Nerueger
=> Bir şarkı arıyorum - ÖDÜLLÜ
(24.5.2017 01:36:25)
Selamlar DH ailesi.
Yıllardır aklımı kurcalıyor, hakikaten bulamıyorum.
94 doğumluyum. 90lar çocuğuyum yani. 2000'ler döneminde uydu yayınlarında Dream TV eskiden Superonline Tv miydi öyle bi şeydi. Ama yanlış hatırlamıyorsam Dream TV'ye geçtikten sonra yayına geçen bir şarkıydı.
Dönemindeyken günde 5-10 kere çalıyordu belki. Tekno kafada bir şarkıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sözlere ve söyleyenin adına dair zerre bir şey hatırlamıyorum ancak sanırım klibi az buz anımsıyorum (çocuktuk, hor görmeyin).
Dediğim gibi, tekno kafada bir şarkıydı. Melanie C'nin I Talk to You'suna yakın bi şeydi. Baştan sona çizim (animasyon değil hacı o başka bi şey) içerikli bir klipti. Şarkıyı söyleyen kadın idi. Klibin bir kısmında uçurum kenarında şarkının patladığını hatırlıyorum. Klip de çizim olduğu için orda epey saykodelik görüntüler geliyordu.
Hatırladığım şeyler bunlarla sınırlı. Troll post değildir. Hakikaten yıllardır aklıma geliyor ancak çıkaramıyorum. Çizgi roman koleksiyonu yapan bir arkadaşınızım. Şarkıyı bulan arkadaşa da eğer seviyorsa koleksiyonumun nadide parçalarından bi şey hediye edeceğim. Bu şarkıyı burda bulamazsam başka bir yerde de bulamam, eminim.
Eksik yaşıyormuş gibi hissediyorum. Bi el atın.
Kampanya haline getiriyorum olayı. Bu şarkı bulunacak arkadaşlar, inanıyorum.
#banabuşarkıyıbulun
Nerueger
(24.5.2017 16:57:23)
Update.
Bir metro-tren yolculuğu sahnesi anımsar gibiyim klibin içerisinde.
Ps. kimsenin mi fikri yok arkadaş
Naaalalllakakal
(24.5.2017 18:18:22)
......
Nerueger
(24.5.2017 18:20:47)
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat Dostum Evanscence sanırım doğru yazdım Bi bak isterim.Bring Me To Life |
Yok yau. Dediğim gibi tekno kafada bir şarkı ve klip baştan aşağı çizim zaten.
Naaalalllakakal
(24.5.2017 18:22:36)
.......
Nerueger
(24.5.2017 19:25:01)
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal Demirbolat Biraz şarkının çizimini filan hatırlarsan büyük ihtimal bulabilirim. |
Hatırlayabildiğim her şeyi yazdım. Dediğim gibi çok küçüktüm zaten. Ondan dolayı verebileceğim tüm ipuçları bunlarla sınırlı.
Mr. Cheritto
(24.5.2017 22:48:14)
Kadın videoda görünüyor muydu ?
Nerueger
(24.5.2017 23:33:58)
quote:
Orijinalden alıntı: kdr-2015 Kadın videoda görünüyor muydu ? |
Evet ama dediğim gibi, klip baştan sona çizim. Tüm klip bi kadının etrafında dönüyor zaten sürekli o var ekranda, kalkıyor metroyla bi yerlere gidiyor bi şeyler yapıyor en sonunda bi dağın tepesine geliyor patlıyor her yer saykodelik saykodelik renkler oluyor.
Mr. Cheritto
(25.5.2017 00:35:22)
Kadının ten rengi siyah miydi
Silent Enigma
(25.5.2017 01:24:12)
Şarkıyı biliyorum :D Çok büyük ihtimalle nokta atışı yapacağım. Söylesem mi yoksa
O zamanlar yeni tv mi ne diye bi kanal da vardı, tüm gün sadece yabancı müzik yayınlardı orada da çok çıkıyordu .
Silent Enigma
(25.5.2017 01:25:21)
Nerueger
(25.5.2017 01:58:54)
Değil hocam. İddalı konuşunca heves ettim ama :)
Silent Enigma
(25.5.2017 02:07:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Nerueger Değil hocam. İddalı konuşunca heves ettim ama :) |
Valla tren filan da deyince iyice emin olmuştum :D Umarım bulursun.
stain85
(25.5.2017 03:03:34)
https://www.youtube.com/watch?v=-OTryGzS-G8
Benim aklıma bu geldi. Ya Benny Benassi'dir ya da Daft Punk. Alternatifi yok yani. O zaman televizyonlar da yayınlanacak falan.. :) Başka varsa beni düzeltsin. Bir nostalji akalım. :)
Nerueger
(25.5.2017 10:44:54)
quote:
Orijinalden alıntı: stain85 https://www.youtube.com/watch?v=-OTryGzS-G8 Benim aklıma bu geldi. Ya Benny Benassi'dir ya da Daft Punk. Alternatifi yok yani. O zaman televizyonlar da yayınlanacak falan.. :) Başka varsa beni düzeltsin. Bir nostalji akalım. :) |
Daft Punk değil hocam.
Guest-2CE6EA6FE
(25.5.2017 11:27:13)
Train - Hey Soul Sister dışında aklıma şarkı gelmedi . O da biraz çizime dayalı idi .
Nerueger
(25.5.2017 18:40:38)
quote:
Orijinalden alıntı: jdraxler Train - Hey Soul Sister dışında aklıma şarkı gelmedi . O da biraz çizime dayalı idi . |
Ne yazık ki hocam
Nerueger
(25.10.2021 20:38:45)
Hala bulunamadı bu arada...