Şimdi Ara

FULL İSİM YAZILI OLTU-HEMATİT-OPAL TESPİHLER 19.99TLden BAŞLAYAN FİYATLAR// ÜCRETSİZ KARGO (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.747
Cevap
87
Favori
201.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • apsintt kullanıcısına yanıt
    İşte bu sebeple yanılıyorsunuz,size göre oltu taşı 50tl 100tl olmalı değil mi?Eğer bu fiyatlarda değilse orjinal değildir.

    Her zaman beklerim,aynı ürünü dilerseniz 100tl ye size özel olarak listeleyebilirim böylece size göre fiyatı itibari ile orjinal oltu taşı almış olursunuz.Bununla beraber ,satın almadığınız,görmediğiniz ve en önemlisi test etmediğiniz bir ürün için yaptığınız bu yorumların aydınlatıcı olduğunu düşünmeniz gerçekten çok ilginç.

    Şuana kadar 2 aylık süre zarfında ürünümüzden 1300 civarı üye satın almıştır.Hepsi de test etmiş hatta test taşına gerek yok diyenler dahi olmasına rağmen onlara da test taşı ekstra eklenmiştir.Yorumunuzun değişmemesi normaldir,zira hiçbir şekilde almadığınız,görmediğiniz ürün ile ilgili bunları yazabilmeniz demek zaten amacınızı ortaya koymaktadır.

    Tekrar görüşmek üzere,ben burada olacağım.Size de iyi günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikir_taneleri -- 5 Ekim 2016; 17:23:26 >




  • Çok ilginç koleksiyoner olunca herşeyi pahalı almak gerekiyor galiba? Yalnız şu mesajınızın altındaki haber linki attığınız savcı var ya adı haberde yazılı olan, kendileri şu an FETÖ'den tutuklu.. Haberin benim için ciddiyeti kafadan gitti yani..
    Bu arada satıcıdan bugüne kadar aldığım ürünlerden ben memnun kaldım, tesbihçiye de gösterdim, her ne kadar koleksiyoner olmasa da ondan da teyitte aldım, nihayetinde koleksiyon parçası yapmıyorum, günlük kullanıyorum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Satışlarımız tüm hızı ile devam etmektedir.

    Bazı arkadaşlarımız kaplangözü,akik gibi ürünlerin fiyatının bazı satıcılara göre yüksek olduğunu bildirmektedir.Bunun sebebi Çinden gelen boyalı cam ürünlerin piyasada bol miktarda dolaşmasıdır.Uzun zamandır bu sebeple ,kaplangözü,akik gibi doğaltaşların satışını durdurmuştum.Fakat güvendiğim bir toptancımdan gelen doğaltaş tespihleri sınırlı miktarlarda deneme amaçlı listeledim.Şuan için fiyatları 19,90tl kargo alıcı öder olarak listeleyebildim.Bu ürünler tükendiğinde fiyatları 24,90tl olarak yenileri listelenecektir.Doğaltaş tespihleri alırken lütfen dikkat ediniz.Zira çok iyi şekilde taklit cam ürünler mevcuttur.

    Bununla beraber sıkma ve ateş kehribarlarımız hakkında da bilgi vermek isterim,
    Sıkma kehribar ve ateş kehribar tespihlerimiz 119tl ve 169tl olarak iki grup olarak listelenmiştir.Bunun nedeni işçilik veya malzeme kalitesi olmayıp sadece boyut farkı yani kullanılan malzeme miktarının ortaya çıkardığı farklılıktır.Bu ürünlerimiz de hızla tükenmekte olup,satın aldığınızda özel tespih kutusunda gönderilmektedir.Sıkma ve ateş kehribarın en önemli özelliği kullandıkça renginin değişmesidir.Örneğin sarı olarak aldığınız bir sıkma kehribar,zamanla önce turuncu daha sonra hardal renge dönüşecektir.Bu sizin kullanma sürenize bağlıdır.Zira elinizle etkileşime girdikçe tepkime yaşamaktadır.

    Ayrıca satış listemizde bulunan katalin tespihlerimiz,yeni döküm katalinlerdir.Katalin plastik bulunmadan önce plastiğin kullanıldığı alanlarda kullanılmak üzere ortaya çıkarılan bir üründür.Üretildiği ilk yıllarda gömlek düğmelerini katalin malzemeden yaptıkları ve de sonrasında katalinin zamanla renk değiştirmesi sebebi ile de gömlekten uyumsuz hale gelen düğmeler sebebi ile üretilen bu malzemenin hatalı olduğu bildirilmiş ve üretim durdurulmuştur.Yeni döküm katalin ise şimdilerde üretilen sertleştirilmiş plastik ile yapılan özel malzemelerdir.Bu ürünlerde de kullandıkça renk açılması ve harelerin dağılması söz konusu olmaktadır.Kehribar grubu ürünlerde internet üzerinde araştırma yaparsanız sattığımız katalin çeşitlerinin birçoğunun kehribar olarak satıldığınız ve 200-300tl civarı alıcı bulduğunu görebilirsiniz.Ne yazıkki bu şekilde satanların bir kısmı ürünü bizden temin etmekte.Fakat gerçek üyelikleri ile almadıkları için müdahale edememekteyim.

    Şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum.Kalan çeşitler ile ilgili de zaman zaman bilgi vereceğim.SAYGILAR SUNARIM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikir_taneleri -- 5 Ekim 2016; 20:44:47 >




  • tesbihler elime geldi çok güzeller çok beğendimi satıcı her iki tesbih içinde ayrı ayrı test taşı göndermiş fakat test etmedim gerek duymadım ne yalan söyliyim. testten falan anlamam zaten fakat bu kadar anlayan adam video falan çekip koymuşsa sorun yok benim için. zaten gerçk olsada olmasada tesbihler gayet güzel.
    yalnız benim tek sıkıntım tesbihler biraz sıkı geldi sallayamadım, ikinci atımda tesbih sertleşiyor keşke 1 habbe yerine 2 habbe boşluk bıraksaydınız.
    tekrardan teşekkürler çok güzel tesbihler çok beğendim.
  • funch kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.Sağlıkla kullanmanızı dilerim.

    Tespihte kullanılan ipin özelliği sebebi ile zamanla esneyecektir.Hatta hafif şekilde gerdirerek bunu hızlandırabilirsiniz.Esnek bir iptir.Yeni tespihlerde görüşmeyi diler,saygılar sunarım.
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam eminimki daha çok alışveriş yapacağız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funch -- 5 Ekim 2016; 22:06:13 >
  • funch kullanıcısına yanıt
    Görüşmek üzere,saygılar sunuyorum hocam.
  • kendisinden ikinci alışverişimi yaptım. yine harika yine çok güzel bir alışveriş ve gelen tesbihte ilk seferinde olduğu gibi yine çok güzel.
    teşekkür ediyorum ve bir sonraki alışverişi iple çekiyorum :)
  • cem_uA C kullanıcısına yanıt
    Sağlıkla kullanmanızı diliyorum.Yeni alışverişlerde görüşmeyi diler,saygılar sunarım :)
  • Yeni model oltu tesbihleri çok beğendim. 9 mm de 8 mm de böyle çok daha şık oldular. Kaplangözü de aynı şekilde çok güzel. Siparişlerim elime ulaştı, onayı da yaptım, tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Hocam dün teslim aldım, hiç anlamayan birisi olarak hoşuma gitti açıkçası, kalitesi farkediliyor. Bir de bundan biraz daha ağır ve küçük taneli bir tespih almak istiyorum, var mıdır böyle bir ürününüz. Tşkrler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam,sağlıkla güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.Yeni alışverişlerde görüşmek üzere,saygılar sunarım
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Gri jasper ı daha önce de görmüştüm çok beğendim, inşallah beklediğim gibi çıkar, az sonra sipariş vereceğim 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel bir tespihtir.Özellikle de lastikli misinaya dizilmiş olması sebebi ile kesme de yapmaz.Uzun süre kullanabileceğiniz rengi itibari ile de elinizden düşmeyeceğine inanıyorum.İlginiz için teşekkür ediyorum.Saygılar sunarım
  • zikir_taneleri kullanıcısına yanıt
    Az önce sipariş verdim, teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim,yarın gönderimini yapacağım.Saygılar sunuyorum.Görüşmek üzere
  • cem_uA C kullanıcısına yanıt
    hocam hangi tesbihlerden aldınız acaba?
  • arkadaştan bende 2 ad oltu tespih aldım gayet güzel ürünler.
  • huuk77 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginize teşekkür ederim.Yeni alışverişlerde görüşmek üzere,sağlıkla kullanınız.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.