Şimdi Ara

Paralel İthalata Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 sefer gittigidiyor 2 sefer hepsiburada üzerinden telefon satın aldım. Gittigidiyordan aldığım delta garantili 2 adet lg V10'dan ilkinin paketi ve telefonun arka kapağı açık geldi değişim talep ettim gelen 2. cihazın ekranı arızalıydı delta biz bir şey göremedik dedi arıza bariz olduğu halde paramı geri vermek istemedi gittigidiyor sistemi üzerinden iade edip paramı geri aldım.

Hepsiburadadan sipariş ettim V10'u bu sefer. Onun da paketi açık geldi geri iade ettim.Parasını aldım. Bu arada telefon araştırmaya devam ediyordum ve s6edge plus aklıma yattı hepsiburadadan satıcısı hepsiburada olan evo garantili bir s6edge plus sipariş ettim. Telefon geldi donanımsal olarak muazzam ancak o da ne? SIFIR SANDIĞIM TELEFONUN KNOX SAYACI 1 olmuş! Tabi ki bu durum telefonun sıfır olmadığını anlamama yetti ve canıma da tak etti artık. Tekrar iade talep ettim. Bu arada telefonun paketine evo uyarılar koymuş root yapmayın vb. diye.Ama birileri root vb. denemiş telefon ne knox moduna giriyor,ne otadan güncelleme alıyor knox sayacından ötürü...

Bunları neden mi paylaşıyorum? Belli ki e-ticaret siteleri ve paralel ithalatçılar işin çakallığına kaçıyorlar. Bizlerden iade aldıkları sorunlu cihazları anlamayan birine denk gelene kadar paketleyip paketeyip satıyorlar. Pert arabaları hasarsız diye satmaya kalkan çakal zihniyet malesef ki ükenin her yerine yayılmış güvenilir yer kalmamış.Bugüne kadar hep e-ticareti kullandım,tavsiye ettim ama bu saatten sonra bedava verseler almam.1 aydır telefon yerine sinir sahibi oldum. Kullanamadığım telefonların taksidini ödedim(her ne kadar para iadesi olunca ekstreden düşülecek olsa da sonraki ay) Şu iade işi de çözülsün gider mağazadan pahalıya alırım ama en azından kafam rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 3 Haziran 2016; 23:54:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.