bence bu plazmadan uzak durmalısınız. plazma seçiminizde öncelik pioneer ve panasonic olmalı.3. olarak da samsung. diğerlerini ince eleyipsık dokumalı. 300-500 kar edeyim derken azap olmasın sonra size. pio ve pana başlıklarınızı okumanızı salık veririm.
Philipsin iyi bir marka oldugunu düsünüyorum plazma da mı basarisiz acaba?
pio ve pana ayrı olmak üzere(sadece plazma üretiyor olmalarından dolayı) philips hem plazma hem de lcd üretiminde bence de iyi bir markadır. ancak bu modelle ilgili çekincemi sundum. yoksa üst seviye plazmalarına sözüm yok. bence 3000 civarı pio ve pana düşünülmeli. yoksa phlips'in bu modeli de alınmaz değil elbette.
Hem alınmaz degil diyosun hem de uzak dur diyosun
sizi anlamak zor biraz...
Philips'in bu modeli bence fena değil ama biraz daha verip Samsung ve LG'nin tasarım olarak çok güzel plazmalarını da düşünmelisin.
bu siteyi anlamak gerçekten zor. philipsin plazmasının nesini test ettinde alma diyorsun. soruyorum. philips 5332 ile samsung C 91 arasında ne fark var ki. herkes tutturmuş bir marka onu söyleyip duruyor. varsa bir bilimsel kanıtın veya internette okuduğun uluslararası bir sitede yorumların koy bilgiyi bizde saygı duyalım aydınlanalım. yok onu alma uzak dur falan bence uygun yaklaşım tarzı değil. hem bu konuştuğumuz markalar 1-2 yıllık markalar değilki. tüm dünyada satılan 3-4 tane marka var. hangisini kötüleyebilirsin ki. hepsi markalaşmış her ürünüyle. kimbilir ne kadar argeye para yatırıyor adamlar. philipsin sony nin panasoniğin her ürünü evimizde. ütüsü monitörü müzik seti. hemde onlarca yıldır. sizden de eski. neyse uzattıım biraz......
bu siteyi anlamak gerçekten zor. philipsin plazmasının nesini test ettinde alma diyorsun. soruyorum. philips 5332 ile samsung C 91 arasında ne fark var ki. herkes tutturmuş bir marka onu söyleyip duruyor. varsa bir bilimsel kanıtın veya internette okuduğun uluslararası bir sitede yorumların koy bilgiyi bizde saygı duyalım aydınlanalım. yok onu alma uzak dur falan bence uygun yaklaşım tarzı değil. hem bu konuştuğumuz markalar 1-2 yıllık markalar değilki. tüm dünyada satılan 3-4 tane marka var. hangisini kötüleyebilirsin ki. hepsi markalaşmış her ürünüyle. kimbilir ne kadar argeye para yatırıyor adamlar. philipsin sony nin panasoniğin her ürünü evimizde. ütüsü monitörü müzik seti. hemde onlarca yıldır. sizden de eski. neyse uzattıım biraz......
Philips asla kötülenecek bir Marka değil tabi. Ürettiği çok güzel ürünler var kuşkusuz. Ancak 5 serisi pek fazla özellik barındırmayan model. Bu modelde görüntü iyileştiriciler yeterli değil. Özellikle renklerde ciddi anlamda dağılmalar (bana göre) problem yaratıyor. Bunu en iyi alıcının gözlemlemesi gerekir. 2 alternatif modeli aynı kaynaktan test ettiğinizde, biraz da ayarlarını eşitlemeye çalıştığınızda kararınızı verirsiniz. Bu model yerine 7 serisi Philips plasmalar tercih edilebilir. Ancak onlarda gereksiz pahalı. O fiyatlara Pioneer 427XA alınabilir. Pio'nun performansını ise ancak 9 serileri kıyaslamak doğru olur. Ankara/Blu'da 2.700 YTL peşine alınabilir 4270XA. Samsung C91 ise peşin 2.500 YTL civarında.
5332 için peşinde 2.400 ytl fiyat almıştım, pazarlıkla biraz daha düşürülebilir ancak eger bu parayı verebiliyorsanız bence plazma sıralamanız şöyle olmalı;
dün bir yetkili philips servisi ile görüştüm. aynı zamanda samsungunda yetkili servisi. sonuçta en iyi onlar nabız tutar diye. adam yılların serviscisi. adama sordum Samsung C91 mi Philips 5332 mi? diye.bana dediği aynen şu: samsung daha oturmadı. paneli biraz daha iyi görüntü veriyor. ama philipsin yazılımı daha iyi. ve de hiçbir zaman servis ve yedek parça sorunu yaşamazsın. samsungda istanbula giden tv lerin 1 aydan fazla zamanda geldiğini ve parça sorunlarının yaşandığını bizzat yaşayan birisi olarak söyledi.
quote:
Orjinalden alıntı: eloy1368
5332 için peşinde 2.400 ytl fiyat almıştım, pazarlıkla biraz daha düşürülebilir ancak eger bu parayı verebiliyorsanız bence plazma sıralamanız şöyle olmalı;
estore fiyatları F/p açısından incelemek lazım. gerçekten arada 750-1000 ytl edecek görüntü farkı varsa elbette alınabilir. ama arada ciddi anlamda fark yoksa fiyata göre karar vermek lazım herhalde.
arkadaşlar ben bu bahsi geçen philips 5332 plasmayı bir yerde 1415 ytl ye gördüm, yukarda adı geçen markalarda olmak üzere fiyat/performans olarak hiç düşünmeden bu fiyata bu plasma alınmazmı sizce?
bence hemen al, hatta bitane de bana ayırt, yada adresi pm den yolla ben senden önce gider alırım:)
arkadaşlar 42 inç baktığım sitenin isminide akakce comdan aratıp bulmuştum, buroteknik-ti ancak bugün baktığımda fiyat değişmiş ve 2500 ytl ye çıkmış. ancak yemin ederim dün 1415 ytl ydi fiyat kdv dahil. keşke dün akşam siparişi verseydim. mecburen göndereceklerdi heralde. çok üzüldüm. herkesten özür dilerim. saygılar
canın sağolsun aytacmetin hopllattın ya bizi ne diyeyim ... ayrıca Konya vatan bilgisayarda 24 kasım öğretmenler günü dolayısıyla akşam 5 ten sonra kapanışa kadar öğretmenlere özel tüm ürünlerde yüzde 25 indirim yapmışlar ... tabii her vakit orada olamadığımız için haberimiz yoktu ... bizim 42 pfp 5332 modeli 2598 den ,1948 ytl 5 taksite indirvermişler tabii ki cardfinansı olan öğretmenlere... haberimiz olsaydı öğretmen tanıdığımızın birine aldırırdık bu akşam ki inter- fenerbahçe maçını plazmadan seyrederdik size de fotoları yollardım ama kısmet değilmiş...neyse beklemeye devam...sabır sabır ya sabır...ayrıca diğer plazmalarda da lcd lerdede söz konusu indirim vardı...yani pioneer'in 4280x kuro modeli de 4500'den 3375 ytl ye iniyordu...
Şimdi 1869YTL olmuş...Şimdi alınır mı? :D
belki daha ucuza da bulunabilir ama yine de bizim aldığımız fiyata göre iyi sayılır ....
1700e aldım
Selamlar iski,
Hayırlı olsun çok iyi fiata almışsın.Bendede philips pfp 5532 50inch i var 6 aydır hiç sorunsuz kullanıyorum çokta memnunum.Tek sıkıntım başta büyük gelen 50inch(127 ekran) şimdi az gelmeye başladı gözüm alıştı herhalde ondan 70ekran CRT sony den sonra iyi gelmişti ve büyük ekranda izlemenin tadı başka oluyor.Bundan sonra alacağım kesinlikle 60 inch ve yukarısı olacak.İyi düşünün sonra sizde benim hissettiklerimi yaşayabilirsiniz.Tabii ki imkan ve mesafe sorununu hesaba katmak gerek.Saygılarımla,Hep***mantık***lı kalın.
NOT:En iyi tv sahip olduğunuzdur.
quote:
Orjinalden alıntı: iski
1700e aldım
Selamlar asddemir,
Çok haklısın aradaki fiat farkına degecek hiç bir şey yok gerçekten.42 inch pio ya 3950 vereceğime philipsin 50 inch 127 ekran plasmasını 3.000ytl almak daha akıllıca geliyor.950 ytl eksiğine ve 42 yerine 50 inch 127 ekranı almış olacaksın.Saygılarımla,Hep***mantık***lı kalın.
Not.ben 6 aydır 5532 50 inch philipsi kullanıyorum hiç sorunum olmadı çok ta memnunum.iyiki almışım.
quote:
Orjinalden alıntı: asddemir
quote:
Orjinalden alıntı: eloy1368
estore fiyatları F/p açısından incelemek lazım. gerçekten arada 750-1000 ytl edecek görüntü farkı varsa elbette alınabilir. ama arada ciddi anlamda fark yoksa fiyata göre karar vermek lazım herhalde.