Şimdi Ara

İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİYOR MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben yapmadım güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Yapmayı önerir misiniz?



  • hoygoyy kullanıcısına yanıt
    Giysileri genellikle fiziki mağazalardan temin ediyorum, çünkü üzerinizde nasıl durduğu önemli olduğu için karşılaştirma yapmanız mümkün oluyor. Eğer online satın almak isterseniz önceliğiniz her zaman mağazanin "resmi" internet sitesi olsun, bunun sebebi güvenilir ve iade gibi işlemleirn çok rahat olmasidir.

    Parfüm için de Türkiye'de bilinen birçok güvenilir site var. Bunlar HepsiBurada adindaki e-ticaret sitesini beğeniyorum ve güvenim sonsuz. Sonsuz olmasinin sebebi ise elbette kurumsal olmasidir. Parfümler artık bire-bir kopyasi üretildiği için çok ender mağazalardan satın almalisiniz.

    Önerebileceğim siteler ise;

    Ürünün firmasina ait resmi site
    HepsiBurada
    N11
    Sahibinden
    GittiGidiyor

    Bu markalari daha önce duymuşsunuzdur. Bunlarin dışında hic ismini duymadiğiniz bir siteden alışveriş yapmak isterseniz ise, kredi kartınızın ek bir sanal kart oluşturabilir (bunun için e-bankaciliğı kullanabilirsiniz, işlemi maksimum 5 dakikanizi alır) yada BKM'nin e-cüzdan sistemi vardir. (PayPal gibidir.)

    Unutmayin, sitelerde her zaman BKM Ekspres gibi ödeme methodlari vardir. Önceliğiniz bu tip ödeme methodlarini kullanin, eğer güvenilir bir site ise aynı zamanda direkt kredi kartınızı kullanabilirsiniz.


    BKM :https://bkmexpress.com.tr/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.