-25 Derecede Gun Boyu Disarda Nasil Kalirim? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Hobi Forumları >> Outdoor (Doğa Yürüyüşü, Kampçılık ve Dağcılık)
muhammedda => -25 Derecede Gun Boyu Disarda Nasil Kalirim? (10.1.2017 19:02:25)
Merhaba Arkadaslar Outdoor Sporlari Ile Ilgilenen Biri Degilim Ancak Sartlar Geregi -20 ila -30 Derece Sogukta Saatlerce Dis Ortamda Kalmak Durumundayim Ne Yaptimsa Bi Turlu Soguktan Kurtulamadim.Su an Ki Giyimim ise su sekilde

1-Termal Atlet
2-Polyester Gomlek
3-Yun V Yaka Kazak
4-Goretex Wind Stopper Softshell
5- Mont
6-Baslik Olarak Kurklu Pilot Sapkasi Var

Simdi Sormak Istediklerim

1-Montumun icine Polar giysem Goretex Windstopper yerine Dogrumu yoksa Yanlismi olur?
2-Giydigim Mont Siradan Bir Konfeksiyon Urunu Yerine Pahali Bir Mont almak Zorundamiyim? Cevap Evet Ise Ne mesela?
3-Ayakkabim Bot degil ama Vibram tabanli Goretex astarli Nubuk derili Salomon ve Koyun Yunu Corap Giymeme Ragmen Ayaklarim Donuyor Bu Ayakkabi 4 mevsim Giyiyorum Bot almalimiyim? bu ayakkabiyla ayagimin usumesi normal mi?

Marksman84 => -25 Derecede Gun Boyu Disarda Nasil Kalirim? (11.1.2017 04:34:07)
Ayakkabıda yalıtim astari yoksa bosa diger seylere para harcama.Ayak üşüyorsa vucutda üşür.Bence ayakkabi digerlerinden önemli.Salomonun yuzde doksa modeli yazlik baharlik zaten.kis modellerine bak derim.

babadol => -25 Derecede Gun Boyu Disarda Nasil Kalirim? (15.1.2017 17:27:58)
Aldığın bot muhtemelen trekking botudur, bende de salomon var ve - 10 dan sonra üşütür ayağını, çünkü asıl amacı sıcak tutmak değil. İçine de yün yerine termal içlik + polar giyersen daha sıcak tutar. Boynunu, bileklerini ve belini de kapalı tutmalısın çünkü asıl soğuğu oralardan alırsın. Ayrıca o kadar soğuk için sıradan montlar yetersiz kalır, iyi bir mont almanı tavsiye ederim.

kırmızımercimek => -25 Derecede Gun Boyu Disarda Nasil Kalirim? (18.1.2017 18:37:13)
Mutlaka poları dahil etmelisin, bariz faydası var.

abdullahkan => -25 Derecede Gun Boyu Disarda Nasil Kalirim? (22.1.2017 20:00:00)
Arkadaşların bu ürünlerden haberi yok galiba?

https://www.hasyun.com.tr/6-sports-outdoor

Woolpro adı altında dolar karşılığında Avrupa'da satılıyor, aynı sitede yün çorap da var, ayakkabı tabanı kalın Olmalı tabiki.

Sayfa: [1]