SabroN
=> Eragon 1 i izledim acaba 2 ne zaman cıkcak bilen varmi ?
(1.06.2007 00:19:49)
veya Bir acıklamada bulunundumu
ugurmad
(1.06.2007 00:28:40)
Bence cekmesinler 2. sini. Pek iyi bir filmd egildi. Zaten fazlada ilgi gormedi. Suan için 2. si hakkında herhangi bir bilgi yok.
Kaynak:www.imdb.com
Glyph
(1.06.2007 00:31:29)
Ben pek beğenmedim filmi ama yarım kaldı. İkincisi çıkarsa izlerim onu da o yüzden.
SabroN
(1.06.2007 22:38:24)
bence cok güzel bir film gerek hikayesi olsun gerek diğer şeyleri ama
Film çok hızlı ilerledi bir baktım film bitmiş
2. Cisinde Eragon un romanını okuyanlar bilirler daha 2. yumurta 3. yumurta var yani daha cok aksiyon olcak. bence serinin ilk filmini biraz bilgi vermek için çektiler gibi
ileri iade
(1.06.2007 23:04:32)
quote:
Orjinalden alıntı: SabroN bence cok güzel bir film gerek hikayesi olsun gerek diğer şeyleri ama Film çok hızlı ilerledi bir baktım film bitmiş 2. Cisinde Eragon un romanını okuyanlar bilirler daha 2. yumurta 3. yumurta var yani daha cok aksiyon olcak. bence serinin ilk filmini biraz bilgi vermek için çektiler gibi |
Hocam ilk film çok kötüydü be.Bence 2.yi yapmazlar hiç
irmakece
(12.10.2014 17:29:48)
İlk üç kitabı okudum yakın zamanda 4.ve son kitabı okuyacağım ilk filmi kitabı bitirdikten sonra izlemiştim pek hoşuma gitmemişti kitapta olan çoğü şeyi görememiştim ikinci film gelmese de olur diye düşündüm ama daha sonra kitabı okudum ve bayıldım şok ediciydi ve tabii ki ilk kitaptan çok daha güzeldi ve onu okuduktan sonra keşke 2.film çıksa dedim ama pek sanmıyorum çünkü ilk kitaptaki çoğu detay 2.için altyapı oluşturuyordu benim tavsiyem eğer devamını merak ediyorsanız kitapları okuyun
SE ONR SVERDAR SITJA HVASS!!! (kılıcın keskin olsun)
Mars.
(12.10.2014 18:43:52)
Kitaplarini okuyan bilir filmin acayip kotu oldugunu.
Bence kitabin sonu bile aslinda son kitapmis gibi bitmedi baskasi olsa oradan yeni kitaplarda cikarirdi.