Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene mp160 aldım 3-4 dolum yaptım ama daha sonrasında yazıcı görmemeye başladı daha doğrusu görmüyor dese daha doğru olur kartuşları attım yenisini alacağım ama dert ettiğim şey kartuş yokken yazıcıda tarama yapamıyorum lazım olan şeylerimi taratamıyorum diğer modellerde de bölemi ? kartuş olmadan tarama yapılmıyormu ? bunun yüzünden canondan nefret ettim artık..Yardımlarınız için sağolun şimdiden iyi günler dilerim.
  • i.g.mp210 karuş dolumunu kendimiz nasıl yapabiliriz?Bir de hangi mürekkep kullanmalıyız?Reset işlemi var mı?Slm
  • slm arkadaşlar bende 2 hafta önce mp190 aldım ama bugun sorun yaşadım kağıt alırken kağıt yamuluyor kağıdı düzgün beslediğimden eminim yamuk alıyo sıkışıyo neden kaynaklanıyo olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar bazı modellerde kablosuz bağlantı sağlamak için bluetooth desteği var. Daha önce Canon global servisiyle uzun bir mailleşmeden sonra bir türlü desteklediği bluetooth modellerinin listesini alamamıştım. Üstüne üstlük bana sadece Canon marka Bu-20 adında bluetooth dongle ile uyumlu olduğu söylendi. Aradan geçen epey bir süre sonra arkadaşıma aldığım mini bluetooth dongle'ı MP520 makinemde denemeye karar verdim. Sonuç mükemmel. Sorun olmadan laptopumun entegre bluetooth ile eşleştirip yazıcıdan çıktı almayı başardım. Ayrıca mini donle sayesinde ekstra bir çıkıntı olmadan öndeki usb girişine cuk diye oturdu. Sanki bir parçasıymış gibi duruyor. Ama tarama işlemini yapmanız mümkün değil. Canon Global servisiyle yzışmamda eğe kendi donglellarını alsam bile bunun teknik olarak cihaz tarafından desteklenmediğini sadece yazdırma işleminin yapılabileceği söylendi. Sizde 15tl masrafla cihazınıza bluetooth ile bağlantı sağlaya bilir, PC ve Ceptelefonu gibi cihazlardan çıktı alabilirsiniz. Cep telefonundan çektiğim görüntüyüde anında gönderip bastırdım. Gayet kullanışlı.




  • Bilgi İçin Çok Teşekkürler
  • merhabalar arkadaşalr;

    canon mp540 modelinin kartuşları yeniden doldurulabiliyor mu? doldurulalbiyorsa da makinaya bir zararı dokunur mu?
  • selam arkadaşlar. canon lbp3000 yazıcı aldım. almaz olaydım. hayattan soğudum resmen. alet 30 sayfa çıktı verdikten sonra bidaha hiçbir çıktı alamıyorum. biriktiriliyor yazıyor daha sonra da duraklatıldı yazıyor ve çıktıyı vermiyor. ben bu aleti parçalamak istiyorum. sizce balta mı kullanayım yoksa keser yeterli mi? çekiçi de değerlendirme içine almalı mıyım? şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kimani21

    merhabalar arkadaşalr;

    canon mp540 modelinin kartuşları yeniden doldurulabiliyor mu? doldurulalbiyorsa da makinaya bir zararı dokunur mu?


    Canon cihazlarının hiçbirine dolum kartuş yapılmaması gerkiyor. Yapılan kartuşlar genelde düzgün yapılmadığı için; cihaz dolum kartuşu görmüyor.
  • Mp610 yazıcımın magenta kartuşu tıkandı.6-7 defa yoğun temizleme yaptırmama rağmen tam açılmadı.Nasıl açabilirim açaba?
  • benımde sorum su mp610 da sarı kartus olmadan kullanmayı deneyemezmıyız. sarı takılı degılse makıneyı kullanamıyormuyuz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

    Mp610 yazıcımın magenta kartuşu tıkandı.6-7 defa yoğun temizleme yaptırmama rağmen tam açılmadı.Nasıl açabilirim açaba?

    Dostum yazıcının durumuna çok üzüldüm.Tıkanan "yazıcı baskı kafası" mı?
    Eğer kafa ise işin zor.Dolum işi yattı desene..Makinayı 2 ayda hurdaya çıkardın.Garanti kapsam dışı olur yazıcın.
    İnşallah kartuş tıkanmıştır..yenisini alırsın olur biter..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tarnat1985


    quote:

    Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

    Mp610 yazıcımın magenta kartuşu tıkandı.6-7 defa yoğun temizleme yaptırmama rağmen tam açılmadı.Nasıl açabilirim açaba?

    Dostum yazıcının durumuna çok üzüldüm.Tıkanan "yazıcı baskı kafası" mı?
    Eğer kafa ise işin zor.Dolum işi yattı desene..Makinayı 2 ayda hurdaya çıkardın.Garanti kapsam dışı olur yazıcın.
    İnşallah kartuş tıkanmıştır..yenisini alırsın olur biter..

    Hocam evet tıkanan yazıcı kafasıydı.Bugün çok uğraştım.Makine yoğun temizleme yaptırmama rağmen açmadı.Hemde belki 20 defa yaptım.Kafayı çıkardım su buharına tuttum.Az bişe açıldı yine yazmamaya başladı.Cesecesor firmasından aldığım temizleme spreyini alttan püskürtme uçlarına sıktım yine az açıldı ancak tıkanıklığın alttan olmadığını anladım.Yazıcı kafasında mürekkebi çeken ucun olduğu yeri o temizleyici losyonla doldurdum.Üstünü aşacak şekilde.Yarım saat kadar bekledim ve losyon alta aktı.Püskürtme ucundan geçince kafa açıldı.Şu an hiçbir problem yok.Yine tıkanırsa bununda çözümünü buldukAncak tıkanacağını düşünmüyorum.Sadece resetleyiciyi aldığım kişinin gönderdiği magenta kartuşun mürekkebi biraz problemliydi anladığım kadarı ile.Çünkü siyah kartuşu cescesor mürekkebi ile 8 defa doldurdum hiçbir problem yok




  • herkeze selam bende 2 gün önce canon pixma 630 aldım kadeve indirimli tekmar shoptan 273 tl ye yalnız kafamı kurcalayan kartuşları bittiğinde nasıl dolum yapıcam konusunda 610 alıcaktım ben aslında bulamadım stoklarda tükenmiş 610 nun kartuşlar bu modele uyarmı acaba tecrübeli arkadaşların yorum yazarsa memnun olurum.
  • selam olsun herkese
    mp540 aldım kutudan çıka canon foto kagıdına carddan ve telefondan bluetoohtla baskı yaptım fakat karanlık çıktılar yardım
  • merhabalar canon bolumu bulunmasına memnun oldum ve hemen sorumu sorayım dedım , all ın one arıyorum ve dun medyamarkette 200 ytlye mp540 gordum alıcaktım almadım sızlerın gorusunu alayım dedım. ne dersınız ? aynı fıyata hpnın de bı all ın oneı war ama 9600 tarayıcı ozellıgı yok. nerdersını m540 alayımmı ? bırde kartus dolumu yapmak chıplı oldugu ıcın nasıl bı sorun teskıl eder , bıtmeden uyarı verıomu makına uyarı verıosa hemen gıdıp doldursak sorun olurmu resetlemeden ? sevgıler saygılar
  • arkadaşlar dün canon mp630 mu aldım dün gece tarayıcıdan bilgisayara fotoğraf aktardım ama şimdi aktaramıyorum belge yadırıyorum ama tarattıramıyorum flash belleğe taratıyor ama bilgisayar için taramıyoru ne yapmam lazım teşekkür ederim
  • Arkadaşlar;

    Ekonomik, 3ü birarada, laser bir yazıcı almayı düşünüyorum. Aslında ilk tercihim HP idi ama o da 400ytl'den başlıyor. Canon mf3220 ve LBP5000 f/p iyi gibi siz ne dersiniz? Bu iki yazıcıda çip var mı? Toner dolumu yapılabiliyor mu? Bir de IKO B2500 MFP laser yazıcıyı nette 264 ytl'ye buldum. Bilgisi olan varsa burdan veya pm'den benimle paylaşırsa müteşşekkür olurum.
  • MP150 var.
    Ne biçim yazıcıdır?Kartuş doldurdum hata veriyor tanımıyor.Yok mu bileniniz ne yapacam?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cumhur45

    Arkadaşlar, canon 2900 mono lazer aldım.3 gündür deneme yapıyorum.vırt zırt bişiler yazdırıyorum.Hoşuma gitti.Hız kalite gerçekten iyi.Yoğun kullanımı olmayanlar için zaten toneri iki yılda ancak biter.Çünkü 2500 sayfalık dolu tonerle geliyor.İki yıl sonrada zaten garantisi bitmiş oluyor.Fotoğraf işi olmayanlar için tek seçenek bence mono lazer.




    ben de canon lbp 2900 almayı düşünüyorum. 2500 sayfa biraz fazla değil mi? bildiğim kadarıyla teknik verilerde 1500 sayfa max. veriliyor. ayrıca benim araştırmalarıma göre de lazer yazıcılar içinde fiyat ve kullanışlılık adına alınabilecek ilk sıradaki yazıcıdır. arkasından da samsung 1610 geliyor. ikisini karşılaştırıyorum.
  • Canon MP150 yazıcım var kartuslar bos tarama yapmak istediğim E5 hatası veriyor tarama yapmıyor
    ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.