Şimdi Ara

Sid Meier’s Civilization VI (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
26
Favori
35.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun steam cd keyini uygun fiyatla satıyorum.

    https://forum.donanimhaber.com/m_122082902//tm.htm#122082902
  • Ülkeniz içindeki district' lerin konumu çok önemli hale gelmiş. Bir bakıyorum wonders kurmak istediğim zaman inşa etmek için uygun yeriniz bulunmamaktadır diyor. Oyun başlar başlamaz pinleri kullanarak zamanda ilerlemeden hangi districtleri nereye kurmak istediğinizi belirleyin.Adjacency bonus olayını dikkate alarak tabiki. Civ 6, faith victory konusunda daha zevkli hale geldiğini düşünüyorum. İkili ve üçlü ordular kurup savaşmak da eğlenceli. Housing olayı için neighborhood geliştirmek mantıklı. District, housing, amenities gibi dinamikler oyunun daha akıllı bir şekilde oynanmasını gerektiriyor. İlk patch geldi geliştirmeler civ serisinde her zaman devam eder. Son olarak herkes oynamasın oyunu zaten anlamadan bilmeden kalitesini düşürmesin. İyi oyunlar.
  • Civ 5 kadar rağbet görmeyecek gibi bu oyun.Grafiklerden dolayı beğenilmedi sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Praétorian

    Civ 5 kadar rağbet görmeyecek gibi bu oyun.Grafiklerden dolayı beğenilmedi sanırım.

    Ben Complete Edition çıksın hele, her türlü alacağım bunu. Güncellemelerin bitmesini ve indirim bekleyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, oyunun Steam kodunu satıyorum.
    Referansıma bakabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/m_122434886/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timbereagle -- 14 Aralık 2016; 10:16:15 >
  • Arkadaşlar işçilerim ve yerleşimciler vs resimde olduğu gibi görünmüyor. grafik full ayarlarda da denedim medium ayarlarda da denedim sonuç aynı. sistemim imzada yazıyor. sorun neden olabilir.


    Sid Meier’s Civilization VI (2016) [ANA KONU]
  • Civ 5'in başından saatlerce kalkamazdım fakat bu o kadar sürükleyici değil ya çok ısınamadım ben oyuna. DLC'lerle daha güzel olur diye umuyorum.
  • Arkadaşlar foruma ve oyunlara bir süre ara vereceğim. Konuyla ilgilenmek ve diğer arkadaşlara yardımcı olmak isteyen varsa yönetimle konuşup konuyu üstüne geçirelim. İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir.
  • Ben bu oyunun V sini baya oynadım bi 2 yıl önce falan, hiç bitiremedim oyunu nerede hata yapıyordum bilmiyorum bu oyun günlerce süren bir oyun mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

    Ben bu oyunun V sini baya oynadım bi 2 yıl önce falan, hiç bitiremedim oyunu nerede hata yapıyordum bilmiyorum bu oyun günlerce süren bir oyun mu

    Uzun soluklu bir oyun. Bitirmek için 5 zafer türünden birine ulaşman gerekiyor.



    Puan (2050'de en yüksek puanı elde etmiş olan kazanır. Ben bunu tercih etmeyip iptal ediyorum oyunu kurarken)

    Diplomasi

    Dünya Hakimiyeti

    Bilim

    Kültür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mimisbrunn


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

    Ben bu oyunun V sini baya oynadım bi 2 yıl önce falan, hiç bitiremedim oyunu nerede hata yapıyordum bilmiyorum bu oyun günlerce süren bir oyun mu

    Uzun soluklu bir oyun. Bitirmek için 5 zafer türünden birine ulaşman gerekiyor.



    Puan (2050'de en yüksek puanı elde etmiş olan kazanır. Ben bunu tercih etmeyip iptal ediyorum oyunu kurarken)

    Diplomasi

    Dünya Hakimiyeti

    Bilim

    Kültür

    cevabınız için teşekkür ederim oyun hala yüklü bilgisayarda bir ara yine deniyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba amd rx 480 kapmanasından kazandğım civizliation vı steam key kodu satıyorum. almak isteyenler konuma bakabilir veya benle direk iletişime geçeblir. takas olarak bf1 ile takas olur
  • Selamlar. İlk defa civ serisinden bir oyun oynadım oda en karışığı çıktı. Bi kaç taktik istiyorum. Birazda sorum var.



    Üretimi nasıl hızlandırırım? Prodaction olayı?

    İkinci ve diğer şehirleri erken mi açmalıyım?





    Ben din olarak Müslümanlığı seçtim. Biri geldi bütün şehirlerimi katolik yaptı. Ben çok sonradan din adamı veya misyoner çıkartmayı öğrendim. Ama çıkan adamlarım da katolik oldu. Bunu hiç anlamadım.



    İşçi gibi bir ünite var tarla maden falan yapıyoruz. Bu işçilerle ormanı kesince yani ağaçlık alanı kaldırınca en yakın şehirdeki üretim baya hızlanıyor. Mesela o an 40 turn olan üretim anında 10 turn veya 15 turn e düşüyor. Bunun nedeni açıklaması nedir?



    Kafamda deli sorular iki gündür kalkamıyorum başından. Ah bi bilen olsa çevremde. Çeviride falan sıkıntı Yok ne demek istediğini anlıyorum. Ama işte temel mantık olayını anlayamadım. Yukarıdaki soruları cevaplayacak olan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • küfrettin K kullanıcısına yanıt
    Uretimi workshop ve uretim bonusu veren maden kereste fabrikasi gibi yapilar ile artirabilirsin ayrica uretim bonusu veren kultur politikalarida vardi onlarada yonelebilirsin agaclari kesmek sehire birden cok fazla kutuk kazandirdigi icin uretim hizli bi sekilde artiyordur civ 5 de de bu vardi ben kendimce uretim artisini boyle yorumlardim ama anca ilk caglarda isine yarar ileri caglarda 40 tur dediginiz anlik uretim artisi anca 1 tur bile oyniyabilir o uretim hizi isinize yarar daha sonraki donemlerde kereste fabrikasina yonelirsiniz isinize daha fazla yarar. Bu oyunu begenmedim acikcasi o yuzden oyniyamadim ama civ 5 deki gibiyse muhtemelen dini zaten degismis sehrinden din adami cikarmisiniz bu yuzden katolik cikmakta

    Sehirlerini eger isine yariyan guzel bir bulduysan kapilmadan hizli bi sekilde acmalisin ama bu oyunun guzel yani oyle kesin bi taktigi yok o anki haritaya komsu devletlerini gozetlemeye devletinin ekonomik gucune mutluluga ve bir cok etkene bagli eger cok guclu bir devlet olduysan her anlamda colun ortasinda dahi sehir kurmalisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 19 Ocak 2017; 6:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anladım. O ağaçları kesmeyecektim;) bide tamamen boş hexler var onlarada tarla mı yapayım full?

    Birde adamlar dinimi değiştirmeye gelince nasıl engellerim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küfrettin -- 19 Ocak 2017; 11:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küfrettin K kullanıcısına yanıt
    Bilemem biliyorum sunu yap diyende yalan soyler oyundaki durumuma bagli bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @küfrettin

    İngilizcen iyiyse youtube da marbozir ya da filthyrobot ' un yayınlarını izlemeni öneririm. Hem oyunu kavramana yardımcı olur hem de işine yarayacak güzel ipuçları elde edebilirsin.
    Sanırım Türkçe yayınlar da var, stratejidelisi nin yayınları olması lazım bir bak istersen.

    -Başlangıç yerin çok önemli, ben güzel bir yer bulana kadar bir kaç kere restart yaparım. İlk başladığın yerde mutlaka yeterli gıda ve üretim olsun. Hatta yakınlarında 1-2 lüx ve at varsa süper. Şehir ekranından halkının çalıştığı hücreleri değiştirerek üretime ya da nüfus artışına odaklanabilirsin.
    -Dini zafer için uğraşmıyorsan dini çok önemsemene gerek yok. Yok illa ben kendi dinimi istiyorum başka dinlerin yayılmasını istemiyorum diyorsan "apostile" üreterek karşı ülkenin din adamlarına karşı savaşabilirsin.
    -Civ 6 da ne kadar çok şehrin olursa o kadar iyi, eski civ oyunlarına göre bir kaç şehir olsun ama çok gelişmiş olsun mantığı şimdilik oyunda işlemiyor. Oyunun başlarında mümkün olduğunca çok genişlemeye çalış.
    -Başlarda sadece "hill" olan yerlerdeki ağaçları kes. Sonra oraya maden yapabilirsin. Bütün ağaçları kesersen o an için üretim bonusu alırsın ama sonra şehrinin üretimini arttıramazsın.
    -Başlarda bina ya da district için acele etme. Önceliği ordu ve işçilere ver. Yapabilirsen ilk çağlarda bir iki şehir ele geçirmeye çalış, hem warmonger penalty almazsın hem de şehir surları olmadığından ele geçirmen kolay olur. 3 slinger 1 warrior ile çok rahat şehir alabilirsin. Ölümüne dalma, askerlerin çok hasar alırsa geri çekilip iyileşmelerini bekle. Tam emin değilim ama şehrim 3 blok etrafını kuşatırsan şehir sağlığı iyileşemiyor, askerlerini ona göre yerleştir.




  • Civilization VI g2a'dan en ucuz 129 liraya
    Digital Deluxe Edition ise kinguinden 160 liraya satın alınabiliyor sizce değer mi yoksa bahar indirimini beklemelimiyim?
  • Bilgisayarı yeniledim, biraz daha oynadım. Grafikler gerçekten çok sinir bozucu. İnsanın gözünü alıyor rahatsız ediyor ultra ayarlarda bile. Arayüz de kötü, gereksizce karışık. Ben grafik takıntılı biri değilimdir, öyle olsam bu kadar paradox oyununu oynamazdım ama buna katlanamadım.



    Oyun mekanikleri fena değil ama son halini beklemekte yarar var. Bu haliyle sevemedim, civ 5'e döndüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.