Şimdi Ara

CORSAIR K95 RGB USB SORUNU (PC HIC BIR SEKIKDE GORMUYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba askerligim sebebiyle bilgisayarimi kapatip komple oyle birakmistim. Dun dondum ve actim her sey sikintisiz calisiyor fakat k95 rgb klavye hic bir sekilde calismadi. Klavyede elektirik geliyor ledleri yaniyor fakat uzb takildigina dair windows hoc bir tepki vermiyor ve klavye hic bir zekilde calismiyor sadece ledleri yanir numlock capzlok tuslarina flan bastigimda klavyede onlara ait bildirim ledleri flanda calismiyor sizce ne olmus olabilir durduk yere bozulma sansi varmi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konu günceldir.
  • Merhaba,

    K95 klavyenizin bütün USB kablolarının takılı olup olmadığını kontrol edin. USB 2.0 arabirimi kullanıyorsanız 2 USB kablosunu birden kullanmanız gerekmekte. Eğer USB 3.0 portunu kullanıyorsanız üzerinde klavye işareti olan kabloyu bilgisayarınıza takmanız gerekmekte.

    Eğer USB kabloları doğru takılmış ise klavyenin üzerindeki switchin BIOS konumunda olmadığından emin olun. BIOS konumu eski tip anakartların BIOSlarında klavyenin kullanılabilmesi için pek çok özelliği kapatır. Bu bazı sistemlerde klavyenin çalışmasına engel olabilir.
  • klavyeye elektrigin gelmesi ve ısıklarının yanması usbde problem olmadıgını gosteriyor. ancak elbette sorun bios la alakalı olabilir ya da eskimiş driver la alakalı olabilir. güncellemeyi denediniz mi ?
  • Bulduysanız lütfen bana da söyleyin aynı sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.