hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri
İnception77 => hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (31.01.2020 15:40:44)
selamün aleyküm dostlar

benim üst katta tplink w8960n modem var
ben aşağıya ethernet kablosu çektim ve airties rt211 benim daire de
2sini hme kablolu hem kablosuz kullanıyordum ancak aşağıda ki modem arızalandı
o yüzden yeni bir modem almak istiyorum ve ben yakında buradan taşınacağım için kendime ait bir modemim olsun istiyorum bu yüzden hem acces point router bridge neyse artık özelliği olan bir modem istiyorum

yeni nesil modemlerden 300 en fazla 400 liralık hangi modemi önerirsiniz

0ldskool => hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (31.01.2020 15:51:58)
Ben özellikle bir model önermeyeceğim ancak şöyle yardımcı olayım. Hem modem olarak hem de router olarak kullanmaya uygun cihaz olsun diyorsanız alacağınız modemde WAN portu olmasına dikkat edin. İsteğinize cevap veren modellileri bulmak için en kolay eleme yönteminiz böyle olur. Saygılar.

İnception77 => hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (31.01.2020 17:31:46)
Çok teşekkür ederim ancak en azından 3-4 model verseydiniz de ben de ona göre seçim yapsaydım

İnception77 => hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (1.02.2020 10:26:59)
Yardım edecek birileri yok mu bürçem max 500 tl

micro77 => hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (1.02.2020 12:31:24)
merhaba
Keenetic TR'ye yeni gelen ve gelecek vaad eden bir marka.

VDSL modemlerini incelemenizi tavsiye ederim ;
https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl

EfsaneFenomen => hem modem olarak hemde acces point router vs olarak kullanabileceğim bir cihaz var mı lütfen yardım (12.04.2020 15:19:09)
Merhabalar, alt kat için Zyxelin vmg3625 modelini kullanabilirsiniz. Hem dual bant hemde gigabit portlu bi cihaz. Hem adsl vdsl ve fiber destekli bi ürün. Fiyatıda gayet performansına göre iyi bu cihazı düşünebilirsiniz. Biraz daha çıkabilirim derseniz eğer vmg3925 modelide var bu cihazlara bakmanızı öneririm.

Zyxel VMG3625-T20A Dual-Band AC 1200 Mbps Wireless 4 Port Gigabit VDSL2/ADSL2 Modem Routerhttps://www.hepsiburada.com/zyxel-vmg3625-t20a-dual-band-ac-1200-mbps-wireless-4-port-gigabit-vdsl2-adsl2-modem-router-p-HBV00000RVCE9?magaza=Hepsiburada

Sayfa: [1]