Şimdi Ara

Operatörlerin cevaplamadığı sorularımız (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
6
Favori
5.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Videoyu izleyemiyorum. Neden ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    bi devlet büyüğümüz de bu bilişime fazla kafayı yorarsan sıyırırsın demişti çokta şey etmemek lazım yani ceo olucak abimizde anlayamamış ne sorduğunu a a çok ayıp çok

    O videoyu bilmezmiyiz tam rezillik...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panz3hir

    Ne yalan söyleyeyim o kadar hızlı sormuş ki bende anlamadım soruları :)

    İşim gereği toplantılara, konferanslara çok katılırım ve seyirciden sürekli soru alınır.
    Bu sorular alınırken ilk olarak kime yönlendireceğiniz söylersiniz ki daha dikkatli dinlesin not alsın.
    Ayrıca bir de moderatör olur ve o da tüm soruları not alır. Özel yönlendirilmiş biri yoksa soruları tek tek okuyarak ilgili kişiye yönlendirir.

    Kısacası Erdi Bey hızlı sordu bahanesi boş. Ayrıca çok da net ve anlaşılır soruyor. Karşıdaki zaten sunumu yapan ve konuya hakim biri. Vereceği cevabı olmadığından lafı başka yere çekip saçmalıyor. Soruyu anlamamış olsa rezil olmayayım düşüncesiyle tekrarlar mısınız derdi. Erdi Bey tekrarlayabilirim deyince bir tepki gelmemesinin sebebi de bu. Anlmadığından değil vereceği cevabı olmadığından.

    Erdi Beyin soruları esasen amacına ulaşıyor. operatör ve ISP'lerin eksik yönleri, yalanları olduğunu biliyoruza getiriyor konuyu ve onlar da vatandaş bunun farkında mesajını alıyor.

    Asıl önemli olan halk olarak ne yapacağımız. Gidip deli gibi para verip sesimizi çıkartmadığımız sürece bu böyle devam eder. Erdi Bey gibi gerekli her ortam ve mecrada sesimizi yükseltirsek en azından kendilerine bir dur diyeceklerdir.

    Yanlış hatırlamıyorsam ABD de bri dava vardı. Reklamda en iyisini yaptık diyen firmaya dava açmıştı bir kullanıcı. Çünkü bir önceki reklamda eski ürün için daha iyisi olamaz gibi bir ibareleri vardı. Demek ki beni kandırmışsın diye dava açmıştı. Hani biz de olmaz, olsa da çok işe yaramaz ama bu tarz yalan dolanla uğraşabilecek mekanizma, STK'ların olması şart ki bu konuda bir düzelme görelim.




  • http://shiftdelete.net/vodafoneun-100-bin-tl-istedigi-tweet-74031

    Etme bulma dünyası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kullanmayı bilmeyen adamın başbakan yapıldığı ülkede normal bir diyalog ceo mu neyse onun için diyorum saygısı olsa zaten soruyu tekrarlayabilirim diyen insanı başından savmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainbar

    Ben evimde sinirsiz 1gbit internet kullaniyorum. Bu sirketleri yonetenler politikalarini degistirmedikce sizlerin torunlari kotali olarak belki gorurler 1gbiti. Tabi kazanclari iyi olacaklar icin gecerli bir durum.

    Erdi bey kitabin orta yerinden sormus. Belliki ceo lar o kismi calismamis. Yada halki sagilacak inek gibi gorduklerinden dogrulari soylemeye dilleri varmamis diyim.

    Merhaba hocam, konuyla alakasız olacak ama. Annem bir aylığına Fransa ya gidecek. Samsung telefon en uygun nereden alabilir biliyor musunuz. Ve tax-free için ne yapmak gerekiyor. Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten saygısızca bir tavır sergilemişler. Sorular açık net ve mantıklı olduğundan olsa gerek ayrıca kullanıcı lehine olsa gerek. . . duymamış anlamamış gibi yapıp, salağa yatıp hı hı eyvallah deyip sıyırmışlar. bizim gözümüz yok mu ölçüm bilgimiz olmasa bile (ki çoğumuzun var)ne kadar hızlı internet kullandığımızı ne olduğunu anlıyoruz. söylenenin çok altında hizmet verildiğinin farkındayız ceo bey..

  • Cevap verecekleri yerde terbiyesizlik yapmışlar.Seviyesizlik Türkiye gerçeği.

  • http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler/vodafoneluyum-faturasiz/duble-1-gb-tarifesi

    1 yıla yaklaşan bir süre önce hattımı taşırken almıştım bu altın 300 mb tarifesini 15 tl en uygun diye fason hat olduğundan

    bugun 180 gun aktif süre bitmesin diye atayım tl dedim.. paketi iptal etmemişim tabi .. 15 olan tarife 17 olmuş ve hortumladı hemen voddafone

    sanırım bu paketi kullanmasam da iptali söz konusu değil iade etme gibi ???

    ilk satırda linki verdim

    300 MB İPTAL

    DUBLE 1 GB İPTAL yazıp 7000 e gönderdim hatalı dedi hep.. artık iptal olsun çekmesin diye

    o kadar açıklma var nasıl iptal edileceği yok ???

    bilen var mı arkadaşlar yardım lütfen bu 2 soruma




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.