Beyler yurtta arkadaşım win xp pro yukledi non sp1....
Şimdi bu alette Isass.exe hatası verp 60 sn onra kapanıyor....
Olay şuki sarser için indirdiğim synametec (?) in search aygıtı bişi bulmuyor...
Sonra windows un sitesinden yama pack indirdim sarser için ama oakurulmuyor...
Alet P3 bu arda...
Son olarak bu yeni bir açıkmı acaba yada yardım edecek kim var
Ve bu son ki alette sp1 yok oyuzden MS ın yaası ççalışmıyor olabilirmi ????
quote:
Orjinalden alıntı: razor
Beyler yurtta arkadaşım win xp pro yukledi non sp1....
Şimdi bu alette Isass.exe hatası verp 60 sn onra kapanıyor....
Olay şuki sarser için indirdiğim synametec (?) in search aygıtı bişi bulmuyor...
Sonra windows un sitesinden yama pack indirdim sarser için ama oakurulmuyor...
Alet P3 bu arda...
Son olarak bu yeni bir açıkmı acaba yada yardım edecek kim var
Ve bu son ki alette sp1 yok oyuzden MS ın yaası ççalışmıyor olabilirmi ????
Merhaba,
Aynı şey benimde başıma gelmişti. Windows klasöründen o Isass.exe dosyasını silince sorun ortadan kalkıyor. İnternete girince o hatayı verebilir.Fakat süre bitince bile bilgisayarı yeniden başlatmıyor. Böylece o sorunu halletmiş olursun.
Sana Worm Blaster solucanı bulaşmış formda dolaş xpyi kurduktan sonra wormblast için yama war oınu kurman lazım yada bi firewall kurman lazım bu konu daha önceden tartışılmıştı
Bi de kapanıyor yazısı çıkınca msdos komut istemini açıp "shutdown -a" yazarsan bilgisayar kapanmaz zaman kazanmış olursun
simid umut00 kardesim Lsass.exe bir windows sistem dosyasıdır bu dosyayı silmek demek sistemin düzgün calısmasını engeller zaten sasser solucanı bu dosyaya buffer overflow hatası sayesinde bulasıyor microsoftun sitesinde hem sasser icin hemde w32 blaster worm icin scan pack ler var onları indir kullan veya symantec sitesinden manuel olarak nasıl kaldırılabilecegide mevcut..
Sorun ms blast degıl Sasser mıcrosoftun ıstesıne sasser yazıp patchı cekersenız sornunuz hallolur bu arada tavsıyem sp1 degıl sp2 dır.
ms blast sorunu bu saser ,interneti yavaşlatır ms blast dosyayı şişirerek yeniden başlatır lsass.exe hatası verdirir
sana en guzel tavsıyem sıstemın yedegını al ve sp1 entegrelı bır cd ıle sıstemını yenıden kur ardından sp2 yukle ve dıger kullanacagın aracları daha sonra bır frewall kur antıvurs programını unutma kontorllu bır kullanım ıle sorun yasaman ıcın pek bır neden yok
kolay gelsın
aynı sorun bendede oldu yani wirüsmü bulaşmış:s peki ekranın kitlenmesi bu virüstenmi oluyo ?? bnmki sürekli kitleniyo resetliyorum.
Yuardaki dosayı çek, xp yi güvenli kipte aç ve bu programı çalıştır, sorunun hallolacaktır..
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Emre
Bi de kapanıyor yazısı çıkınca msdos komut istemini açıp "shutdown -a" yazarsan bilgisayar kapanmaz zaman kazanmış olursun
Bu sayılan işlemleri yaptınız mı peki? Ekranınızın kilitlenmesi ve ardından pcnin kendini resetlemesinin sebebi sasser solucanıdır yani bahsettiğimiz isass.exe hatası..