Şimdi Ara

250 TL'ye Kadar Uydu Alıcısı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 250 TL'ye kadar uydu alıcısı önerir misiniz? Daha önce 3 adet mini HD cihaz denedim hepsinde de SD yayınlar sorunsuz, HD yayınlarda bir süre çalıştıktan sonra cihaz kapanıp açılıyor veya donmalar oluyordu. Acaba mini cihazların tamamı bu şekilde kronik sorunlu mu? Alacağım cihazda youtube ve web browser daki film izleme sitelerindeki videoları sorunsuz açması aradığım en önemli özellik. Bir de türkçe olarak izleyebileceğim Discovery channel, national geo. gibi kanalları ücretsiz izleyebilmenin bir yolu var mı iptv vs şeklinde? Bu forumdakilerin görüşleri çok değerli şimdiden teşekkür ederim



  • Tavsiyesi olan yok mudur?
  • Uydu konusunda yeniyim ama yayının ara ara donması sinyal seviyesi ile alakalı olabilir. Bir süre normal çalıştıktan sonra donmaya veya kapanıp açılmaya başlıyorsa bu durum muhtemelen işlemcinin ısınması ve stabilite sorunu yaratması nedeniyle oluyordur.

    Mini cihazların hepsi sorunlu demek yanlış olur fakat okuduklarıma dayanarak şunu söyleyebilirim ki, ilk çıktıklarında yeni olmalarının ve kullanılan yetersiz donanımın (bir çoğunda ali 3606 işlemci vardı ve sd yayın kalitesi şikayetleri çoktu) veya yazılımın birçok sorunun kaynağı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi stabilite sorunu mutlaka yayın kalitesi, kasa tasarımı ve ısınma veya yazılımla ilgilidir.

    2 ay önce kendime ait ilk uydu alıcım Hiremco Mini HD Plus modelini 120 küsur tl'ye almıştım. Hatta şimdi 111 tl olmuş. Sorunsuz kullanıyorum.

    www.hepsiburada.com/hiremco-mini-hd-plus-full-hd-uydu-alicisi-pm-evhiremcominihdpl

    Yazın sıcağında kullandım, donma, takılma veya kendi kendine kapanma olmadı. Menüler hızlı ve stabil. Kanal geçişleri ortalama 2,5 saniye kadar ama rahatsız etmiyor. Bu modelde Guoxin 6601E işlemci var. Sadece uydu ve kayıt özelliklerini kulandım (iptv falan denemedim). Güncel bir cihaz, yazılım desteği iyi. Geldiğinde yüklü olan v23 yazılımını kullanıyorum. (Sitesinde v26 ve v23 yazılımları var, ben güncellemedim) Menüde birkaç eksik buldum ama sorun yok. Cihaz oldukça stabil.

    Ücretsiz yayın yapan kanallar kolay ama Discovery, nat-geo gibi kanallar zaten ücretli paketlere dahil. iptv olarak bulmak zor. Web siteleri bu konuda çöp listelerle dolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voenetto -- 20 Eylül 2016; 17:56:18 >








  • Mini uydu alıcılar bir sure sonra ısınıyor, ısınma yaptığı için de kanallarda donma ve takılanlar meydana geliyor
    Uydu alıcınızın mini usb fan ile ısınmasını engellerseniz takılma ve donma olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 28 Eylül 2016; 10:34:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next pandora

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erpinik kullanıcısına yanıt
    Pandore 500 TL civarı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cohannan

    Pandore 500 TL civarı

    2.el 250 ilgileniyorsanız yardimci olayım elimde var. Kullanılmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.