Şimdi Ara

TR Serverinin Rezalet Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce bir konuya yorum olarak atmıştım ama konu olarak açmak istedim.

    Oyunun oyun olmaktan çıkması ve TR serverinin rezaleti;

    Açıkçası bu bir "oyun" evet içinde bir rekabet ve spor dalı olmasından kaynaklı insanların hırs yapması, çalışması, profesyonel olmaya çabalaması gibi şeyler "doğal" karşılanabilir. Ancak en ufak hatada takım arkadaşına ağıza alınmayacak küfürler eden, sportmenlikten yoksun maç kazanınca "EZ" maç kaybedince takım arkadaşlarına küfür eden "report" diyen (haksız report) insanlar bakın çocuk demiyorum insanlar kaynıyor artık TR serveri.

    Yahu kardeşim bak herkes çok iyi oynamayabilir. Herkes senin kadar iyi olmayabilir. Mesela bir ADC'nin 1-5 oynaması bilerek feed'lediği anlamına gelmiyor, ona sövebileceğin anlamına hiç gelmiyor. Bir başka durum ulan çok mu zor maç kaybettiğinde karşı rakibe WP demek demiyorsan bile takım arkadaşına veya rakibe sataşmamak. Yenilmişsin işte rakibin senden daha iyi oynamış yenilmişsin veya sen iyi oynamışsın takım arkadaşların çok iyi değilmiş yenilmişsin. Ulan bu oyununu doğasında var bunu anlayamadıysan gerizekalısın demektir.

    Diğer bir konu ise TR'de Gold'dan aşağıdaki liglerde oyuncuların %75'inin oyun bilgisi "SIFIR" yahu kardeşim tamam oyun mekaniklerinde çok iyi olmayabilirsin, çok yetenekli olmayabilirsin yavaş yavaş geliştirirsin tamam ama OYUNU ÖĞRENMEDEN, OYUN BİLGİSİ EDİNMEDEN NE DİYE "DERECELİ" oynarsın lan? Hah bir de bu oyun bilgisi olmayan insanlar takım arkadaşlarına küfürler yağdırarak, flame yaparak oyunun içine eder aynı zamanda.

    EU/WEST farkı bu işte Bronz / Silver bile yetenekli olmasa dahi oyun bilgisi olan oyuncularla dolu bu yüzden LoL oynamak isteyen ancak West'te oynar.

    Saygı denilen kavram TR serverinde yok!
    Sportmenlik denilen kavram TR serverinde yine yok!

    Maç kazanınca rakibe "İZİ - EZ" yazarsın sportmenliği bırak insanlık dışı bir harekettir (aynı zihniyet bir basketbol veya halı saha maçı sonrası rakibeg idip nasıl soktuk diyen zihniyettir tartışmasız) oyun kaybedersin küfürler yağdırırsın, hata yapan kişiye flame yaparsın. BÖYLE OYUN MU OYNANIR?
    Bizim oyun zevkimiz yok mu arkadaş? Her maç birbirine küfür eden, kavga eden insanlar görmek zorunda mıyız? Maç sonları birbirini aşağılamak için birbiri ile yarışan insan demeye bin şahit isteyecek kişilerle uğraşmak zorunda mıyız?

    Açıkçası TR serverinde bu bir oyun değil arkadaşlar, böyle oyun olmaz, oyunda böyle oynanmaz. Amacım siyaset değil ama LoL TR Serveri Türkiye'nin insan kalitesini ortaya koyar nitelikte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sverdlovs -- 8 Aralık 2016; 16:40:44 >







  • Golddan aşağısı oyun bilgisi sifir demissiniz katılıyorum gold hatta plat Eloyuda dahil etmeniz lazımdı. Gold platın çoğu bronzun farm yapmasını bilenlerinden oluşuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    Golddan aşağısı oyun bilgisi sifir demissiniz katılıyorum gold hatta plat Eloyuda dahil etmeniz lazımdı. Gold platın çoğu bronzun farm yapmasını bilenlerinden oluşuyor.

    Gold üstüne hiç çıkmadığımdan dolayı yorum yapmak istemedim. Bilmediğim bir yer hakkında konuşmak doğru olmaz. Ancak TR serverinde oyun bilgisinin zayıflığı genel bir durum olsa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sverdlovs -- 8 Aralık 2016; 17:29:5 >
  • Az önce maçta tüm takım bronz geldi. Xin jungle biz daha 2 level durumdayken gang attı kesemedik ardından hemen ormana dönüp bana report yazdı all'dan. Neyse level 4 durumdaydık tekrar gang geldi bu sefer baskı kurduk ben last hit q attım ancak morgana 5-10 canla kaldı bizim support öldürdü neyse sonra xin ormana döndü karşı gang buna pusu attı öldü bende 200 canla kule altındayım ölünce bana report yazdı. Ardından oyun sonuna kadar her öldüğünde bana report yazdı yetmedi bizim takımdaki 4 kişide bana report yazdı. Karşı adc 1/0 ben 1/1 giderken bizim takım karşı adc'ye 3 kill verdi 4/1 oldu ardından üstünlüğü aldı bizide kesti double kill ile 6/1 oldu gel gelelim maç sonuna kadar yemediğim küfür, hakaret kalmadı. Her öldüklerinde bana report yazdılar. Solo dahi TP atmış botta 4 kişiler bizim supporta (support'ta amumu) dalıyorlar ben girsem kesin ölücem uzaktan ultimle 1 kişi çıkardım en mantıklı hareket olarak ardından tabi hemen küfür, hakaret, report vsvs.

    İşte böyle aptal, gerizekalı insanların barındığı bir oyundur bu. Bir daha TR'ye girersemde beni öpsünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sverdlovs -- 8 Aralık 2016; 19:11:22 >




  • yıl 2016 ve hala oyundaki herkesi mutelemeyenler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tonyukuk

    yıl 2016 ve hala oyundaki herkesi mutelemeyenler var.

    Bu seferde iletişimsizlikten oyun kaybedebiliyorsunuz hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sverdlovs


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tonyukuk

    yıl 2016 ve hala oyundaki herkesi mutelemeyenler var.

    Bu seferde iletişimsizlikten oyun kaybedebiliyorsunuz hocam.

    pinglerle hallolur o kısım. adamın değersiz bir önerisini dikkate alman veya onun flame yapması yüzünden tilt olman. mute=win.
  • Sverdlovs kullanıcısına yanıt
    İletişimsizlik diyorsun bir oyuncuyu kastırdığında afedersiniz ama bir yerini kaldırdığın zaman o oyuncu çoğu zaman saçmalamaya başlar. Nasıl mı ayrı gezmeler, kafasına buyruk takılmalar, ölünce anlamsızca takım arkadaşlarına suç bulmalar vs. örnekleri çok rahat çoğaltabiliriz.

    Şimdi bak bir oyuncu koridorunda 6-0, 7-0 hatta 10-0 çıksın ama o adam karşı kuleye bir kere vurmadığı için bence o adam oyun kazanmayı haketmiyor. çünkü 'bak 25 kil aldım taşınmıyor' diye ağlamaya başlıyorlar. Ee kule almadan kazanılmıyor ki bu oyun bunu anlamayan çok insan var.

    Düzgünde yazsan, mutelesen de çoğu zaman işe yaramaz. Oyunu bitirmek ya da kule almak varken saçma yerlerde adam kesmeye çalıştıkları sürece iletişim faydasız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar oyun bilgisi falan onları geçtim aşırı ego ve aptallıktan oluyor. bizim millet her şeyi kendisi biliyor sanki bir ego bir havalar falan. normal oyuna girersin alınmış rolü alır rankedda 2 kill verip oyundan çıkar. her sezon tr kolay diye trde master kasayım diyorum sonra dia yapıp sıkılıyorum trde oynamaktan. oyuncular hem kötü hem gerizekalı hem de aşırı kendini beğenmiş.
  • escape_454 kullanıcısına yanıt
    22 2 rengar oynadım ve kaybettim bunun nedenini ilk defa takımda aradım ,çünkü her boş lane ittim kuleleri aldım toptan bottan inhi ye kadar tek dayandım, karşı adc 3 pre sine rağmen oynattırmadım ,yakaladığımı yokettim kim olursa olsun ve bizim takım neden farm alıp itiyorsun diye tribe girip ben dalarken dalmadılar ,üstüne üstlük benim vayne i kesip 2 kişinin da canını %40 a çektiğim halde tf verdiler.Tam harika pozisyondayız kesin alırız dediğim tf de arkada baron başladılar.Şimdi ben burada takıma flame yapmam gerekirken bir kelime bile yazmadım ama bu maç %100 4 kişinin kolsuzluğuna gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForWinTakeSupport -- 8 Aralık 2016; 23:20:55 >
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Senide anlıyor. Benim bahsettiğim olay genelleme benim gözlemlediğim olaydır farklı düşünenler çıkabilir elbette..

    Sana şöyle bir olay anlatayım dediklerimi ne kadar desteklediğini anlarsın. Arkadaşımla bot pre girdiğim oyunda bottan 2. kuleyi aldığımızda adc 7-2-1 ve ben 1-0-7 çıktım.. Sonra oyunu mide yıktık tam inhi kulesinin önünde savaşı kazandık derken adc arkadaşım 4'te 4 attı sırf penta ayağına gitti öldü.. adamın peşinden çok kere gitme dememe rağmen. Oyunu o aşamada 15-20 dakika uzamasına ve oyunda sıkıntı çekmemize neden oldu..

    Şimdi ben yanımdaki adama laf anlatamıyorum başka birine nasıl anlatayım. Sıkıntı da anlamak istememeleri olay bu bilmem anlatabildim mi?
  • Hayatında elmas kümesini bile görememiş adamlar bana oyun bilgisi öğretmeye çalışıyor.
  • Allah aşkına weste geçip ranked girsene. Lütfen dene. Hayır tr serverı harika demiyorum ama n'olur bir geç ve ranked at. Şu west'i ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. West'i ben söyliyim sana. Flame nispeten biraz daha az, konuşma kısmı daha az AMA NET DAHA KÖTÜ OYUNCU. İnanmıyorsan git gir dene gör karşim. 7 sezondur oynuyorum bu oyunu.

    Boşuna bizim millete bok atmayın. Evet katılıyorum flame fazla, herkes çok bilmiş, herkes ego delisi, herkes fırlamalık peşinde(laf sokmalar espri kasmalar filan) AMA oyunculuk konusunda kesinlikle geride değil. Soloq için söylüyorum bunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks

    Allah aşkına weste geçip ranked girsene. Lütfen dene. Hayır tr serverı harika demiyorum ama n'olur bir geç ve ranked at. Şu west'i ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. West'i ben söyliyim sana. Flame nispeten biraz daha az, konuşma kısmı daha az AMA NET DAHA KÖTÜ OYUNCU. İnanmıyorsan git gir dene gör karşim. 7 sezondur oynuyorum bu oyunu.

    Boşuna bizim millete bok atmayın. Evet katılıyorum flame fazla, herkes çok bilmiş, herkes ego delisi, herkes fırlamalık peşinde(laf sokmalar espri kasmalar filan) AMA oyunculuk konusunda kesinlikle geride değil. Soloq için söylüyorum bunu

    haklısın en azından tr de anlaşabiliyoruz egoluda olsalar biraz bişey yapmaya çalışıyorlar ben feedliyorum diyen bile iplemesen baktı takım bişeyler yapıyor oda çabalıyor bir süre sonra vs, westin çok övüldüğü zamanlar s3 gibi geçmiştim gold elosunda oynadım 1 ay bile dolmadan döndüm rezalet




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks

    Allah aşkına weste geçip ranked girsene. Lütfen dene. Hayır tr serverı harika demiyorum ama n'olur bir geç ve ranked at. Şu west'i ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. West'i ben söyliyim sana. Flame nispeten biraz daha az, konuşma kısmı daha az AMA NET DAHA KÖTÜ OYUNCU. İnanmıyorsan git gir dene gör karşim. 7 sezondur oynuyorum bu oyunu.

    Boşuna bizim millete bok atmayın. Evet katılıyorum flame fazla, herkes çok bilmiş, herkes ego delisi, herkes fırlamalık peşinde(laf sokmalar espri kasmalar filan) AMA oyunculuk konusunda kesinlikle geride değil. Soloq için söylüyorum bunu

    Senin elo sıkıntılıymış, ben sezon 3ün sonunda euya geçtim ama hala gold 5 max. Trde plata çıkmam 40 oyun sürdü sıfır hesapla. Euwte kaliteli oyuncu çok fazla, 3 sezon sonunda bunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 9 Aralık 2016; 6:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingocd

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks

    Allah aşkına weste geçip ranked girsene. Lütfen dene. Hayır tr serverı harika demiyorum ama n'olur bir geç ve ranked at. Şu west'i ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. West'i ben söyliyim sana. Flame nispeten biraz daha az, konuşma kısmı daha az AMA NET DAHA KÖTÜ OYUNCU. İnanmıyorsan git gir dene gör karşim. 7 sezondur oynuyorum bu oyunu.

    Boşuna bizim millete bok atmayın. Evet katılıyorum flame fazla, herkes çok bilmiş, herkes ego delisi, herkes fırlamalık peşinde(laf sokmalar espri kasmalar filan) AMA oyunculuk konusunda kesinlikle geride değil. Soloq için söylüyorum bunu

    Senin elo sıkıntılıymış, ben sezon 3ün sonunda euya geçtim ama hala gold 5 max. Trde plata çıkmam 40 oyun sürdü sıfır hesapla. Euwte kaliteli oyuncu çok fazla, 3 sezon sonunda bunu söyleyebilirim.

    Benim elo'dan kastını anlamadım ama her server için durum aynı. Elmas 3 altı net çöptür asla huzurlu değildir. bronzu da aynıdır elmas5'i de ve HER serverda bu böyledir. Kesin birileri ağır ezer birileri ağır ezilir, öyle oyunun kaderi belli olur. Öyle başbaşa mücadele filan nadir gerçekleşir. Elmas 3 altını net mekanik ve refleks kazandırır ki 1 vs 9 atıp taşıyasın. Anca üst liglerde millet ciddiye alır oyunları beyin kullanır. Hangi server olduğu farketmeksizin adama dersin ki rakip adc botta farm yapıyor gel baron yapalım, "sana mı sorcam ***" der gider jungle farmlar




  • ben genelde kötü oynayan oyuncuya küfür etmem herkes kötü olabilir ama troll ve toksik oyuncu gelince ona çok kızıyorum. flame konusunda west tr den biraz daha üstün olsada, west'in noob da troll de tr'den çok daha berbat ve çileden çıkartıyor. geçen tr de smurf kastım ve ranked girdim. support maç taşınmadığı için hasarı yüksek mid herolarından bir tanesi ile giriyorum maçlara ve harbide taşıdığımı fark ettim. 4/4 yaptıktan sonra her maç bu sup değil sen troll sin demeye başladılar. ya bi görün oyunumu diyorum anlamıyorlar. adam surrender vermeyelim diye dk 2 de maçtan çıkıyor ya, ilk defa aldığı hero yu ranked de deniyor, feedleyen darius geldi takımımıza oyunda küfür etmedim sonra çıktım darus la oynadığı geçmiş karşılaşmalarına baktım 1 tane zafer'i yok.. kardeşim olmuyor işte niye alıyorsun?? böyle insanlar olduğu sürece lol'de her zaman küfür ve flame olucak...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks


    quote:

    Orijinalden alıntı: kingocd

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks

    Allah aşkına weste geçip ranked girsene. Lütfen dene. Hayır tr serverı harika demiyorum ama n'olur bir geç ve ranked at. Şu west'i ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. West'i ben söyliyim sana. Flame nispeten biraz daha az, konuşma kısmı daha az AMA NET DAHA KÖTÜ OYUNCU. İnanmıyorsan git gir dene gör karşim. 7 sezondur oynuyorum bu oyunu.

    Boşuna bizim millete bok atmayın. Evet katılıyorum flame fazla, herkes çok bilmiş, herkes ego delisi, herkes fırlamalık peşinde(laf sokmalar espri kasmalar filan) AMA oyunculuk konusunda kesinlikle geride değil. Soloq için söylüyorum bunu

    Senin elo sıkıntılıymış, ben sezon 3ün sonunda euya geçtim ama hala gold 5 max. Trde plata çıkmam 40 oyun sürdü sıfır hesapla. Euwte kaliteli oyuncu çok fazla, 3 sezon sonunda bunu söyleyebilirim.

    Benim elo'dan kastını anlamadım ama her server için durum aynı. Elmas 3 altı net çöptür asla huzurlu değildir. bronzu da aynıdır elmas5'i de ve HER serverda bu böyledir. Kesin birileri ağır ezer birileri ağır ezilir, öyle oyunun kaderi belli olur. Öyle başbaşa mücadele filan nadir gerçekleşir. Elmas 3 altını net mekanik ve refleks kazandırır ki 1 vs 9 atıp taşıyasın. Anca üst liglerde millet ciddiye alır oyunları beyin kullanır. Hangi server olduğu farketmeksizin adama dersin ki rakip adc botta farm yapıyor gel baron yapalım, "sana mı sorcam ***" der gider jungle farmlar

    Kafa yapin müthiş. Ben eu silverinda attiğim çoğu rankeddan zevk aldim. 45 dk alti oyun çok nadir gördüm. Senin o hirs yapan aklin zevk almani engelliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingocd


    quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks


    quote:

    Orijinalden alıntı: kingocd

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3iks

    Allah aşkına weste geçip ranked girsene. Lütfen dene. Hayır tr serverı harika demiyorum ama n'olur bir geç ve ranked at. Şu west'i ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki. West'i ben söyliyim sana. Flame nispeten biraz daha az, konuşma kısmı daha az AMA NET DAHA KÖTÜ OYUNCU. İnanmıyorsan git gir dene gör karşim. 7 sezondur oynuyorum bu oyunu.

    Boşuna bizim millete bok atmayın. Evet katılıyorum flame fazla, herkes çok bilmiş, herkes ego delisi, herkes fırlamalık peşinde(laf sokmalar espri kasmalar filan) AMA oyunculuk konusunda kesinlikle geride değil. Soloq için söylüyorum bunu

    Senin elo sıkıntılıymış, ben sezon 3ün sonunda euya geçtim ama hala gold 5 max. Trde plata çıkmam 40 oyun sürdü sıfır hesapla. Euwte kaliteli oyuncu çok fazla, 3 sezon sonunda bunu söyleyebilirim.

    Benim elo'dan kastını anlamadım ama her server için durum aynı. Elmas 3 altı net çöptür asla huzurlu değildir. bronzu da aynıdır elmas5'i de ve HER serverda bu böyledir. Kesin birileri ağır ezer birileri ağır ezilir, öyle oyunun kaderi belli olur. Öyle başbaşa mücadele filan nadir gerçekleşir. Elmas 3 altını net mekanik ve refleks kazandırır ki 1 vs 9 atıp taşıyasın. Anca üst liglerde millet ciddiye alır oyunları beyin kullanır. Hangi server olduğu farketmeksizin adama dersin ki rakip adc botta farm yapıyor gel baron yapalım, "sana mı sorcam ***" der gider jungle farmlar

    Kafa yapin müthiş. Ben eu silverinda attiğim çoğu rankeddan zevk aldim. 45 dk alti oyun çok nadir gördüm. Senin o hirs yapan aklin zevk almani engelliyor.

    valla durum bu birader. sen demekki o nadir oyunlara denk gelmişsin. ben kendimden bahsetmiyorum ki beni niye hedef alıyosun? konu ben değilim. konu benim neyden zevk aldığım veya benim ligim filan değil. saptırma yani olayı.

    tr serverına bok atmayı bırakın. cidden bırakın. ne kadar şanslı olduğunuzdan haberiniz yok. oyun kalitesi açısından çin serverı bile daha kötü. tr server'ının kötülüğü konusunda tek hak vereceğim nokta flame'in aşırı fazla olması. sırf flame yüzünden oyunların cogu kaybedilir. insanların ya siniri bozulur oynayacağı kalmaz konsantrasyonu bozulur ya da direk troller. O da artık bizim genlerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum herkes atarlı giderli. Bak sen de buna dahilsin. Ben belli ligin altı tüm serverlarda aynı hepsi çöp diyorum sen bana atarlanıyosun.

    Ben ne alaakaaaaa benim kafam ne alakaaaa?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 9 Aralık 2016; 9:9:41 >




  • Beğenmiyorsanız gidin la müslumlukten bune hergun hergun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.