Şimdi Ara

Gitardan anlayanlar bakabilirler mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gitara sıfırdan yani yeni başlayacağım yeni başlayacak yetişkin biri için hangi akustik gitar daha iyi ? Hiç demeyin yeni başlayanlar için klasik den başlanır sonra akustik elektro gidilir vb şehir efsanesi o çalacağın müziklere göre değişir klasik gitarla nasıl ki rock calınamıyorsa elektroyla da klasik müzikler calınmaz calınsada orjinalinin verdiği kaliteyi vermez hepsi aynı mantıkla işliyor ama kullanılış amacları başka bunu biliyorum.. Fakat Hangi gitarı seçmeliyim NEDEN? mesajımın altında bulunan Cevap butonuna tıklayarak cevap yazarsanız sevinirim.

    Çalınan parçalar aynı iki gitarda da kalite olarak dinleyebilirsiniz hem yeni başlayan yetişkin için uygun mu? Hem kaliteli mi hemde hangisi daha iyi acaba ? Aralarında 200-250 tl gibi bir fark var. Fakat netten araştırdığımda fiyatın kaliteyle alakası olmadığını gördüm yani 2000 tl lik bi gitardan 1000 tl lik gitar daha iyi gibi olabilir.Fiyata takılmayın gerçekden kaliteye bakın.

    Valencia GRA1K Akustik Gitar Çünkü ( açıklayın lütfen) :
    https://www.youtube.com/watch?v=Kt_95yBLHoE

    Ibanez PN15-ATN Akustik Gitar Çünkü ( açıklayın lütfen) :
    https://www.youtube.com/watch?v=jdLijpVz-dQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatlife -- 24 Ekim 2016; 16:36:13 >







  • Valencia çocuk gitarı onu geç. İbanez olan parlor kasa gitarlar. Yani akustik gitarlar içinde kasa hacmi olarak en küçük olanı. Haliyle seside jumbo, dreadnought veya auditorium kasalar gibi dolgun olmaz. Sapıda klasik gitar sapı gibi 12. perde de gövde ile birleşir. Bunlar daha çok folk ve blues gibi türler için kullanılır. Bu demek değildir ki bunlarla başlanıp gitar öğrenilmez. Tabiki başlanır, aksine eğer daha minyon bi fiziğiniz varsa bunların çalımı daha rahat olacaktır. Yinede Ben normal bir auditorium kasa ile başlamanızı öneririm. Benim tavsiyem 600 TL civarına bulabileceğeiniz "LAG T66A" modelidir (T66ACE değil, ACE olan elektro akustik ve 1000TL civarı fiyatı var.) Görecelidir tabiki ama bence hem görüntüsü inanılmaz güzel, hem tonu güzel, hemde fiyatı gayet uygun. Emrah burda türkçe tanıtımını yapmış. Video çok kaliteli dğeil ama youtubeda başka yığınla video var.



    İkinci elde 500 600 civarına çok daha güzel modeller var elbet ama piyasa çakal çukal kaynıyor dikkatli olmak gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Ekim 2016; 1:52:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.