Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> PlayStation >> PSN ve Arcade
otto1234 => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (17.7.2018 20:13:10)
arkadaşlar hesabımı deaktif edip silmiştim.

Sonra o hesabıma maille giriş yapıp şifresini değiştirip tekrar ps'den girmek istedim ancak hesabım için şifre yanlış diyor. Şifrenin doğru olduğundan eminim lütfen yardımcı olunuz.

TheLuBu => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (17.7.2018 20:16:01)
Giriş yaparken sorunmu yaşıyorsunuz? menüsünden şifrenizi sıfırlayın seçeneğini seçin.

otto1234 => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (17.7.2018 20:37:46)
mrb

şifremi değiştirdim yani sıfırlayıp tekrar giriş yaptım bu seferde hesap kilitlenmesi hatası alıyorum. hesabınıza bir çok kez hatalı giriş yaptınızdan kilitlendi bir süre sonra yeniden deneyin veya hesabı fırlayın diyor. hesabı sıfırlayıp bir daha giriş yaptım yine hesapğ kilitlendi hatası veriyor.

otto1234 => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (18.7.2018 21:51:08)
arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? hesabın şifresini değiştirdim ve mailden giriş yapabiliyorum ama ps de giriş yapamıyorum ısrarla yanlış diyor yardım lütfen

yellow canary01 => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (18.7.2018 23:07:23)
psn'den hesabı kaldır yeniden gir yeni şifre ile

otto1234 => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (19.7.2018 17:46:36)
hesabı daha önce psn den deaktif edip silmiştim. sonrasında şifresini değiştirip tekrar girmek istediğimde yanlış diyor

yellow canary01 => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (19.7.2018 17:48:44)
komple sil hesabı yeniden gir

Not Today! => Hesabımın şifresini değiştirdim ama şuan giriş yapamıyorum ACİL YARDIM! (20.7.2018 01:39:10)
UK psn canlı destekten mesaj at hesabı heryerden deaktif ettir düzelir. Aynı sorun aldığım bir oyunda başıma geldi. Bu şekil halletti arkadaş.

Sayfa: [1]