Şimdi Ara

Acemiyim Kafayı Yiyeceğim Yardımcı Olun (YARIS ALINDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı sorunu bende yaşadım ama bu problemin çaresi yok, 20TL ye araç aradım aylarca, ama ya modeli düşük çıktı yada kazalı/belalı... Bütçeyi 30TL ye çıkarman şart araba binmek istiyorsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo olur spark varsa o olur. Chevroletlere opel özel servisi bakar sıkıntı yok piyasada binlerce var. Parçada var korkmaya gerek yok. En modelli düşük kmliyi alın rahat edersiniz. Benzin candır. Dizelin geçmişi önemli. Nerden mazot alındı bakımlar yapıldı mı vs vs. Benzin can yakarsa 1liraya bi sıralı sistem simit tüp. Mis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdfewf

    Dh de bunu okuyacak adam yok.

    Başlarda biraz okur gibi oldum sonra baktım hikaye kısmı baya uzun okumaktan vazgeçtim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep sonrasini dusunmussun!!! Sen kendi zevkin icin mi alacaksin araci yoksa alip hemen satmak milleti memnum etmek icin mi!!! Bu kadar kafayi yemek niyedir, yazik degil mi aylarca dusunmussun bu konuyu. En kotu karar bile katarsizliktan iyidir. Al bi arac keyfine bak ne alacaginin da o kadar bi onemi yok. Otomatikse al gitsin, istediklerin cok pahaliysa model kucult ya da hafif hasarlilara bak. Hem az para vereyim hem de yuksek model yeni kasa sorunsuz olsun diosun. Olmazzzz!
    Taviz vereceksin bi yerden. Ve al su arabayi artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilacınız mitshubishi colt, içiniz de rahat eder kafanız da. Hele 2009 üzeri Yeni kasa bulursanız ne ala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanın burada kafanız daha çok karışır :)
    bence biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltin ve almışken iyi birşey alın.. :)
  • arabalarla pek aranız yoksa en iyisi yetkili satıcıdan temiz bir aracı pazarlık yaparak almak. yine aynı sebepten atmosferik benzinli, düz vites öneririm. ilk sahibinden olmasına, ayrıca şirket, filo, oto kiralama aracı olmamasına dikkat edin. şahıstan olsun yani.

    https://www.sahibinden.com/otomobil/izmir?a706=32475&sorting=a4_asc&price_min=25000&price_max=35000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 18 Ağustos 2016; 3:16:07 >
  • Şu piyasada 7-8 yaşında bir b segmenti, 10-12 yaşında bir c segmenti bulursunuz 25 bin liraya. Ve o araba da size çok fazla bakım tamir masrafı da çıkarır. Bence 25 bin maksimum bütçe ile kimse bu ülkede araba almaya kalkmamalı, artık araba olayı lükse kaçtı. En az 40bin sadece araç fiyatını gözden çıkarmalısınız ve bunun yakıtı da var. Unutmayın arabalardan da hiç anlamadığınıza göre düşük bütçeli 10 senelik araç almak hayatınız için bile tehlikeli, tamire ihtiyacı olacak, sorunu anlayamayacaksınız belki ustadan bile kazık yiyeceksiniz. Bir de otomatik demişsiniz cvt ve tork konvertörlü otomatik dışına çıkmayın 10 yaş civarındaki araba için kesinlikle, sorun çıkma ihtimali çok yüksek.Bence araç merakınızı birikiminizi artırana kadar bekletin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mergen57 -- 18 Ağustos 2016; 3:22:54 >
  • 2006model Citroen 1.6motor c5 ve 2010model c3 var dizel ikisi de, c3 hala ciddi bir sorun çıkarmadı, c5 te bir kere beyni değişti bir kere de vites kolu 10yıl içerisinde ki iki araçta fazlaca mesafe katediyor haftada en az 1-2kez şehirden şehire giden gelen araçlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto.
  • Hocam yaz bitiminde 2009 model 1.5 dizel getzimi satacağım. forumdaki arkadaşlar bana genelde kızarlar hızlı kullandığım için ama benim kadar getzine iyi bakan bir dhci bilmiyorum. Çok iyi baktığım için de fiyatını piyasadan maksimum 500 tl yukarda satarım. yaklaşık 1.5 senedir bende en küçük bir sıkıntı dahi çıkarmadı. lastik patlaması, yağ bakımı ve muayne harici sanayiye gitmedim. eğer hala araç almamış olursanız size ulaşırım :)
  • Hocam valla ne şiş yansın ne kebab peşindesiniz ama malesef öyle olmuyor. Hem 30 bin altinda hem istediğiniz gibi tertemiz bir araba bulmak için belki de bi 5 sene daha bakmaniz gerekebilir. Malesef bazi şeylerden feragat etmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önerim internetten araştırmaman çok tecrübeli değilim ama yine de bunu tecrübe ettim internette adam 8 10 liralık arabaya 15 yazıyor diyor sazan bulursam satarım yoksa dursun ne olacak bunu yapan çok gördüm ondan ordaki fiyatlar piyasaya göre yüksek oluyo genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo84


    quote:

    Orijinalden alıntı: asdfewf

    Dh de bunu okuyacak adam yok.

    Başlarda biraz okur gibi oldum sonra baktım hikaye kısmı baya uzun okumaktan vazgeçtim :)

    o değilde yazdıgım yazıyı silmişler
  • Hocam bende arabadan anlamıyorum aynen senin gibi kaputu açsam ne nerdedir bilmem bu bakımdan ne yaptığımı söyleyeyim. piyasada o kadar çakal varki 2. el araba almak çok büyük riskti bende izmirde oturuyorum ilk önce kafamda 3 araba belirledim hyundai i20- pego 301, ve seat ibiza. kardeşim bir önceki sene leon 1,2 tsi benzinli almıştı. yakıt performansı olarak çok düşüktü. abi sen bırak pejo ve hyundaiyı gel sana ibiza alalım dedi. ve 1,2 referans modelini almak üzere gaziemir mbuya gittik. 40750 ye kadar düşürdük yanlız style donanımı bizi çok cezbetti teker teker alsan 8-9 bin fark olacak donanım farkını 44900 e alarak bitirmiş olduk.

    sonuçta 45 bine donanımlı az yakan ve en önemlisi piyasa çakallarından kendimizi koruyarak araç aldık 2016 mayıs ayında. tabiki sana 45 bin fazladır ama 1,0 motorlu 2016 seat ibiza 37 bin civarına alabilirsin. seni tatmin eder hiç merak etme zaten ilk arabanız. ileride satar istediğin daha üst segmentte araç alabilirsin.

    işin özü gel piayasa çakallarına kanma 37 bine sıfır seat ibiza al.




  • Başlayacam sizin tutulmuyor muhabbetinize ulan hepiniz mi al satçısınız be. Adam akıllı alın binin şu arabaları.
    2004 kasa punto aldım millet alma son sahibi olursun o arabadan piyasada çok az var kimse tutmuyor dedi. Aldım 1 sene bindim. 3 haftada sattım.
    Arkadaşımda tek kapı C2 vardı millet alırken bi dünya laf etti kulak asmadı. Tipi hoşuna gidiyordu ve deli gibi kaçan bi araba. Aldı 2 sene bindi sattı. 1 ayda falan satmıştı.
    Keza alfa'lar için de aynı şey söyleniyor iki tane alfacı arkadaşım var hiç de öyle problem yaşamıyorlar.
    Çok güzel bir örnek daha vereyim. 2000 model A160 mercedes :) kime sorsan alınmaz o araba der. Eşim almıştı (o zaman sevgilimdi) zamanında. Hakkaten satılmayan arabalardan biridir. Binerken çok memnundu para lazım oldu satışa koydu 1 ay boyunca kimse aramadı. Herifin biri geldi ekspertize bile sokmadan aldı gitti. Arabayı biliyormuş aynısından daha önce almış. Ailecek ağır kaza yapmışlar burnumuz bile kanamadan çıktık bu arabadan dedi. 1 saat içinde satışı verdik araba gitti. :)

    Milletin lafına kulak asmayın. Gidip tata, geely gibi dandik araba alın demiyorum. Bilinen markaların sözde tutulmayan muhabbetlerine kulak asmayın. Bunlar al satçı lafları.
    Sen arabaya 2 sene bineceksin. Ha 1 haftada satılmış ha 1 ayda satılmış çok mu önemli ?
    Benim 2002 civic vtec ilanda şuan 2 haftadır sadece 1 kişi aradı. Normalde 1 günde satılan arabadır. Piyasa durgun.




  • Hocam zaten acemi olduğun için boyasız kazasız araca bakma. Ufak tefek sürtmesi olan, ufak tefek kazalara karışmış gerekirse tavan kaput ve bagajı boyasız ama geri kalanı lokal boyalı araba alın. Zaten ona göre fiyatı uygun alacaksınız. Satarken de uygun satarsınız, ufak tefek sürtme ve kazalara kesinlikle karışacaksınız. Boyasız vs.siz alıp da sonradan üzülmeyin:)
    Mümkünse Dizel Otomatik C4'ü şiddetle tavsiye ederim. Nissan Note, Honda Jazz'da olabilir. Hatchback Chevrolet Cruze veya 1.5 2005 veya üstü Mitsubishi Colt. Aracın içi temiz, motor ve şanzımana iyi derseler alın. Sonuçta aracı yürüten bunlar, boya aracı götürmüyor. Boya yüzünden sanayiye gitmiyoruz.
  • Skoda fabia, fiat punto bunlara da bakın bence. Punto alırsanız geniş servis ağı var sanayiyle hiç uğraşmaz, her işinizi serviste halledebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakirlik yapma, git sen de herkes gibi 100 bin kredi çek babalar gibi bi cla, passat, c serisi ne bulabilirsen al.
  • Bütçe kısıtlı demissiniz ama o 25 paranız nakit ise bi miktar kredi çekip sıfır seat ibiza bakın çünkü ikinci el araba bulmak zor. Seat ibiza 1.2 normal 38, 1.2 turbolu 42 falandı en son bi bakın isterseniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.