Şimdi Ara

YABANCI VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
0
Favori
65.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hidayet'i sevindiren tesadüf
    Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, bir ziyaret için geldiği ABD'nin başkenti Washington'da gazetecilerin sorularını cevapladı.
    Resmi ziyaret için ABD'ye gelecek Başbakan Tayyip Erdoğan ile aynı otelde kalacaklarını öğrenen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, bu güzel tesadüfe hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi. Başbakan'ın gelişini görüntülemek üzere Ritz Carlton Hotel önünde bekleyen gazetecileri karşısında görünce bir anda şaşıran Hidayet Türkoğlu, daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Başbakan Erdoğan ile Türkiye'deyken tanıştığını kaydeden milli basketbolcu, "Aynı otelde kalmamız beni sevindirdi.
    Kendisini şahsi olarak da çok severim. Buradaki programı yoğun olacaktır, ama imkan bulursam kendisiyle görüşmek isterim" diye konuştu.
    Son günlerde meydana gelen terör olaylarının sorulması üzerine de milli basketbolcu, "Uzakta da olsam oradaki acıyı bizzat yaşıyorum. Burada bana yöneltilen soruları, elimden geldiğinde cevaplayarak bunların sona ereceğini herkese söylüyorum, ülkemi her fırsatta anlatıyorum. İnşallah bu günler de geçecek ve her şey daha güzel olacaktır" dedi.
    ----
    ritz carlton'lar bentley'ler hido iisin valla




  • Beyler bunun Türkçe'sini bulabilirseniz sevinirim

    Haber başlığı: Wade geri dönüyor

    Living the Fantasy: The Return of Wade

    By NBA TV's Rick Kamla

    It brings me great pleasure to notify the fantasy basketball world that Dwyane Wade could be back on the NBA hardwood by the end of this week.

    Wade could be back on the NBA hardwood by the end of this week.
    (Eliot J. Schechter/Stringer/NBAE/Getty Images)
    Our good friends at the South Florida Sun-Sentinel are reporting that "the return (is) now possibly to come as early as Nov. 11 in New York."

    All summer and throughout the presason, the Heat maintained that Wade would not be cleared for full-contact practice until Nov. 15, at the earliest. This is a major coup for Wade's fantasy owners, because their top dog returned to full-contact practice on Monday, Nov. 5--a full 10 days ahead of schedule. Congratulations if you drafted Wade late in round one or early in round two because that somewhat risky pick is about to reward you.

    Wade told the media weeks ago that he would need a full week of practice before returning to live action, but I have a funny feeling that he might not wait that long based on a couple factors.

    One, Miami is dying on the vine at 0-3 and they are staring 0-5 smack dab in the face. Miami plays the Spurs in San Antonio on Wednesday night, and there's no way the Heat is winning that game with or without Wade. As such, he wouldn't dare attempt such futile heroics against Bruce Bowen, who is the NBA's answer to Freddy Krueger.

    Next up for the Heat, now 0-4, will be the Suns at home on Friday night.

    Pat Riley recently said: "(Wade's) conditioning was not really to the level that he needs it to be, for the kind of game we need from him."

    As such, it's unlikely that Wade makes his debut on Friday against the Suns, but as Lloyd Christmas said in Dumb and Dumber: "So you're tellin' me there's a chance."

    Yes, Lloyd, I'm saying there's a chance that Wade makes his return on Friday night because a) he's a warrior who's sick and tired of watching his team lose and b) Riley sounds like he'll take Wade whenever his star wants to return.

    "We're not going to have any kind of watch, probably the day he decides to play is the day you'll know about it," said Riley, when discussing Wade's return with media members over the weekend. Read between the lines, and I'm sayin there's a chance for Friday, and I would be very surprised (barring a setback) if Wade isn't back for the Knicks on Sunday at the Garden.

    At the risk of sounding like a Ricky Buckets apologist, I actually think he's going to play a lot better once Wade returns. I've watched all three of Miami's games this year and it's obvious that Ricky is struggling with the new offense, as well as the delicate balance between knowing when to shoot and when to pass. A perfect example came in Sunday's loss to the Bobcats, with the Heat down two in the final seconds, when Davis spun around for a 12-foot fadeaway before spotting Shaq underneath and firing a Nolan Ryan fastball through the big fella's hands. It was Ricky's fifth turnover of the game.

    When Wade returns, Davis will settle into his ideal slot in Miami's rotation, which is the third scoring option to complement Wade and Shaq. Davis is better suited at playing off the ball, shooting in rhythm, and beating his man off the dribble when the play breaks down. With Wade driving and kicking, and with Shaq passing to the perimeter out of double teams, Ricky should hit a ton of threes once Miami gets healthy and gets rolling.

    I'm even optimistic for The Godfather, who is rounding into form with each passing game. In Thursday's opener against Detroit, Shaq had nine points and seven rebounds in 29 minutes. Then, in the loss to Indiana on Friday, Shaq had eight points, seven rebounds, and FOUR BLOCKS in 28 miunutes. And Shaq looked like Shaq (minus the rim-rattling dunks) on Sunday with 17 points, nine rebounds, and two blocks in 32 minutes.

    The message to the fantasy world is real simple: chill on Miami this week and then unleash Wade, Shaq, and Davis on your unfortunate opponents in Week 3, when the Heat has four games. Enjoy...

    Wade en sonunda geri dönüyor.. Bakalım Heat'in başarısını nasıl etkileyecek ?




  • 2009 All-Star Phoenix US Airways Center'da.

    Üçlüden biri 2009'da Mvp alırsa gayet iyi olur.
  • Sonics, Oklahoma'yı istiyor[(b]
    Seattle SuperSonics ve şehrin WNBA takımı olan Seattle Storm takımlarının sahipliğini yürüten Clayton I. Bennett'ın, NBA yönetimine başvurarak takımı Oklahoma şehrine taşımayı düşündüğü belirtildi.

    NBA Başkanı David Stern'ün de sıcak baktığı taşınma olayı için Bennett'ın elini kolunu bağlayan olay, Seattle şehriyle devam eden tazminat davaları. Bu davaların sonuçlanması sonrası projenin hayata geçirilmesinin düşünüldüğü ifade edildi.

    Bu arada Seattle şehrinin WNBA takımı Storm'un geleceği konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Bilindiği gibi 2 sene önce New Orleans şehrinde meydana gelen Katrina kasırgası nedeniyle şehrin NBA takımı New Orleans Hornets 2005-2006 sezonundaki maçlarının önemli kısmını Oklahoma City'de oynamıştı.

    Seattle taşınırsa fena olmaz ama anlamadığım bir nokta var.Shawn Kemp,Gary Payton falan gelecekte Oklahoma SuperSonics takımında mı oynadı diyecekler yoksa Seattle SuperSonics takımında mı oynadı denecek?




  • Ya ben bu taşınma işini çözemiyorum ,niye taşınmak istiyorlar mutlaka bir çıkarları olması gerekir
  • KG ve Boston bu seneye damgasını vuracak gibi...pek ümitli değildim sezon başı ama beni yanılttılar...Kg haftanın oyuncusu seçildi, bostonda yenilgisiz tek takım...22 sayı 15 ribaund 6 asist ortalama tutturdu KG...bence harika...
  • quote:

    Seattle taşınırsa fena olmaz ama anlamadığım bir nokta var.Shawn Kemp,Gary Payton falan gelecekte Oklahoma SuperSonics takımında mı oynadı diyecekler yoksa Seattle SuperSonics takımında mı oynadı denecek?


    Supersonicsde oynadı diyecekler ardından da ekleyecekler "O zamanlar supersonics organizasyonu Seattledaydı"

    quote:

    Ya ben bu taşınma işini çözemiyorum ,niye taşınmak istiyorlar mutlaka bir çıkarları olması gerekir


    Birçok cıkarları var. Mesela stadları en eski ve en kücük stadmıs yeni bir stad yapmak istiyorlar ama Seattleda yapamıyorlar. Ayrıca oklahama city insanlarının gecen sene hornetse gösterdigi ilgi de onları ceken bir etken heralde.
  • 168 milyon dolarlık boşanma
    NBA tarihinin efsane ismi Michael Jordan, 18 yıllık hayat arkadaşı Juanita Vanoy'dan boşanabilmek için büyük servetinin önemli bir kısmını kaybetmeye hazırlanıyor. 4 Ocak'ta Vanoy'un açtığı boşanma davası sonuçlandı ve efsane isim, bekar kalabilmek için eski eşine tam 168 milyon dolar ödemeye mahkum edildi.

    Çiftin, Jeffrey (18), Marques (16) ve Jasmine (14) adından üç çocuğu bulunuyor. Servetinin ne kadar olduğu tam bilinmeyen Jordan, oyunculuk hayatı boyunca gittiği deplasmanlarda hayat kadınlarıyla yaşadığı birlikteliklerle gündeme gelmiş ve Juanita Vanoy, boşanma gerekçesi olarak bu birliktelikleri göstermişti.



    Bu herife çok pis antipati beslemeye başladım artık.
  • Charlotte Bobcats - Miami Heat: 91-76
    Memphis Grizzlies - Houston Rockets: 105-99
    San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers: 107-92
    Dallas Mavericks - Philadelphia 76'ers: 99-84
    Phoenix Suns - New York Knicks: 113-102
    Portland Trail Blazers - Detroit Pistons: 102-94
    Boston Celtics-İndiana Pacers: 101-86
    Orlando Magic-Seattle Supersonics: 103 -76

    Koçum portland şu son 4 maçta yendiğimiz takımlara bak,Detroit,Dallas,New orleans
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drgladius

    Koçum portland şu son 4 maçta yendiğimiz takımlara bak,Detroit,Dallas,New orleans


    4 maçı da kendi sahamızda aldık.. şimdi 4 maçlık deplasman turnesine çıkıyoruz.. sırasıyla denver, phila, washington ve charlotte ile oynayacağız.. denver'ı geçtim de doğu takımlarından 2 galibiyet çıkarmamız hoş olur
  • yeni bir yarısma mı yapsak , boston ilk kime kaybeder , wade ilk 5 maçında takmna kac galibiyet kazandırır ? falan gibi sorular olan bisey . fikrim geldi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakan12345

    yeni bir yarısma mı yapsak , boston ilk kime kaybeder , wade ilk 5 maçında takmna kac galibiyet kazandırır ? falan gibi sorular olan bisey . fikrim geldi


    Olabilir ama sürekli soru cıkar mı sence?
  • sürekli demiyorum şimdiye kadar olan olaylarlar dogrultusunda onumuzdeki haftaları tahmin etme gibi bsey yapsak ,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakan12345

    sürekli demiyorum şimdiye kadar olan olaylarlar dogrultusunda onumuzdeki haftaları tahmin etme gibi bsey yapsak ,



    Hakan şöyle olabilir mi?

    mesela ilk sorumuz şu olur:"Boston 20. maçının sonunda kaç yenilgi almış olur?" bu soru için bi zaman koyarız mesela pazar akşamı saat 8 gibi
    sonra herkes tahminini yapar,diyelimki 30 üye tahmin yaptı ve Boston 20. maçının sonunda 4 yenilgi almış oldu,bu 4 rakamına en yakın üyeden başlayarak çıkarız yani 4 bilenler 1 farklı bilenler 2 farklı bilenler gibi bu şekilde devam edip ilk soru için oy kullanan 30 kişiden 15'i yani yarısı bi üst tura çıkar
    sonra bi başka soru belirler aynı sistemi onun içinde uygulayıp 8 kişi daha eleriz,sonra 4 sonra 2 derken 1. belli olur

    sonrada yeni bi yarışma başlatırız


    olabilir mi böyle birşey?




  • bence güzel düşünmüşsün değişik bisey yapalım iste renk gelsin foruma . soruları filan belirleyelim.
  • Fikir güzel ama soruları önceden belirlemek lazım ki daha fazla yarışma yapalım.

    Kobe Pistons'lı oluyordu ama...
    NBA kariyerinin tamamını geçirdiği Los Angeles Lakers'dan kopacağı iddia edilen ve adı çeşitli takas senaryolarına karışan Kobe Bryant'ın geçtiğimiz salı akşamı Detroit Pistons'a takasının son anda gerçekleşmediği ortaya çıktı.

    Detroit'ten yayın yapan yerel bir radyo kanalının haberine göre Kobe'nin, Rip Hamilton, Tayshaun Prince, Amir Johnson ve gelecek yıllara ait bir ilk tur draft hakkı karşılığında Pistons'lı olması konusunda Lakers ve Pistons yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

    Ancak kontratında "takas veto etme" maddesi bulunan Bryant'ın, bu maddeden yararlanarak bu büyük takasın gerçekleşmesine engel olduğu öğrenildi.

    İyi mi bu adam?




  • Lakers magic arasında gerçekleşen takas sonrası Evans ve Cook Magic kadrosuna dahil oldu , Trevor Ariza ise lakers kadrosuna katıldı...

    Magic'e yaramış bence takas..Evans gibi savaşçı bir oyuncuyla her ne kadar baltada olsa ortalama bir şutor olan cook benche derinlik kazandıracaktır...Bir yandanda cook'un kontratından kurtulmakta lakers için bir avantaj..Ariza iyi giden takımda arıza çıkarmasın yeter...Kupcak in yaptığı takas bu kadar oluyor idare etmek lazım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 21 Kasım 2007; 12:17:00 >
  • Magic'in aldığı pota altı adamları pek iyi olmasa da Battie'nin açığını kapatıcaklardır diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ballrry

    Fikir güzel ama soruları önceden belirlemek lazım ki daha fazla yarışma yapalım.

    Kobe Pistons'lı oluyordu ama...
    NBA kariyerinin tamamını geçirdiği Los Angeles Lakers'dan kopacağı iddia edilen ve adı çeşitli takas senaryolarına karışan Kobe Bryant'ın geçtiğimiz salı akşamı Detroit Pistons'a takasının son anda gerçekleşmediği ortaya çıktı.

    Detroit'ten yayın yapan yerel bir radyo kanalının haberine göre Kobe'nin, Rip Hamilton, Tayshaun Prince, Amir Johnson ve gelecek yıllara ait bir ilk tur draft hakkı karşılığında Pistons'lı olması konusunda Lakers ve Pistons yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

    Ancak kontratında "takas veto etme" maddesi bulunan Bryant'ın, bu maddeden yararlanarak bu büyük takasın gerçekleşmesine engel olduğu öğrenildi.

    İyi mi bu adam?


    Rasheedle oynamak istememiştir belki. Ama ilginc bir haber gercekten.




  • Kesinlikle Detroit son dakika da ucurumun kenarından donmus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Kasım 2007; 14:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.