Şimdi Ara

Windows Sürümlerini Orijinal ve Legal Olarak İndirme ve Kuruluma Hazır Hale Getirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği üzere Windows sürümlerini güvenli olarak indirmek için birçok sıkıntıya katlanabiliyoruz. Şu ekli, Mart ayı güncel, .net framework eklendi gibi ve bu eklemeleri yapan kişilerin Windows'un içerisine zararlı yazılım eklemediğini nereden bileceğiz gibi ayrıca indirdiğimiz zamanda hangi programla USB'ye yazarsak daha güvenli olur. Burası da biraz karmaşık veya düzgünce yapılmıyor. Sistemde sorunlar olabiliyor veya kurarken hatalarla karşılaşabiliyoruz. Şimdi çok uzun olmayan bir metotla nasıl güvenli olarak bir Windows'un indirilebileceği ve nasıl USB'ye yazılacağını açıklayacağım.

    Windows Sürümlerini Güvenli Olarak İndirme Adımları:

    Link 1 deki kodları kopyalayın. Sonra Google Chrome'a girin. Link 2 deki sayfayı açın. CTRL+SHIFT+J yapın. Kopyaladığınız kodları yapıştırın. Enter'a basın. Soldaki menünün değiştiğini göreceksiniz. Orada Windows'un birçok sürümü var...

    Link 1: Windows'u İndirmek için Gerekli Kodlar

    Link 2: Windows İndirme Sayfası(Bu adımlara gerek kalmadan Windows 10, Windows 10 N, Windows 10 Single Language indirilebilir)

    Link 3: Windows Sürümlerini Bu Metodla İndirmenin Legal Olduğuna Dair Delil.

    Kullanılan Kaynak

    Windows Sürümlerini USB'ye Boot Etme Adımları:

    Gerekli Araç:https://rufus.akeo.ie/downloads/rufus-2.11.exe

    BIOS, UEFI destekliyorsa:

    BIOS dan UEFI özelliğini aktif edin(Bazı BIOS larda aktif olabilir). Resimdeki adımları uygulayın. Sonra "Başlat" basın. İşlem 10-20 dakika arasında tamamlanacaktır. Sonra resimdeki gibi USB'nizi çıkartın. USB'niz kurulum için hazırdır.








    BIOS, UEFI desteklemiyorsa:

    Resimdeki adımları uygulayın. Sonra "Başlat" basın. İşlem 10-20 dakika arasında tamamlanacaktır. Sonra resimdeki gibi USB'nizi çıkartın. USB'niz kurulum için hazırdır.







    Not: Bu adımlarla Windows'u kurduktan sonra üzerine birde crack yapıyım derseniz artık Windows'u güvenli olarak kullanıyorum demeyin. Çünkü crackleri hazırlayanlar sizin bilgilerinizi topluyor. Kısacası güvenli Windows kullanmak istiyorsanız crackden vazgeçmeniz gerekiyor. Windows sürümlerini ucuza satın alabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden Windows'u ucuza temin edebilirsiniz.

    Windows 10 Pro.
    Windows 10 Home.
    Windows 8 Pro.
    Windows 8 Home.
    Windows 7 Pro.
    Windows 7 Home Premium.
    Windows 7 Home Basic.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amaç123 -- 2 Aralık 2016; 23:29:34 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.