Yeni versiyonunda adaptöründe kullanılan kablolar değiştirildi. Böylece 3 kırmızı ışık hatası giderildi.
Ürün sıfır, kutusu açılmamış. İsteyene ücretsiz firmware yapılır. Ayrıca fiyata 220/110 adaptörü de dahil.
Fiyat 670 ytl kargo dahil.
-------------------------------------------------------------------------------- Ürün Paket İçeriği:
- Halo 3 Special Edition Console - Halo 3 Special Edition Wireless Controller - Halo 3 Special Edition 20GB Hard Drive - Halo 3 Special Edition Wired Headset - Halo 3 Special Edition Gamer Pics and Theme (via Xbox LIVE'dan özel download ile) - Halo 3 Special Edition ethernet cable
Yeni soğutma sistemi:
Neden Korumalı Model Diyoruz: Microsoft konsollarda kronik sorun haline gelen 3 kırmızı ışık adıyla bildiğimiz yanlış tasarım sonucu oluşan ısının atılamamasından kaynaklanan arızayı mümkün olduğunca aza indirmek için yeni önlemler aldı. Kartın tasarımını değiştirdi, kondansatörleri inceltti, dvd romu inceltti, bazı micro parçaların yerini değiştirdi, aliminyum yerine bakır alaşımlı daha ağır ve ısı iletici boru ilave edilmiş başka bir soğutma bloğu kullandı, işlemci lehimlenmeden sonra titreşimi azaltmak için işlemciyi karta yapıştırdı, ramların üzerine termal yastıklar yerleştirdi...
İlk tasarımdan iki yıl sonra şu an resimlerde gördüğünüz model piyasaya sunuldu, bu alınan önlemlerin tümünü kolaylık olsun diye korumalı model dedik.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hocam Halo serisinin hepsi falcon üretimi mi, bunun falkon üretimi olduğunu kesin olarak biliyor musunuz
mehmet arkadasımız guvenılır ben aldım makınalardan uzun suredır bu ıslerın teknık kısmıylada ugrastıgım ıcın makına geldıgı gıbı soktum ıcı resımlerle aynı ayrıca bırseye dıkkatınızı cekerım makına calısırken
su gpu ekstra sogutması tum ısı goruyo normal gpu sogutucusu buz gıbı ama o kucuk yer alev gıbı yanı buda 3 kırmzııya ılac gıbı onlem oluyo
bu soğutma sistemi elite lardadaböyle değilmi?
ama fiyat gerçekten güzel.
pal - ntsc farkı şuanki fiyat farkını bence haketmiyor. sadece pal adaptör fiyat farkı belki mantıklı olabilir.
iyi satışlar
bu niye hala satılmadı ya, güzel cihaz hayırlı satışlar
halo edition,elite,arcade,pro pack hdmi lı olanlar yeni nesil soğutma sistemine sahip..3 kırmızı sorunu yok..