honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Markalar ve Modelleri
ugurozer => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 18:11:23)
quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Ortalama hızınız kaç hocam?

yav tamam arada gazlıyoruz da şehir içi kullanıyorum yani üsküdara kadıköye ümraniyeye buralar yani kaç yapabilirsin ki en fazla ümraniyeye giderken 130 falan yapmıştım

Ilk araciniz mi? Arac yavaslafikca az yakar mi saniyorsunuz?

Ussuz => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 18:29:13)
Bu araç 1.5 turbo motor olan mı oluyor?

eko33 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 18:45:46)
Kardeşim bu arabanın 1.6 atmosferik 125 hpsi 12 litre yakıyor. 180 hpnin de 14 litre yakması gayet normal değil mi...

selamolsun1 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 18:58:36)
bir önceki kasa otomatik civic kullandım 6 ay. bu dönemin sonunda sattığımda şehir içi ortalamam 13 lt idi. dolayısıyla şaşırmadım 180 bg araç için gayet normal bi tüketim. ya alışmalısın ya da 3'e 5'e bakmayıp satmalısın.

jimhendrix => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 19:00:42)
quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

Benim f10 10.8 lt ortalamam şehir içi kıyas yapabilirsin.

müthiş bir kıyas olur.
10.8i çok rahat aşar 520i herhalde araba.
ortalama hız belli değil şehir belli değil, verilerin çok detaylı hocam

Jeopol => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 19:00:50)
Sorsalar dusuk motor az yakar derler. Neredeyse benim arac kadar yakmis.

Gediklii => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 19:07:36)
millet tsi yakıt konusu açınca hondacılar hemen saldırı moduna geçiyordu

14 lt ne demek yahu. sırf lpg yüzünden atmosferik getiriyor işte.

dahakathekiller7 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 19:28:28)
Arkadaşlar bu yakıt çok çok fazla bence daha düşecektir. Arkadaşımda scirocco var ortalama kullanımda 10 lt civarı yakıyor.

Valla bunları okuyunca kendi arabamı öpüp başıma koyasım geldi bu yakıtlar normal falan değil. 180 hp çok fazla bi hp de değil.

Ben ilerisi için manuelini düşünüyordum. Sakin kullanımda 9-10 lt geçerse alınmaz açıkçası. Otomatiği de hadi 11 olsun. Atmosferiklerle kıyaslamayın onlar zaten yakan gitmeyen modeller.

Bende 2011 juke var 1.6 turbo 190 hp bu araçların hepsinden az yakıyor çok yeni bi motoru da yok açıkçası.

Ankara karma kullanımda; kısa mesafe ve bazen agresif de kullanıyorum. 8.5 civarı yakıyor. O da 1.6 turbo.

SmuraY => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 20:14:28)
Fordun yıllar önce piyasaya sunduğu ecoboostu süper teknoloji olarak lanse et sonra birde bu yakıt tüketimi bunu mu bekledi insanlar.

Panthér => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 20:40:11)
Konuyu açanın umurunda değil, millet saydırıp duruyor.

Bahsi geçen tüketim için destekleyici 1 tane ispat yok. Boşa kürek çekip duruyor, insanlar.

Nuvo' => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 20:44:23)
quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Almayın şu el arabalarını ya one anasını satayım 14 lt ne sen 530 musun sen 540 mısın sen sakin kullanılan e92 m3 müsün? Sen civicsin lan civic bildiğin civic...

en acimasiz ama en dogru yorum sanirim.

Panthér => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 21:02:42)
Başka kullanıcı da 1.000Km lik tüketim verisi paylaşmış 8.8lt.

quote:

Sevgili arkadaşlar. Sanırım bu aracı Türkiye de alan ilk bir kaç kişiden birisiyim. Aklıma gelen genel şeyleri yazayım. Sorularınız olursa cevaplandırırım. İstanbul içinde 1000 km oldu. Tüketimim 8.8 litre .econ modu açık ve vites d de iken araba normal kullanıma uygun tepkiler veriyor .

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125613014

Boşa hiddetlenmeyin.

BEYAZ PASSATLI PRENS => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 21:47:18)
Bende 1.6 benzinlisi var başlarda 14 15 yakıyordu suan 2500 km 12lere düştü şehiriçi

Halalaluya => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 21:58:44)
quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Çok yakıyormuş be hocam. Muhtemelen cvt şanzımanın çok etkisi var. Ben de 1.6 turbo nissan juke var manuel. 8.5 civarı ankara şehir içi. Karma sayılır aslında çok trafik olmadığından. Bir sonraki arabam olarak 2-3 sene sonra manueli gelirse düşünüyorum civic hb kısmetse. Manueli benim juke tan daha performanslıdır diye düşünüyorum.

Bende 1 seneye yakın kullandım dig t Juke.

Gerçekten çok keyifli keşke imkan olsa bunun nismo versiyonunu kullansam onlar da yeni geliştirilmiş 215hp.

Nissan 2011 yılında bu araca 190hp koydu ancak Honda daha yeni getirdi maalesef. Civic testi yapacam almak bir yana Juke ile sürüş keyfi kıyaslandığında ne gibi izlenim verecek merakım bu. Ben ist trafiğinde aracın hakkını vererek 11 litre yakiyordum sakın kullanımda 2 - 3 litre fark eder tabiki. 50k liraya mis gibi araç var. 110k ver sonra benzin parası diye ağla 😂

Meseleye gelirsek 10-11 litre arası performanslı kullanımda oluşacak değer. 14 litre geçici

dahakathekiller7 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 22:06:09)
quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Çok yakıyormuş be hocam. Muhtemelen cvt şanzımanın çok etkisi var. Ben de 1.6 turbo nissan juke var manuel. 8.5 civarı ankara şehir içi. Karma sayılır aslında çok trafik olmadığından. Bir sonraki arabam olarak 2-3 sene sonra manueli gelirse düşünüyorum civic hb kısmetse. Manueli benim juke tan daha performanslıdır diye düşünüyorum.

Gerçekten çok keyifli keşke imkan olsa bunun nismo versiyonunu kullansam onlar da yeni geliştirilmiş 215hp.

Nissan 2011 yılında bu araca 190hp koydu ancak Honda daha yeni getirdi maalesef. Civic testi yapacam almak bir yana Juke ile sürüş keyfi kıyaslandığında ne gibi izlenim verecek merakım bu. Ben ist trafiğinde aracın hakkını vererek 11 litre yakiyordum sakın kullanımda 2 - 3 litre fark eder tabiki. 50k liraya mis gibi araç var. 110k ver sonra benzin parası diye ağla 😂

Meseleye gelirsek 10-11 litre arası performanslı kullanımda oluşacak değer. 14 litre geçici

Hocam nismolar rsler genelde cvt diye biliyorum. Çok keyifli araba juke gerçekten.

Sorum olcak size spor yay kullanmış mıydınız aracınızda?

Bir de 1 sene sonra falan yazılım da düşünüyorum biraz korkutucu ama :))

Halalaluya => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 22:18:51)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Hocam nismolar rsler genelde cvt diye biliyorum. Çok keyifli araba juke gerçekten.

Sorum olcak size spor yay kullanmış mıydınız aracınızda?

Bir de 1 sene sonra falan yazılım da düşünüyorum biraz korkutucu ama :))

Yok hocam. Aracın ağırlık merkezi düşürme yolu açısından gayet mantıklı. Zaten üzerinde ki lastikler cont. Premium filansa gayet iyi yol tutuyor.

Bu arada Juke ta Cvt😂

2jz1993 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 22:19:13)
1.2 208 im Ankara trafiğinde 5.5 lt yakıyor :)))

dahakathekiller7 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 22:23:32)
Aynen hocam 4x4 nismo bziim juke tan yavaş o yüzden.

Manue çok keyifli. Valla ilk aşama yay bi yıl içinde yazılım düşünüyorum bakalım.

Konuya dönersek de civic burda bahsi geçenden çok daha az yakar muhtemelen uzun vadede :)

ever think of me 4 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 23:19:29)
quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Konuyu açanın umurunda değil, millet saydırıp duruyor.

Bahsi geçen tüketim için destekleyici 1 tane ispat yok. Boşa kürek çekip duruyor, insanlar.

bana nasıl ispatlayacağımı söyle sana ispatlayayım yalan borcum mu var biraz gaza abanıyorum kabul ama bu kadar yakması normal değil

ever think of me 4 => honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (21.4.2017 23:23:01)
quote:

Orijinalden alıntı: eko33

Kardeşim bu arabanın 1.6 atmosferik 125 hpsi 12 litre yakıyor. 180 hpnin de 14 litre yakması gayet normal değil mi...

Fabrika verileri niye 8 diyor o zaman ya uzaktan kumandalı oyuncak benzinli araç gibi sürekli benzin mi doldurcam

Sayfa: << < önceki 2 3 [4] 5 6   sonraki >     >>