Şimdi Ara

Neden iphone?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes kendi nedenini yazsın. Ben başlıyorum, ben iphone kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4 sene önce GM Discovery aldım ve 2 güne kadar hiç tamir yüzü görmedi telefon. Android işletim sisteminde bellekte sürekli artış oluyor. Standart şeyler yüklesen bile zamanla yavaşladığını gözlemliyorsun. Şimdiye kadar konuştuğum kişilerde iphone şişiyor, kasıyor demediler (işletim sistemini yükseltip apple kaynaklı olmazsa) ayrıca hızlı tepki veriyor bu yüzden apple almayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

3-4 sene önce GM Discovery aldım ve 2 güne kadar hiç tamir yüzü görmedi telefon. Android işletim sisteminde bellekte sürekli artış oluyor. Standart şeyler yüklesen bile zamanla yavaşladığını gözlemliyorsun. Şimdiye kadar konuştuğum kişilerde iphone şişiyor, kasıyor demediler (işletim sistemini yükseltip apple kaynaklı olmazsa) ayrıca hızlı tepki veriyor bu yüzden apple almayı düşünüyorum.

Yani bir nevi uzun vadede kullanabilmek için.

iste o isletim sistemini guncellemezsen o telefon YA VAS LA Mİ YOR. kasmıyor. donmuyor. ne belli bi sure sonra kamerasi gec aciliyo ne arama geldiginde telefon kasiyo ne devamli uygulama coktu hatasi veriyo. telefon temiz bir kurulum ile temiz bir ios yuklu bi aletse artik 4 sene goturuyo ortalama. android isletim sistemini i7 islemciye koy yine kasar bi sure sonra. bu is demekki kokay is degil. isletim sistemi isini de en iyi apple yapiyo.

baska nedenler de var ama bu en barizi. bi de 4 inc lik telefonda yapilabilecek en mantikli boyutlandirma apple da. se serisi bence piyasadaki f/p acisindan cok cok cok uzak ara en mantikli telefon

Hayatlar 34,Hayaller 53
  • Kullanımı kolay çünkü , gereksiz hiç bir şey yok , herşey olması gerektiği gibi. 8 yıldır kullanıyorum ve benim için akıllı telefondan çok kişisel bir asistan gibi. Üstelik android gibi yıkıcı değil her konuda yapıcı.

Orijinalden alıntı: occaut

isletim sistemini yukledin diyelim ki. hizindan da cok memnunsun mesela menu gecisleri falan tam istedigin kivamda.

iste o isletim sistemini guncellemezsen o telefon YA VAS LA Mİ YOR. kasmıyor. donmuyor. ne belli bi sure sonra kamerasi gec aciliyo ne arama geldiginde telefon kasiyo ne devamli uygulama coktu hatasi veriyo. telefon temiz bir kurulum ile temiz bir ios yuklu bi aletse artik 4 sene goturuyo ortalama. android isletim sistemini i7 islemciye koy yine kasar bi sure sonra. bu is demekki kokay is degil. isletim sistemi isini de en iyi apple yapiyo.

baska nedenler de var ama bu en barizi. bi de 4 inc lik telefonda yapilabilecek en mantikli boyutlandirma apple da. se serisi bence piyasadaki f/p acisindan cok cok cok uzak ara en mantikli telefon

Fiyatı dışında kullanıcı dostu diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Kullanımı kolay çünkü , gereksiz hiç bir şey yok , herşey olması gerektiği gibi. 8 yıldır kullanıyorum ve benim için akıllı telefondan çok kişisel bir asistan gibi. Üstelik android gibi yıkıcı değil her konuda yapıcı.

Sade ve öz bir yapıya sahip.

Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sade, akıcı kullanımı var. ve her şey optimum. kamera, ses kalitesi, malzeme kalitesi. hepsi premium hissiyatı veriyor. diğer telefonlar gibi "şurası düzgün olmamaış" demiyorsun

Hayatlar 34,Hayaller 53
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

piyasada demo falan sifirini 1700 e bulabiliyorsunuz. her turlu deger fiyati da cok iyi bence

Google play'den mahrum kalmanın etkisi hissediliyor mu peki?

• Fiyat konusunda eleştiren arkadaşlar belki haklıdır yalnız şöyle bir durum var android cihaz aldığınız Zaman taş çatlasa 1 sene zor dayanıyor insan. Bende daha önce android kullandım s3, note 4 ama inan iPhone rahatlığı hiçbir telefonda yok. Yaklaşık 1 yıldır i6 kullanıyorum müthiş derecede memnunum. Telefonun çabuk tepki vermesi vb birçok sebep var iPhone kullanmak için. Her sene telefon değiştireceğine al bir tane iPhone 3 sene çatır çatır kullan.

Orijinalden alıntı: HopOlley

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

3-4 sene önce GM Discovery aldım ve 2 güne kadar hiç tamir yüzü görmedi telefon. Android işletim sisteminde bellekte sürekli artış oluyor. Standart şeyler yüklesen bile zamanla yavaşladığını gözlemliyorsun. Şimdiye kadar konuştuğum kişilerde iphone şişiyor, kasıyor demediler (işletim sistemini yükseltip apple kaynaklı olmazsa) ayrıca hızlı tepki veriyor bu yüzden apple almayı düşünüyorum.

Yani bir nevi uzun vadede kullanabilmek için.

Tabiki hocam. Ben Discovery'i 3-4 sene sorunsuz kullanmış biriyken elmayı da çok rahat o kadar sene kullanırım belki onu daha fazla bile kullanabilirim. Telefonda yaptıklarım standart ve orjinal işletim sistemine müdahale etmem. Tüketim çılgınlığım yoktur elimdeki malzeme işimi görüyorsa görmeyene kadar devam ederim.

• HopOlley kullanıcısına yanıt
    hayir. bugune kadar 3 farkli appstore hesabindan toplamda 400-500 liralik alisverisim olmustur en az. paran varsa uygulama sikintisi cekmiyorsun apple da. hatta bir cok yeni uygulama ilk apple a cikiyor. android kullanicilari 1 seneden fazla sure periscope yayini yapamadi. scorp a video yukleyemedi falan mesela. ayrica "uygulamayi durdurdu" hatasi almaktan gina geliyordu animsiyorum android kullandigim zamanlar... arkadasim gunde 3 kere facebook uygulamasina oturum aciyordu. android sikintili bi sistem dostum. bana uzak olsun google playi de .apk si da

Hayatlar 34,Hayaller 53
  • 9 senedir iOS kullanıyorum, özellikle son yıllarda büyük yazılım güncellemelerinde bazı sorunlar olsa da yeni güncellemelerle düzeltiliyor ve Apple sık sık güncelleme çıkarıyor, pek çok cihazı için. Eski cihazlarda performans genel olarak daha iyiye gitmse de yazılım desteğinin verilmesi bir artı. Genel olarak kullanımı basit, arayüz akıcı. Bir Android telefon iPhone ile aynı hızda olsa da arayüzü, animasyonları sebebiyle o kadar akıcı hissiyatı vermiyor. Amiral gemisi olarak adlandırılan telefon fiyatları zaten her markada yüksek, bu yüksek fiyatlara alınan telefonların yağ gibi akıyor hissi vermesi gerekir diye düşünüyorum. App Store benim için hala Play Store'dan daha iyi ve güvenli. Ailemdeki insanlarda akıllı telefon harici, tablet olarak da Apple ürünleri kullanıldığı için iOS cihazlar arasındaki uyum avantajlı.

Neden iphone?
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907

• Ben iphone u daha çok seviyorum

• Abi Ayfon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.