Satılık nostalji SEGA megadrive 2 ve kasetleri... (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Konsollar ve aksesuarları >> Konsollar >> Konsol aksesuarları
Mumi35 => Satılık nostalji SEGA megadrive 2 ve kasetleri... (19.06.2007 14:44:46)
Selamlar geçen bizimkiler yazlıkta sezon için bi temizlik derleme toplama yaparlarken yadigar segayı bulmuşlar bi kaç seneye kadar yazlıkta keyif olsun diye takılırdık arkadaşlarla falan ama dizüstü falan girince işe varlığını bile unutmuşum. bu efsane konsolu satıyorum. Biraz önce tvye bağlayıp kontrol ettim herhangi bi problemi yok çalışıyor. yanında birkaç kabloları falan filan mevcut ne işe yaradıklarını bile unuttum 3 adet kol var ancak büyük ihtimalle birisi arızalıydı hatırladığım kadarıyla 3 tane olması ordan geliyo ama atmamışım kolu anlayan varsa açar tamir eder falan.

Yanında toplam 11 adet , 10 tanesi kutulu 1 tanesinin kutusu kayıp oyun var.

1- Contra hard corps
2- Sonic 3D blast
3- Vectorman 2
4- Sonic 3
5- Jurassic park the lost world
6- Alaaddin
7- Mortal kombat 3 Ultimate yanında kombo ve fatality listelerinide tuttuğum defteride veriyorum
8- Tom & Jerry frantic antics
9- Red Zone (kutusu kayıp olan oyun)
10- 10in1 sonic 1 , super start soccer, rambo 3, world cup, space invaders 90, double clutch, shove it, block out, attack rambo, fantasy sonic
11- 20in1 spiderman, tetris, rambo, hard driven, super volleyball, volfide, championship pro-am, temco world cup, sega dragon, world cup soccer, flicky, warehouse boy, ms pacmania, columns 1, fatal labylint, artalive, omega race, ping pang ball

Hepsi için fiyat 50ytldir. Dileyen gelir evimde kontrol eder bakar alır. Saygılar
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Versace precious => Satılık nostalji SEGA megadrive 2 ve kasetleri... (19.06.2007 22:34:35)
oyunlar güzel :) koleksiyonluk.. Özellikle kombo ve fatality notları olan defter para eder

POFUDUK => Satılık nostalji SEGA megadrive 2 ve kasetleri... (20.06.2007 09:16:26)
Oyunları satmayı düşünür müsün? Düşünürsen pm at lütfen.

Mumi35 => Satılık nostalji SEGA megadrive 2 ve kasetleri... (20.06.2007 14:13:24)
ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. hepsini birden çıkartıcam

Sayfa: [1]