CD-Changer - Teyp Uyumu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Yardım (Motor Mekanik Multimedya)
Marauder1905 => CD-Changer - Teyp Uyumu (25.09.2007 11:51:26)
Arkadaşlar selam,

Geçenlerde araba camım kırılıp teybim (sony xplode) ne yazık ki çalındı ve şu an da bir teybim yok.

Size sormak istiyorum;

10'lu bir CD-Changer'ım var ( Sony) ama modelini bilmiyorum. Alacağım terbin bu cd-changer'la uyumlu olması için nelere dikkat etmem gerekir acaba? Sony veya pioneer alıcam zaten.

Şimdiden teşekkürler,

f1tuning06 => CD-Changer - Teyp Uyumu (25.09.2007 17:17:57)
arkadasım slm oncelıkle sunu solım sony changer sony pıoneer pıoneer e uyum saglar ama yanılmıyorsam bunların bırbırıne yanı sony pıoneer e uyum saglaması ıcın ara bı adaptor tarzında pıyasada cıhazlar var sıkı bı arastırma yaparsan bulabılırsın .Saygılar eger detayını ogrenmek ıstersen msn mı ekle yardımcı olurum sana...

gokhan2 => CD-Changer - Teyp Uyumu (25.09.2007 18:16:04)
Kaardeş şimdi sony nin pioneer a pioneerinda sony e hiç bi cihazi olmaz Bn böle biliorm ama yanliş bilior olabilirm

Marauder1905 => CD-Changer - Teyp Uyumu (26.09.2007 08:27:59)
Cevaplar için teşekkürler. Tamam pioneer uymuyor diyelim ama Sony'nin bütün modelleri uyar mı? Ya da uymayanlarla uyanları nasıl ayırabilirim?

gokhan2 => CD-Changer - Teyp Uyumu (26.09.2007 15:17:57)
Kardeş bnmbildiim kadarila pioneer hesabi düşünürsek pioneerin bütün cd changerlari pioneerin changer uyuymlu teyplerinin hepsile uyuym sağlar bnde alicamda cd changer bi ara arştiricam pioner teypime

sparhawkisme => CD-Changer - Teyp Uyumu (5.10.2007 10:19:56)
quote:

Orjinalden alıntı: Marauder1905

Arkadaşlar selam,

Geçenlerde araba camım kırılıp teybim (sony xplode) ne yazık ki çalındı ve şu an da bir teybim yok.

Size sormak istiyorum;

10'lu bir CD-Changer'ım var ( Sony) ama modelini bilmiyorum. Alacağım terbin bu cd-changer'la uyumlu olması için nelere dikkat etmem gerekir acaba? Sony veya pioneer alıcam zaten.

Şimdiden teşekkürler,

Elinizdeki Sony CD Changer'ı CD Changer kontrol özelliği olan tüm Sony teyplerde kullanabilirsiniz.

Sayfa: [1]