SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri
Serdar.cglr => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (27.11.2017 02:30:10)
Merhaba,

3 ay önce aldım bu cihazdan ve hiç memnun değilim. Sürekli donuyor, ağız tadıyla ne bir film nede bir maç izleyebildim. Aldığım yer ile görüştüğüm de internetimin sorun olduğu söylendi ve artık bıraktım arayıp şikayet etmeyi. Ttnet 200 Gb AKN, 36 Mpbs hız da netim var ve Bölge santrali oturduğum binanın bodrum katında bulunuyor.

Bu tür cihazı ilk defa kullanıyorum ve hiç bir tecrübem yok, daha önce digitürk kullanıyordum. Sorunum hakkında beni yönlendirebilir yada yardımcı olursanız çok sevinirim, sorunum çözülür ise bende belki bir şeyler öğrenir ve bu cihaz hakkında referans olabilirim.

Yardım ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

cce => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (27.11.2017 07:13:13)
donma sorunları, internetinizden ve veya sahip olduğunuz ücretli veya ücretsiz iptv den kaynaklanır. öncelikle iptv nizi değiştirmeye bakın

Serdar.cglr => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (27.11.2017 11:34:14)
İnternet imin gayet iyi hızda olduğunu düşünüyorum fakat iptv sağlayıcısının öyle olduğunu düşünmüyorum. Satın aldığım İptv server ının sorunlu olduğunu düşünüyorum. ücretli server tavsiyeniz var mı?

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (27.11.2017 14:15:41)
quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.cglr

İnternet imin gayet iyi hızda olduğunu düşünüyorum fakat iptv sağlayıcısının öyle olduğunu düşünmüyorum. Satın aldığım İptv server ının sorunlu olduğunu düşünüyorum. ücretli server tavsiyeniz var mı?

selam
s11 ıle wıfı baglantı ıle evımde kullanıyorum
bu cıhaz ıle 3 mb baglantı ıle my onlıne uygulamasından donmasız ıptv ızlenır ;
tabııkı satın ıptv cının yayın kalıtesıde onemlı ,
sıze pm attım bakarsınız gorusuruz ..

Fourtytrees => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (5.12.2017 10:11:52)
Merhaba arkadaslar, yaklasik 1 aydir bu cihazi kullanmaktayim. Genel anlamda memnunum fakat soyle bir problemim var cihazi kapattigimda bir sure sonra donuyor sanirim. Kumandadan yara cihazdaki standby tusundan hic bir sekilde acilmiyor tepki vermiyor. Sadece fisi cekip taktigimda aciliyor. Ayni sorunu yasayan oldu mu acaba? Yazilimsal mi donanimsal bir sorun mu anlamadim. Yazilimi da guncelledim ama care olmadi hala sorun devam ediyor. Hergun bu sekilde kullanmaktayim sorun ne olabilir?

mgsgsg2010 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (5.12.2017 12:32:21)
hangi iptv bu brolar

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (5.12.2017 13:45:49)
quote:

Orijinalden alıntı: Fourtytrees

Merhaba arkadaslar, yaklasik 1 aydir bu cihazi kullanmaktayim. Genel anlamda memnunum fakat soyle bir problemim var cihazi kapattigimda bir sure sonra donuyor sanirim. Kumandadan yara cihazdaki standby tusundan hic bir sekilde acilmiyor tepki vermiyor. Sadece fisi cekip taktigimda aciliyor. Ayni sorunu yasayan oldu mu acaba? Yazilimsal mi donanimsal bir sorun mu anlamadim. Yazilimi da guncelledim ama care olmadi hala sorun devam ediyor. Hergun bu sekilde kullanmaktayim sorun ne olabilir?

merhaba iptv hızmetımız var
cıhazın myonlıne bolumune gırıp mac adresını yazarsanız 1 gunluk test verebılırım

fırma ıle gorustum sorun yazılımsal bazı tvlerde yapıyormus

fırma suan test edıyor sorun yoksa kısa sure sonra yenı yazılımı yayınlıyacak .

menuden ındırılebılıcek .

Fourtytrees => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (5.12.2017 16:02:03)
Sagolun efendim ilginiz icin, yazilimsal olmasindan oturu sevindim cunku cihaz gercekten guzel, o zaman yeni yazilimi bekleyeyim

mgsgsg2010 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (5.12.2017 16:22:49)
Fatih bey spybox s11 den daha iyi bi cihaz var mı onunla aynı özelliklerde bilgi verirseniz sevinirim

cops => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (14.12.2017 20:03:15)
merhaba
spybox s11 androıd cihaz da kanal numarasını yazınca sağ üst tarafta çıkan kanal numarası kayboldu nasıl geri getirilir

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (15.12.2017 11:23:06)
quote:

Orijinalden alıntı: cops

merhaba
spybox s11 androıd cihaz da kanal numarasını yazınca sağ üst tarafta çıkan kanal numarası kayboldu nasıl geri getirilir

merhaba

kanal lıstesını acıp menu tusuna basın resımdekı gıbı Logical channel number açık konuma alın

< Resime gitmek için tıklayın >

cops => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (16.12.2017 11:29:02)
teşekkürler Fatih

taner2309 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (16.12.2017 11:51:15)
Bende birşey sormak istiyorum. Bu üründe hdd takılı iken canlı yayını durdurup geri alabiliyor muyuz? Kayıt tuşuna basmadan pause tuşu ile. Yanı gerçek timeshift var mi?

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (17.12.2017 16:28:03)
quote:

Orijinalden alıntı: taner2309

Bende birşey sormak istiyorum. Bu üründe hdd takılı iken canlı yayını durdurup geri alabiliyor muyuz? Kayıt tuşuna basmadan pause tuşu ile. Yanı gerçek timeshift var mi?

merhaba
tımeshıft ıcın hdd takılı olması lazım ve

hdd 10 dk takılıysa 10 dk gerı alabılırsınız

kayıt tusuna basarsanız dırek hdd ıcıne kayıt baslar .

taner2309 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (17.12.2017 19:55:03)
Pause tuşu ile geri alabiliyorum dimi. Hdd ye geçici kayıt yapıyor kanal değişince geçici kayıtı yeni kanal icin yapıyor.

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (18.12.2017 13:05:20)
quote:

Orijinalden alıntı: taner2309

Pause tuşu ile geri alabiliyorum dimi. Hdd ye geçici kayıt yapıyor kanal değişince geçici kayıtı yeni kanal icin yapıyor.

gerı tusuyla gerı alabılırsınız karıstırmayalım bu cıhaz dıgıturk plus + degıl

evet Hdd ye geçici kayıt yapıyor kanal değişince geçici kayıtı yeni kanal icin yapıyor.

mgsgsg2010 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (19.12.2017 14:33:36)
koraybaba böyle bi uydu almak istesek hangisini önerirsin

mgsgsg2010 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (19.12.2017 14:43:32)
serkan bey iptv özelliği olan youtube videolarıda izleyebileceğim uydu bakıyorum tavsiye edebileceğiniz bi uydu varmı

serkanguzel_ => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (19.12.2017 15:02:37)
quote:

Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

serkan bey iptv özelliği olan youtube videolarıda izleyebileceğim uydu bakıyorum tavsiye edebileceğiniz bi uydu varmı

Bir önceki mesajımda son satırda önerimi belirtmiştim zaten... Yaz Google seçenekleri sıralar...

KorayBABA. => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (19.12.2017 15:54:14)
quote:

Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

koraybaba böyle bi uydu almak istesek hangisini önerirsin

Sayın serkangüzel ve sayın cemmail sonuna kadar haklisiniz zira forumda maalesef urun yetkilileri bayiileri tedarikcileri vesaire at koşturuyor .ustelik fake hesaplarla 5 para etmez cihazları son teknoloji urunmuş gibi cahil halka yutturuyorlar. Para inanin kolay kazanilmiyor insanlarin cebine göz dikmiş leş uzerinde ucan akbaba fibiler.
Birisi bir urun tanitiyor ama inanin sanki o urunu kendisi satmiyorda tuketici gibi tanitiyor ardindan digeri geliyor oooo mukemmel urun 3...5 kisi daha popohluyor tabi yersen ardindan bunlari okuyan halktan insanlar urunu satin aliyor ama ne vaad edilen ozellikler nede teknik acidan abartildigi kadar tarmin edixilik tok tamamen balon . Sonra şok yasayan tuketici bir olumsuz yorum yaziyor aninda ya ban laniyor yada aninda 4-5 abartili firma yetkilisi trolcu urunu ovmeye basliyor. Gercek tuketici o an susturuluyor psikolojik acidan.
Uzun lafin kisasi o forum TURKE.Y.F.O.R.UM ismini asla ve kat a haketmiyor.
Selam saygı ve sevgilerimle

Sayfa: << < önceki 2 3 [4] 5 6   sonraki >     >>