KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Ülke ve Dünya Gündemi
Guest-6FAD03CDB => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (8.11.2025 21:08:06)
https://www.youtube.com/watch?v=hjigAZt7fMk
Sonra ak amcalar gençler iş beeeenmio yeğeeenm diyorlar.

OptimizedSettings => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (8.11.2025 22:16:23)
Oysaki dayısı olsaydı 50 60 puanla memur olurdu

kerimcem => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (8.11.2025 23:25:48)
yanlı haber mutlaka ailesinde yada kendisinde bir sicili bozukluk vardır fetö pkk dhkpc gezi vesayre.

bukadar yüksek puan alıp elenenler böyle sonra gelirler acıtasyon yaparlar.

ha dediği doğruysa ki hiç sanmıyorum yapan allahından bulsun.

captain_turkiye => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (8.11.2025 23:33:48)
sicilinde "akpli olmak" yokmuş işte. Senin zihniyetin yıllardır ne yapıyor zannediyorsun?

kerimcem => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 00:30:39)
bla bla mulakattan kalma sebebin direk suratına söylenir beyfendi nedenini niye söylemiyor? beyfendinin vatanını milletini seven biriyim diye ikide bir dokandırma ünlem yapmasından neden olduğu belli az çok.

sülalemin çoğu memur %80+ akp haz almaz boş yapma hayatımdada torpille memur olmuş biri görmedim sadece işçi gördüm.

Hopdediks-Dediğimdediks => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 00:42:05)
Öğretmenlik alımında 2023 yılında mülakat sistemindeki hatalardan dolayı 1.600 insan elendi. Bunların hepsinin sicili bozuk diyemezsiniz. 2024'te ise 50 civarında insan elendi çünkü daha düzgün bir sistem yapıldı. Yani işin iç yüzünü bilmeden konuşmamak gerek.

kerimcem => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 00:48:05)
aşırı yüksek puan alıp kalanlar öyle.

mülakatta ne soruyorlar sanıyon sen uzay fiziğimi? son derece basit sorular geçememen için aşırı salak olman lazım ki çocuğun şekli şemali diksiyonu düzgün?

Hopdediks-Dediğimdediks => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 00:54:31)
Kamuda diğer alanlarda ne soruyorlar pek bilmiyorum fakat öğretmenlik alımında sandığın gibi değil. geçen yıl yapılan mülakatlarda komisyonların iller arasındaki puanlama farklılıklarından dolayı pek çok mağduriyet yaşandı. bu sene komisyonlar tek merkezde toplanınca eleme oldukça az oldu. Bu yalnızca öğretmenlik alanında. Diğer alanlarda sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama iyi işlemediği kesin.

captain_turkiye => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 01:58:35)
Çünkü "sen akpli değilsin, ondan kaldın" diyemiyor seninkiler.

akp zaten torpil yapmamasıyla ve süper liyakatlı olmasıyla bilinir. mülakatı kaldırmaya söz verip sonra bu sözünden dönmesi de chpnin suçu.

sen zaten torpilli birini gördüğünü söylesen şaşardım zaten. asgari ücret alan görmüyorsun, torpilli memur görmüyorsun. güzel hayal dünyan var.

Vanished Man => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 03:52:16)
Mülakatla sicil ne alaka?
Lafta seçim öncesi mülakatı kaldıracaklarını söylemişlerdi. Hepsi yalan.

Guest-F6CA7517F => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 08:18:55)
Akepe gençlik kollarına üyeliği yok ise normal

Guest-6FAD03CDB => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 09:29:25)
Senin öyle olma ihtimalin Erzurum'da çiftçilik yapıp haksızlık yüzünden her yere çıkmış bu gençten daha fazla! Hem senin ne iş yaptığın belli değil hem de tek yaşıyorsun. Garip garip hareketlerin var ayak üstü 40 tane yalan söylüyorsun. Hangi partlili olduğun bile belli değil. Atatürk düşmanı bir tipsin. Senin olma potansiyelin çok daha fazla...

OptimizedSettings => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 10:44:08)
Kardeşi fetoden hapis yattı kamu görevinden ihraç edildi ama kendisi 2023 seçimleri öncesinde mülakatı geçip kamuya atandı. Bu olay bizzat çok yakınımda gerçekleşti. Peki bu nasıl oluyor ?

Kartal Göz => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 10:44:34)
İşte insanların hakkını böyle yerler. Kul hakkı, hırsızlık, gasp, adaletsizlik, torpil, ahlaksızlık: Ak Parti.

Navi => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 11:52:02)
Herkese sakıncalı piyade gibi yaklaşıyorsun yine Kerimcem kardeşim. Artık bunlar ayyuka çıktı. Uzaktan yakından tanıdığımız insanlar var bunları yaşayan. Eskiden pkk'lı bahanesi vardı, şimdi o da yok. Geçmişte de torpil vardı, yaşadık bunları ama sınavda iyi derece alanı elemeye utanırlardı. 65 alan 70 alanı geçerdi. Mülakat adayın kendini ifade etmesine, presentable olup olmamasına bakan ve sonuçları en fazla 5-10 puan etkileyen bir süreçti. Şimdi kim bizden kim değil tespit aşamasına döndü. Hala "hiç sanmıyorum" diyorsun.

kerimcem => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 12:52:22)
eede bu çocuk hem yakışıklı hemde düzgün konuşuyor kalma sebebini yüzüne söylüyorlar diyorum gizli saklı değilki niye söylemiyor neyi saklıyor o zaman?

devlet beni bu nedenden bıraktı desin sordukları sorular havadan sudan nasılsın ailen ne işle uğraşıyor, Atatürkü seviyormusun nasıl buluyorsun cb seviyormusun falan fişman kaybetmen için ıq 50 filan olman lazım.

kalan bildiklerim benimde var ama ya obez yada aşırı sosyopat hastane raporlu psikolojisi bozuk kişiler,şiddette meğilli kavga dövüş raporlu gbt li tipler.

Tek_Kisilik_Muhalefet => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 13:00:39)
Memur olmak için Akp genel başkanı olan c.başkanını sevme zorunluluğu olması da ilginçmiş

Guest-7BF8DFB9F => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 13:12:43)
Hiç tanımadığı birini terörist ilan etmek tam bir AKAPE li hareketi.

Fantomm => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 13:40:09)
Bu tarz haberler bana saçma geliyor.2020 kpssde 89.9 puan aldım ve bazı mükakatlara girip elendim.ama puanım yüksek olduğu için merkezi atama ile atanacağım zaten garantiydi.nitekim öyle de oldu 4 sene önce atandım direkt puanım ile.bu arkadaş puanını kullanıp memur olmak yerine kurye olmayı tercih etmiş,hakkında hayırlısı olsun.

Guest-6FAD03CDB => KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı (9.11.2025 14:29:46)
< Resime gitmek için tıklayın >
Bir halt bildiğin yok sen kimsinde kimi bilecen? Kendin işsiz geziyorsun sen ne bilecen mülakatı falan palavradan sıkıp duruyorsun. Çevrem var diye 10 tane şey söylüyorsun 9'u net yalan oluyor 1'i ise şüpheli çıkıyor. Bir tane daha akraba uydurup mülakata sokturursun hemen. Yalan ağzında sakız olmuş artık.

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>