Şimdi Ara

Mobilite: LG G6 ve Huawei P10'un ülkemiz fiyatları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Mobilite'nin yeni bölümünde bu hafta ağırlıklı olarak yeni nesil üst seviye telefonların ülkemiz fiyatlandırmasını, ön-sipariş fırsatlarını ve 6GB RAM'li Galaxy S8 ile yakında çıkacak üst seviye Xiaomi telefonlar gibi gelişmeleri yorumluyoruz.
     
    Not: İlk defa bir Mobilite programı için görüntü sorunu yaşadığımızdan, sesimiz var ama görüntü olarak ekranda değiliz. 



  • hızı artırıp izlemek isteyenler için:
    m.donanimhaber.com adresine gidin
    videoya gelip çözünürlüğü seçin
    "alternatif oynatıcı ile görüntüle" ye sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyalayın
    gom player açıp F8 ile listeyi açın
    Sağ tıklayıp "url ekle" adresi yapıştırıp tamam a tıklayın
    video oynatırken C'ye basarak hızı artırabilirsiniz :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 10 Nisan 2017; 18:10:4 >
  • Huawei nin bu seneki saati tasarım olarak geriye gitmiş. Tam istediğim kampanyayı yapmışlar ama saat Gear S3 ün yanından geçmiyor.
  • Mobilde alternatif oynaticiya basinca mx yada vlc player varsa ugrasmadan direk aciyor

  • Düzeltme :Huawei 3.699 tl değil 3.599 tl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G6 fiyat olarak diğerlerine göre nispeten iyi ancak sonuç olarak yine pahalı ve bununla beraber snap 821 kullanması yani snap 820'den daha hızlı ama daha fazla güç tüketen bir işlemciden bahsediyoruz bir dezavantaj olarak görüyorum.

    iPhone konusuna gelirsem ise şuan halen 7 Plus en uzun ömürlü telefon olacaktır. 3 yıl sonra 7 Plus halen gpu ve cpu anlamında güzel sonuç verecekken s8'de bunu göremeyeceğiz. Gerçekten şaka gibi bu sene ülkeye neredeyse Snap 835 gelmeyecek. Exynos bugün daha iyi görünüyor olabilir ama snap835 optimizasyon ve gpu anlamında gelecek senelerde daha iyi olduğunu gösterecektir.
  • Tele-konferans ile çektiniz herhalde programı:D ya da kamera bozuktu

  • Sayın editörler LÜTFEN BANA YARDIM EDİN. Telefon fiyatları uçtu gitti.Daha önce bir lg mağduru olarak lütfen bana yardımcı olun.Kasmadan yavaşamadan bozulmadan beni 3 4 yıl götürebilecek 2000 2500 tl aralığında hangi telefonları önerirsiniz.I phone 6 sizce iyimi. S6 edge düşünmüştüm ama oda piyasada yok Yada bir süre beklemelimiyim. Telefon fiyatları düşermi. Şayet bir telefona 2500 tl den fazlasını veremem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klawye -- 10 Nisan 2017; 1:47:46 >
  • Fotoğraf bölümü okuyan birisiyim. Şahsen p10 ve g6 arasında kalsam bokeh efekti yüzünden p10'u seçmezdim. Çünkü arka planı öldürme yeteneği çok gerçekçi değil. Çektiğiniz kişi sanki sonradan photoshop ile konmuş gibi duruyor. Anlamayan birisinin hoşuna gidiyor fakat slr makine kullanmış bir insanın ilgisini çekeceğini sanmıyorum. G6'daki geniş açı modu benim için daha faydalı.

  • kamerayı açmayı mı unuttunuz?

  • bu fiyatlara telefon alinmaz. 1400 tl asgari ucretli bir ulkede bu kadar pahali yapiyolar ki yerli firmalara yonlendiriyolar insani... simdi neden yerli firmalarin amiral gemileri yk anladiniz mi... Casper vestel vs...

  • Huawei P10 güzel telefonda 3700 tl kim verir o telefona maksimum 2800 tl olursa alınır yoksa kimse yüzüne bile bakmaz.

  • asgari üçretler ortada iken bu fiyatlarla bırakın tel almayı gidin araba alın..
    ben lg g4 aldım 2300 liraya 1 sene önce gizli ekran sorunu yüzünden telefonu lg g5'le değiştirdiler şimdi verdiğim paraya ana değdi diyorum ama tabi genede her ay 150 tl vermek biraz zor olsada en azından performanslı telefon kullanıyorum diyorum ama bundada gizli ekran var korkudan getiremiyorumda acarlar içini diye ne yapacam şaştım ama bu fiyatlarla iyiki almışım diyorum teefonu zamanında daha telefon alınmaz bence 2 sene önceki tepe modelleri alınır dahada bir şey alınmaz..

  • Çift kameralı İP7+ 3.800 lirayken sırf kamera için bunlara bu para verilmez.
  • Aklı olan Lenovo P2 yada Xiaomi modellerinden birini alır, bu +3000 TL çeken markalar iyice sapıttı.
  • Çinden 1600 Liraya Xiaomi Mi5s Plus getirttim; 5.7 inch, çift kamera, Snapdragon 821, ultrasonic parmak izi, sharp üretimi kaliteli ips ekran, %74 ekran kasa oranı, kızılötesi IR kumanda sensörü, 3800mah pil, dolu dolu paket. Rakipleriyle aynı şeyleri yapıyor. Gidipte 3500 liraya ne G6 nede p10 alırım. Kusura bakmasınlar fakiriz ama enayi değiliz çok şükür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 10 Nisan 2017; 4:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut ve Erdi abi @Speed-Step @Fx57

    Sony de tanıdıklarınız yok mu acaba bu konuyu soramaz mısınız sd835 paketinden quickcharge 4.0 ı gerçekten çıkarmışlar mı? Bu soruya cevap verilse gerçekten çok iyi olur.

  • Sırf G6 fiyatını öğrenmek için video izlemek istemiyorum.
  • Selamlar, Huawei watch 1. versiyonu 4 aydır aktif kullanıyorum çok memnunum. Samsung gear s3 ile arada kalmıştım fakat Samsung'un s-voice unun türkçeyi almaması yüzünden kararımı android weardan yana kullandım. Türkçe desteklemiyor derken aslında biraz yanlış yönlendiriyorsunuz, evet menüler türkçe değil fakat google asistan desteğini türkçe kullanabiliyorsunuz. Örnek whatsapp'ta gelen mesaja "speech to text" olarak türkçe konuşarak cevap yazabiliyorsunuz. Keza "ok google" deyip sonrasında söylediğiniz cümlenin sonuna "almanca çeviri" dediğinizde translate anında almancasını söylüyor. Onun dışında da samsung tizen işletim sistemine göre kat kat fazla uygulama var. Evet tizen daha akıcı çalışıyor ama bu yeterli değil. Görsel olarak da kişiye göre değişecek şekilde huawei watch bence çok güzel.
    Sonuç olarka diyeceğim o ki huawei watch 2 versiyounun hediye veren ve kamerada çok eğlenceli seçenekleri olan bir telefonu (hepsi burada saatin 1. versiyonunu 1600 TL'den satıyordu) almak çok mantıklı olur. Sevgiler...





  • Araba ile takas ilanlarına eskiden gülüyorduk. Şimdi gülemiyoruz. İstikrar Sürsün!

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.