Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V2.7 (GTX 980M) - SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
5
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Tulpar T7 V2.7 (GTX 980M) oyuncu dizüstü bilgisayarımı masaüstüne geçmek istediğim için satıyorum.

Teknik Özellikler:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471627#.V59ts2iLSUl (veya imzama bakabilirsiniz)

Ekstra olarak 120 gb msata SSD takılıdır ve ITU lisanslı Windows 10 Pro işletim sistemi bu SSD içerisinde yüklüdür. Faturası ve sırt çantası duruyor. Attığım linkteki fiyat ile kıyaslamayın. 29 Kasım 2014' te alınmıştır ve şuan satılmayan bir üründür. Ürünün garantisi yeni bitmiştir ama Monster garantisi bitmiş cihazlarına da ücretsiz bakım, termal macun değişimi hizmeti vermektedir prosedürleri değişmediyse. Bakımı düzenli olarak yapıldığı takdirde turbo fan açıkken en zor şartlarda sıcaklık 80-85 derece arasında dolanıyor ve elimde sıcaklık hissetmiyorum. Kısacası ısınma sorunu yoktur. Neredeyse masaüstü bilgisayar gibi kullanılmıştır yani masada heybetli bir şekilde kılını kıpırdatmadan durdu genelde. Kozmetik olarak 8,5/10 puan alır. Puanın kırılmasının tek sebebi son resimde gözüken köşede bulunan ufak çatlaktır. O da bir keresinde oyunda sinirden yanlışlıkla yumruğumu laptoba vurduğum için sanırım alttaki vidayı sıkıştırdığımdan oldu(teori... çünkü sonradan fark ettim). Onun da kullanıma ve çok uçta olduğundan görselliğe bile hiçbir etkisi yoktur. Kısacası cihaz hiç düşmemiştir ve kendi servisinde 6 ayda bir bakımı yaptırılmıştır. Sol shift tuşunun basış hissiyatı biraz sertleşmiştir. Ama ben alıştığım için pek umursamıyorum. İsteyen aldıktan sonra değiştirtebilir. Bütün klavye değişimi bile en son 200 liranın altındaydı. Bir tuş için ciddi bir miktar isteyeceklerini sanmıyorum. İsteyen Ayazağa civarında görebilir. Zaten sadece İstanbul içi elden satış yapacağım. (Parayı önceden gönderip sonradan laptobu almaktan korkmayan varsa başka) Fiyat 4000 tl dir ama pazarlık payı vardır. Zaten bu fiyata sıfır alınabilecek abraların yaklaşık 2 katı oyun performansı vardır. 4. ve 6. nesil mobil işlemcilerin arasındaki performans farkı da hissedilemeyecek kadar azdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Aralık 2016; 0:26:43 >

• Pm
  • Satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.