Şimdi Ara

HTC 4350 (Turkcell PDA) vs. Qtek 9100 (Imate KJAM/HTC Wizard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik iki senedir kullandigim Qtek 9100'u (veya Imate KJAM, veya HTC Wizard) binbir ROM upgrade ve downgrade sonrasinda haftasonu itibari ile Turkcell PDA olarak OEM sekilde Turkiye'ye getirilen HTC 4350 ile degistirdim. Ilk birkac gun sonraki karsilastirmali deneyimlerimi paylasmak istedim:

- Form factor olarak 4350'nin goreli inceligi gercekten etkileyici. Kullanilan materyal yine goreli olarak oldukca saglam ve kaliteli. 4350'de digeriyle karsilastirilinca bir tokluk ve guven hissi olusuyor. Gercekten de artik tasarimdan mi diyelim, kullanilan malzemeden mi, ama daha bir guvenle kullaniyorsunuz telefonu.

- 4350'nin klavyesi goruntu olarak cok etkileyici, fakat kullanim acisindan Kjam'deki birbirinden ayrik tuslari daha cok benimsemistim gibi. Belki zamanla alisirim; ozellikle function ve caps tuslarina basinca yanan uyari isigi, ve rakamlarin bu sefer numeric keypad seklinde yerlestirilmis olmasi guzel.\

- 4350'de yan tarafa Tytn'de oldugu gibi bir click wheel koymamalari buyuk eksiklik olmus. Yeni bir model oldugundan en azindan bu kadar fark beklerdim.

- Elektronik hardware olarak 1e1 ayni chipset kullanildigindan karsilastirmaya gerek gormuyorum. Sadece, LCD ekranin contrast'i Kjam'den daha yuksek gibi geldi bana.

- Kulaklik/headset girisini USB ile birlestirmisler ve boylece ikinci bir connector'a gerek kalmamis. Bana luzumsuz geldi, ozellikle piyasada bununla uyumlu headset nereden bulunabilir konusunda suphelerim var.

- En buyuk sikayetlerimden biri, 4350'de MiniSD yerine MicroSD kullaniliyor olmasi. Elimdeki 2GB MiniSD bu durumda badem olmus durumda.

- 4350'deki pil omru, iki senelik Kjam'le ayni gibi: bluetooth/wifi kapali, screen contrast en yuksegin bir alti, exchange/gprs surekli calisir ve yogun konusma ile max. 2 gun.

gelelim turkcell'i olaya kattigi (veya eksilttigi) katma degerlere:

- turkcell'in renk secimleri berbat; ozellikle telefon uygulamasinda koyu mavi fon rengi uzerine siyah fontlarla telefon numaralarini vs yazmislar ve biraz parlak havada hic birsey okunamiyor. En kisa zamanda (ne olur ne olmaz seklinde Turkcell ROM'unu bir yerden bulur bulmaz) farkli bir ROM'a gececegim.

- yine bir turkcell numarasi (veya benim beceriksizligim) ama telefondaki bluetooth uzerinden dial up networking hikayesini bir turlu laptop'a gosteremiyorum. bayagi bir ugrastim, ama sanki turkcell bunu ROM'dan bilincli bir sekilde cikartmis gibi gozukuyor (orneklerini baska operatorlerde gordugum, ve ellerindeki GPRS/PCMCIA kartlarini satmak icin uygulanan bir hinlik). konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Herkes iyi gunler,

--L

• Mrb pda ile ilgili hiçbir bilgim yok fakat yapmam gereken bir projem var
    projem şu pda ile(HTC 4350 kullanılıyor) kullanıcılarımız benim hazırlamış olduğum web arayüzü kullanarak kayıt giriyorlar.
    Sorun web arayüzde kullanmış olduğum html kodlarımın çalışmaması

Örnek

bir tablo var ilk açılışta bu tablo görünmüyor ilgili butona basıldığında tablo görünüyor ve işlemler yapıldıktan sonra tablo tekrar gizleniyor

ama htc 4350 ile bu tablo sürekli görünüyor

veya 2 tane buton yan yana ekliyorum fakat butonlar sürekli alt alta görünüyor
    genişliği 40 pixel veriyorum buna rağmen iki buton yanyana görünmüyo alt alta görünüyor

bu projeyi br başka pda da denettirdim(sanırım HP 6815) hiçbir sorun yok webde nasılsa pda üzrine de aynı

sorun internet explorerla mı alakalı
    veya bu srunu nasıl halledebilirim

teşekkürler

• bu HTC 4350 nin giriş güvenlik şifresini nassil resetleyebiliriz?
    pin şifresi diil güvenlik şifresi çözümü hakkında yardimi olursaniz sevinirim
  • pocketpc yada ppc diye arat google türkce en az 100site vare anlatım yapmışlar.pm atarsan yardıme deyim
    quote:

Orjinalden alıntı: SHAD

bu HTC 4350 nin giriş güvenlik şifresini nassil resetleyebiliriz?
    pin şifresi diil güvenlik şifresi çözümü hakkında yardimi olursaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventoz

Yaklasik iki senedir kullandigim Qtek 9100'u (veya Imate KJAM, veya HTC Wizard) binbir ROM upgrade ve downgrade sonrasinda haftasonu itibari ile Turkcell PDA olarak OEM sekilde Turkiye'ye getirilen HTC 4350 ile degistirdim. Ilk birkac gun sonraki karsilastirmali deneyimlerimi paylasmak istedim:

- Form factor olarak 4350'nin goreli inceligi gercekten etkileyici. Kullanilan materyal yine goreli olarak oldukca saglam ve kaliteli. 4350'de digeriyle karsilastirilinca bir tokluk ve guven hissi olusuyor. Gercekten de artik tasarimdan mi diyelim, kullanilan malzemeden mi, ama daha bir guvenle kullaniyorsunuz telefonu.

- 4350'nin klavyesi goruntu olarak cok etkileyici, fakat kullanim acisindan Kjam'deki birbirinden ayrik tuslari daha cok benimsemistim gibi. Belki zamanla alisirim; ozellikle function ve caps tuslarina basinca yanan uyari isigi, ve rakamlarin bu sefer numeric keypad seklinde yerlestirilmis olmasi guzel.\

- 4350'de yan tarafa Tytn'de oldugu gibi bir click wheel koymamalari buyuk eksiklik olmus. Yeni bir model oldugundan en azindan bu kadar fark beklerdim.

- Elektronik hardware olarak 1e1 ayni chipset kullanildigindan karsilastirmaya gerek gormuyorum. Sadece, LCD ekranin contrast'i Kjam'den daha yuksek gibi geldi bana.

- Kulaklik/headset girisini USB ile birlestirmisler ve boylece ikinci bir connector'a gerek kalmamis. Bana luzumsuz geldi, ozellikle piyasada bununla uyumlu headset nereden bulunabilir konusunda suphelerim var.

- En buyuk sikayetlerimden biri, 4350'de MiniSD yerine MicroSD kullaniliyor olmasi. Elimdeki 2GB MiniSD bu durumda badem olmus durumda.

- 4350'deki pil omru, iki senelik Kjam'le ayni gibi: bluetooth/wifi kapali, screen contrast en yuksegin bir alti, exchange/gprs surekli calisir ve yogun konusma ile max. 2 gun.

gelelim turkcell'i olaya kattigi (veya eksilttigi) katma degerlere:

- turkcell'in renk secimleri berbat; ozellikle telefon uygulamasinda koyu mavi fon rengi uzerine siyah fontlarla telefon numaralarini vs yazmislar ve biraz parlak havada hic birsey okunamiyor. En kisa zamanda (ne olur ne olmaz seklinde Turkcell ROM'unu bir yerden bulur bulmaz) farkli bir ROM'a gececegim.

- yine bir turkcell numarasi (veya benim beceriksizligim) ama telefondaki bluetooth uzerinden dial up networking hikayesini bir turlu laptop'a gosteremiyorum. bayagi bir ugrastim, ama sanki turkcell bunu ROM'dan bilincli bir sekilde cikartmis gibi gozukuyor (orneklerini baska operatorlerde gordugum, ve ellerindeki GPRS/PCMCIA kartlarini satmak icin uygulanan bir hinlik). konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.

Herkes iyi gunler,

--L

k jam im için elinizdeki mini sd ile ilgileniyorum.Pm den fiyat belirtirseniz sevinirim

• merhaba, HTC 4350 (Turkcell PDA) kullanmak istiyorum. Turkcell 4gb internet paketi öneriyor.

Sormak istediğim şudur. Aylık ortalama 3-4 bin ( en az 1000 tanesinin ekinde evrak dosyası var ) mail alıyorum ve yolluyorum.

Bu telefonlarda veri alışının otomatik yapıldığı ve çok fazla veri harcadığını duydum. Bildiğiniz üzere Blackberryler siz akli dosyayı al demeden almıyor.

Bu telefonda da oyle bir özellik var mı ? 4gb ile sıkıntı yaşar mıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.