Şimdi Ara

Mikrodalga Fırın Ama Hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esasen Forumda Bir Çok Mikrodalga Fırın Tavsiyesi Konu Var. Kimisi Eski ve Güncel Olmaması, Kiminde İse İhtiyaçlarımı Karşılayacak Bir Tavsiye Göremediğimden Yeni Konu Açmaya Karar Verdim.

    Bir Çok Alış-Veriş Sitesinde veya Bunları Derleyen Sitelerde Kullanıcı İhtiyaçlarına Göre Seçim/Daraltım Özelliği Var Fakat Mikrodalga Konusunda Seçim/Daraltım Seçenekleri Yok Gibi Bişey...

    * Ben Büyük Hacimli (30 Lt ve Üzeri),
    * Ankastre Olmayan, Solo Mu Oluyordu O İşte,
    * En Önemlisi 900 Watt 'dan Daha Güçlü
    * Mümkünse Ekonomik

    Böylesi Bir Kaç Tavsiyenize Muhtacım. Şimdiden Teşekkürler...



  • 30 lt ve üzeri çok yaygın değil piyasada.Ancak yine bu standartlara yakın Ekonomik olarak Simfer in ürünlerine bakabilirsin arkadaşım.
    http://www.hepsiburada.com/simfer-m-2800-ankastre-28-lt-dijital-mikrodalga-firin-p-MTSIMM2800



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 25 Eylül 2016; 20:53:19 >
  • Arkadaş ankastre olmasın demiş, linki verilen ürün ankastre😂😂
    Ben 30 lt ve üstü solo md fırını birtek lgde görmüştüm. Hatta 2011de de aldım ama çok fonksiyonlu kombi bi fırındı. 800 küsür tl idi. Yani ucuz değildi. Hala var mı bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG kombiler (ışık teknolojili, buharlı) ürünü almak istemiştim. Forumşardaki olumsuz görüşler ve LG nin ürünleri satıştan çekmesiyle Arçelik midi fırın aldım. Mikrodalga ihtiyacını erteledim. 30lt civarı 900w üstü mikrodalga araştırmalarımda ankastre ürünler çıktı karşıma ama ekonomik değillerdi ve kiracı biri olarak solo ürün tercihim değişmedi. Bir de forumdaki 900w üstü tavsiyelerden yola çıkarak yeni neler var, gözden kaçan ürünler var mı endişesiyle sizlere forum kullanıcılarına başvurdum. Yine de belirttiğim kriterlerde veya farklı kriterlerde tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GiGa33 G kullanıcısına yanıt
    Benim de aldığım lg ışıklı ve buharlı olan, tepsili bir modeldi. Büyük bir hevesle almış, aldıktan kısa bir süre sonra da ışıklı pişirme özelliği bozulmuştu. 3-4 defa kullandıktan sonra.
    Servis tamir edemedi. Garantisi de devam ettiğinden ürün bedelinin iadesine karar verildi. Sancılı bir süreçten sonra, param iade edildi. Bi daha da bulaşmadım çok fonksiyonlu cihazlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.