını yakaladı var ya... n.baba - yapma lan,zaten ikisi de erkek geyiklerin ben - ya olm daha kötü,sen iki tane de dişi geyik bulup çiftleştirmiyon mu bunları? yavrularını arka sokaktaki pazarda satmıyonmu? n.baba - lan olm ben 1 dişi buluyom ben- o nasıl oluyo? n.baba - benim geyiklerin ikisi birden dalıyo ben - lan bana bak, ya gelir geyiklerini burdan alır götürürsün ve hediye olarak bana bir ferrari getirirsin.. ya da ... n.baba - ya da ne? Tüm antartikayı üstüne mi salmamı istiyorsun? ben - fokları mı salacan üstüme? n.baba - tamam lan devam et ben - yanımda kim var bak sesini dinleteyim,ona göre konuş.. *****? - aloo noelciim kurtar beni n.baba - vay deyyus.. bırak ulen karımı! ben - hahahaa noel anne elimde.. gece 12de evimin önüne bir ferrari bırakacaksın,anahtarları da yastıgımın altına koyacaksın. n.baba - lan ben ferrari bulsam kendim binerim ben - söyleyeceğimi söyledim bay noel. karın elimde.. n.baba - lan bana bak
-----------------dıtdıtdıtdııııtdıtdıtdıtdıııııııııııııııııııııııııt----------------------------------------- 2008'in ilk sabahı. saat 10:30
noel babanın telefonu acı bir bicimde calmaya basladı n.baba : alo ben : ferrari nerede noel? n.baba : olm getirirken kaza yaptım,alışmışım geyiklerle gidip gelmeye. gaza basacam diye vitesi attırmışım.. getiremedim.. karım nerde? ben - uyuyo olm,geçmiş olsun.. hangi aileden aldıydın sen bu kızı? n.baba - avustralyada çöle yakın biyerden ben - iyi,o sıcaga alısmıstır.sizin oralarda yasamayaz n.baba - olm deşerim bağırsaklarını,geyikler nerde bari? ben - onları samanpazarında sattım,birini yılbaşına 20 dakika kala hüssam yakalamış zaten.. biri hamile çıktı geyiklerinin haberin olsun n.baba - olm ikiside erkekti onların ben - dedim sana hüssam yakalamasın diye. n.baba - hay allah belanı versin ----------dıtdıtdıtdııııııııııııııııııtdıtdıtdıtdıııııııııııııııııııııııt----------------------------------------------------------
ERTESİ GÜN: M.Ali Birand'la Kanal D ana haber: Bültenimizi şok edici bir haberle acıyoruz sayın seyirciler. 2000li yaşlarda oldugu tahmin edilen noel baba,dün kocaman bir buz kütlesini kırıp içine kafasını sokarak intihar etti.Noel Anne ise BBC ye yaptığı açıklamada,yeni Noel Babanın bir Türk oldugunu,ve adının NoelPolat olacagını söyledi. Daha sonra ermeniler BBC'ye telefon ederek, ' onun ataları bizim atalarımızı katletti,o noel baba olamaz' diye bir iddia da bulundu fakat iş işten geçmişti. Ayrıca NoelPolat'ın,Sözde Ermeni soykırımı anayasa tasarısının Amerikan senatosundan geçmesi halinde,Amerika'ya 50 yıl hediye dağıtmayacağını söyledi. NoelPolat,En uzun süre yaşamış Türklerden biri olacak.