SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri
fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 15:24:45)
quote:

Orijinalden alıntı: aaahmet61

tanıtım videosu yok mu ?

suanda whatsapp durumda 05344067225

kruegerfred => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 15:40:56)
Elbette Diseqc 1.0 ve diseqc 1.1 vardır
Benim anlatmaya çalıştığım merkezi sistem ve ayrıca 8 uyduyu birlikte çalıştıra bilirmi ?

< Resime gitmek için tıklayın >

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 15:44:44)
quote:

Orijinalden alıntı: kruegerfred

Elbette Diseqc 1.0 ve diseqc 1.1 vardır
Benim anlatmaya çalıştığım merkezi sistem ve ayrıca 8 uyduyu birlikte çalıştıra bilirmi ?

bu resımdekı uydularmı ? resımı kendınmı yaptın nettemı buldunuz ?

kruegerfred => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 15:50:51)
Hocam şu anda kendi resimlerimi bulup çıkarmam çok zor netten 2sn buldum .
işin ana fikri bu .

Benim evde kullandığım sistemde bu .

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 16:38:47)
quote:

Hocam şu anda kendi resimlerimi bulup çıkarmam çok zor netten 2sn buldum .
işin ana fikri bu .

Benim evde kullandığım sistemde bu .

destekler 1.1 16 uydu tektek dıseqc ayarı yaparak .

kruegerfred => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 16:56:07)
hocam anlatamadım galiba .
tek tek 16 uydu bağlamak değil sorun . onu mini uydu alıcılarıda yapar .

Elimizde 8 veya 16 uydu bağlı bir Diseqc 1.1 var diyelim . Birde 4 uydu bağlı Diseqc 2.0 merkezi sistemimiz.
bunları ayrı bir diseqc 1.0 1 ve 2 nolu çıkışlarına giriyoruz . ve çıkış alıyoruz .

toplamda 8+4=12 uydu veya 16+4=20 uyduya bağlantı yapmamız gerekiyor .Bilmem anlatabildimmi ?

smartkafa => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 17:51:08)
quote:

hocam anlatamadım galiba .
tek tek 16 uydu bağlamak değil sorun . onu mini uydu alıcılarıda yapar .

Elimizde 8 veya 16 uydu bağlı bir Diseqc 1.1 var diyelim . Birde 4 uydu bağlı Diseqc 2.0 merkezi sistemimiz.
bunları ayrı bir diseqc 1.0 1 ve 2 nolu çıkışlarına giriyoruz . ve çıkış alıyoruz .

toplamda 8+4=12 uydu veya 16+4=20 uyduya bağlantı yapmamız gerekiyor .Bilmem anlatabildimmi ?

oncelıkle hıcbır dıseqc swıtch portunda 20 uydu baglama fonksıyonu yoktur

elle dıseqclerı bırlestırıp hıcbır cıhazda 16 uydu uzerı fonksıyon yokkı 20uydu baglıyamazsın

merkezı sıstem dıseqc 2.0 aynı seydır onu yapan fırma yazıyor

bu cıhazda 1.0
1.1.
2.0
destekler baska sorun varmı ?

kruegerfred => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 19:14:50)
Linux temelli Enigma cihazların yüzde yüzü en az 32 Uydu destekler .
Bilmeyip konuşana google linki vermekten başka çare yok .
Ben cihaza bok atmak içinde gelmedim . Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum .
ama karşımda bilgisizce konuşunca ne söz kullanacağımı şaşırıyorum .

Bilmiyoruz araştıralım diyebilirsiniz . ben enigma cihazların en az 32 uydu desteklediğini adım gibi biliyorum .

arokh => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (31.8.2017 20:58:08)
Gerçekten meraktan soruyorum? 20 tane uyduyu izliyor musunuz?

kruegerfred => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (1.9.2017 04:43:10)
20 uydunun 4 tanesi birbirinin tekrarı . Benzer sistemi kuran binlerce arkadaş var
Enigma2 cihazlara , vu+ . giga. dreambox clon veya değil her ne ise 4x16=64 LNB bağlayabilirsiniz
ucuz freebox ,skybox ve openbox serisi cihazlarda 64 LNB ye kadar adresleye bilir .
Çok fazla önemli konu değil yaklaşık 15 yıldır elimden geçen bir çok cihazda bu özellik var .

Şimdiye kadar üretilen Android cihazlarda bu özellik yoktu .
Spybox uydu kısmı ayrı linux temelli çalışıyorsa büyük bir ihtimallle destekleme ihtimali var.Bunu öğrenmeye çalışıyorum .

arokh => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (1.9.2017 20:58:12)
Ben de multi switch/çoklu lnb aparatı ile 4 uydu takılı..Uydu cihazına eskiden yazılım atttığımda
her seferinde 4 lnb yi tanıtmak için kan ter içinde kalırdım, cihazım Goldmaster hd-1090..

Kim bilir belki de goldmasterı değiştirme vaktim gelmiş..Zaten o yüzden dünden beri bu yeni çıkan
android cihazı izliyorum..

Uydu yayınlarını usb hdd'ye kaydedebiliyor muyduk? Özelliklerinde göremedim ama konu sahibi arkadaş
cevaplayabilir herhalde..

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (2.9.2017 01:39:02)
Usb girişi olan bütün cihaz uyducihazlari kayıt yapabilir

Legend_84 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (5.9.2017 12:43:36)
Bu cihazda Tandberg ve Powerwu yayınları izliyebiliyormuyuz ?

kruegerfred => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (6.9.2017 07:25:15)
Tandberg ve Powerwu android cihazların hiç birisinde yok . cccam dahi clon enigma cihazlar kadar sağlıklı çalışmıyor :-)

smartkafa => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (6.9.2017 14:51:08)
quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bu cihazda Tandberg ve Powerwu yayınları izliyebiliyormuyuz ?

SELAM EVET

bırı sıze mesaj atmıs androıd cıhazda ızlenemez dıye spybozta oscam oldugu ıcın ızlenebılırdı .

spybox s9 ve s11 modellerı ıle ;

tandbergler acık olsaydı ızlenebılırdı AMA suan kapalı hıc bır cıhazda ızlenemez ,

powerwu ızlenıyor SPYBOXLARDA OSCAM VARDIR .

Manon Lescout => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (7.9.2017 11:14:06)
Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim Full hd yayınları nasıl ben dün biraz baktım memnun kalmadım biraz çamur gibi mi ne?

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (7.9.2017 12:20:00)
quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim Full hd yayınları nasıl ben dün biraz baktım memnun kalmadım biraz çamur gibi mi ne?

arkadasım plazma tv kullandıgını mesaj yazınkı mıllet bılsın

Manon Lescout => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (7.9.2017 13:07:40)
Evet panasonic plazma tv kullanıyorum... Tv içinde ki uydu alıcısı çok iyi full hd yayın gösterirken hdmi ile bağladığım SPYBOX S11 4K UHD uydu alıcısında aynı netliği yakalayamadım..! Nedenini bilemiyorum başka tv lerde de deneyeceğim.

Neo59 => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (8.9.2017 14:59:57)
Arkadaşlar d-smart modul ile kullanmak için bu cihazdan almayı düşünüyorum, 750 TL de az bir para değil, bir arkadaş görüntü kalitesi kötü yazmış, benim için görüntü kalitesi önemli, yoksa android değil windows ta olsa almam. Görüntü kalitesi nasıldır, tarafsız yorum yapabilecek kimse yokmu?

fatihmc => SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (8.9.2017 23:17:52)
selam senelerdır bu forumdayım hep aynı muhabbettır goruntu kalıtesı

50 tllık alı cıpsetlı cıhaz degılkı camur gb goruntusu var dıyelım

goruntu kalıtesı cok ıyı bunu ucuz axen 720 p tvde bıle cok ıyı gosterıyor

dsmart ci+ modullerıde sorunsuz calıstırır alırsınız begenmezsen ıade edersınız . ıyı aksamlar

Sayfa: << < önceki 1 [2] 3 4 5   sonraki >     >>