Şimdi Ara

KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılıHalktvyoutube
    Halk TV YouTube Kanalına Abone Olun → https://www.youtube.com/@Halktvkanali Halk TV Canlı Yayın → https://halktv.com.tr/canli-yayin Halk TV Resmi Web Sitesi → https://halktv.com.tr/ 👇 Halk TV Sosyal Medya Hesapları 👇 Twitter → https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook → https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram → https://www.instagram.com/halktvcomtr #erdoğan #seçim #mülakat #kpss
    https://www.youtube.com/watch?v=hjigAZt7fMk

Sonra ak amcalar gençler iş beeeenmio yeğeeenm diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FAD03CDB -- 8 Kasım 2025; 21:8:49 >

akp zaten torpil yapmamasıyla ve süper liyakatlı olmasıyla bilinir. mülakatı kaldırmaya söz verip sonra bu sözünden dönmesi de chpnin suçu. 

sen zaten torpilli birini gördüğünü söylesen şaşardım zaten. asgari ücret alan görmüyorsun, torpilli memur görmüyorsun. güzel hayal dünyan var.

• Oysaki dayısı olsaydı 50 60 puanla memur olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bukadar yüksek puan alıp elenenler böyle sonra gelirler acıtasyon yaparlar.

ha dediği doğruysa ki hiç sanmıyorum yapan allahından bulsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Kasım 2025; 23:31:47 >

sicilinde "akpli olmak" yokmuş işte. Senin zihniyetin yıllardır ne yapıyor zannediyorsun?

bla bla mulakattan kalma sebebin direk suratına söylenir beyfendi nedenini niye söylemiyor? beyfendinin vatanını milletini seven biriyim diye ikide bir dokandırma ünlem yapmasından neden olduğu belli az çok.KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı 

sülalemin çoğu memur %80+ akp haz almaz boş yapma hayatımdada torpille memur olmuş biri görmedim sadece işçi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2025; 0:35:10 >

Öğretmenlik alımında 2023 yılında mülakat sistemindeki hatalardan dolayı 1.600 insan elendi. Bunların hepsinin sicili bozuk diyemezsiniz. 2024'te ise 50 civarında insan elendi çünkü daha düzgün bir sistem yapıldı. Yani işin iç yüzünü bilmeden konuşmamak gerek.

aşırı yüksek puan alıp kalanlar öyle.

mülakatta ne soruyorlar sanıyon sen uzay fiziğimi? son derece basit sorular geçememen için aşırı salak olman lazım ki çocuğun şekli şemali diksiyonu düzgün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2025; 0:48:49 >

Kamuda diğer alanlarda ne soruyorlar pek bilmiyorum fakat öğretmenlik alımında sandığın gibi değil. geçen yıl yapılan mülakatlarda komisyonların iller arasındaki puanlama farklılıklarından dolayı pek çok mağduriyet yaşandı. bu sene komisyonlar tek merkezde toplanınca eleme oldukça az oldu. Bu yalnızca öğretmenlik alanında. Diğer alanlarda sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama iyi işlemediği kesin.

Çünkü "sen akpli değilsin, ondan kaldın" diyemiyor seninkiler.

akp zaten torpil yapmamasıyla ve süper liyakatlı olmasıyla bilinir. mülakatı kaldırmaya söz verip sonra bu sözünden dönmesi de chpnin suçu.KPSS'de İzmir birincisi Türkiye'de 6. oldu, mülakatta elenip kargocu oldu! #TürkiyeYüzyılı 

sen zaten torpilli birini gördüğünü söylesen şaşardım zaten. asgari ücret alan görmüyorsun, torpilli memur görmüyorsun. güzel hayal dünyan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Kasım 2025; 1:59:8 >

Lafta seçim öncesi mülakatı kaldıracaklarını söylemişlerdi. Hepsi yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senin öyle olma ihtimalin Erzurum'da çiftçilik yapıp haksızlık yüzünden her yere çıkmış bu gençten daha fazla! Hem senin ne iş yaptığın belli değil hem de tek yaşıyorsun. Garip garip hareketlerin var ayak üstü 40 tane yalan söylüyorsun. Hangi partlili olduğun bile belli değil. Atatürk düşmanı bir tipsin. Senin olma potansiyelin çok daha fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FAD03CDB -- 9 Kasım 2025; 9:29:41 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese sakıncalı piyade gibi yaklaşıyorsun yine Kerimcem kardeşim. Artık bunlar ayyuka çıktı. Uzaktan yakından tanıdığımız insanlar var bunları yaşayan. Eskiden pkk'lı bahanesi vardı, şimdi o da yok. Geçmişte de torpil vardı, yaşadık bunları ama sınavda iyi derece alanı elemeye utanırlardı. 65 alan 70 alanı geçerdi. Mülakat adayın kendini ifade etmesine, presentable olup olmamasına bakan ve sonuçları en fazla 5-10 puan etkileyen bir süreçti. Şimdi kim bizden kim değil tespit aşamasına döndü. Hala "hiç sanmıyorum" diyorsun.

eede bu çocuk hem yakışıklı hemde düzgün konuşuyor kalma sebebini yüzüne söylüyorlar diyorum gizli saklı değilki niye söylemiyor neyi saklıyor o zaman?

devlet beni bu nedenden bıraktı desin sordukları sorular havadan sudan nasılsın ailen ne işle uğraşıyor, Atatürkü seviyormusun nasıl buluyorsun cb seviyormusun falan fişman kaybetmen için ıq 50 filan olman lazım.

kalan bildiklerim benimde var ama ya obez yada aşırı sosyopat hastane raporlu psikolojisi bozuk kişiler,şiddette meğilli kavga dövüş raporlu gbt li tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2025; 12:58:11 >

Memur olmak için Akp genel başkanı olan c.başkanını sevme zorunluluğu olması da ilginçmiş

• Bu tarz haberler bana saçma geliyor.2020 kpssde 89.9 puan aldım ve bazı mükakatlara girip elendim.ama puanım yüksek olduğu için merkezi atama ile atanacağım zaten garantiydi.nitekim öyle de oldu 4 sene önce atandım direkt puanım ile.bu arkadaş puanını kullanıp memur olmak yerine kurye olmayı tercih etmiş,hakkında hayırlısı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir halt bildiğin yok sen kimsinde kimi bilecen? Kendin işsiz geziyorsun sen ne bilecen mülakatı falan palavradan sıkıp duruyorsun. Çevrem var diye 10 tane şey söylüyorsun 9'u net yalan oluyor 1'i ise şüpheli çıkıyor. Bir tane daha akraba uydurup mülakata sokturursun hemen. Yalan ağzında sakız olmuş artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FAD03CDB -- 9 Kasım 2025; 14:33:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.