Şimdi Ara

[SATILIK]13k ve 6k RP | 1'er tane mevcuttur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde arkadaşım dan hediye olarak gelen 1 tane 13k 1 tane 6k rp bulunmaktadır almak isteyen kişiler forumdan özel mesaj ile ulaşabilirler veya 0553 187 64 70

13k RP : 100 TL

6k RP : 40 TL.

Fiyatlar stabildir değişiklik olmayacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

ARKADAŞ DOLANDIRICIDIR HİÇBİR ŞEKİLDE İNANMAYIN ARKADAŞLAR 95 TL YATIRDIM SAÇMA SAPAN Bİ KOD VERDİ BANA VE WHATSAPPTAN ENGELLENDİM ARKADAŞLAR

11111111111
    ehh
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

[SATILIK]13k ve 6k RP | 1'er tane mevcuttur

Sebepsiz zenginleşme davası aç gerekli merciiye gidip. Hem paranı alırsın hem siciline işlenir sen rahat o rahat. Sanıyorlarki internet üzerinden dolandırıcılık yapınca yanına kâr kalacak. Bilmiyorlar ki hukuk sistemi ilerledi yakalarını bırakmaz mahkeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 11 Mayıs 2016; 20:36:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlıyamıyorum dolandırma çabası niye eğer elinde varsa satarsın yoksa neden uğraşıyosun o para sana lazımsa bu adamada lazım . [ DOLANDIRICI]
  • Dolandırıcı herif. Hiç sevmem böylelerini. Sırf bu yüzden ben kod satamıyorum bunun gibiler yüzünden. Geçen akbanktan kod geldi itunes kodu 50 tl lik. Bende onu sattım meğerse akbank kullanılmış kod vermiş, sırf bu dolandırıcı yaftası yememek için belki 100 tl lik arama yaptım akbank ile cep telefonumdan. Sonradan halledip müşteriye sıfır kod verdim gerekli görüşmeleri akbank ile sağlayıp allahtan. Ama bu tip dolandırıcı herifler bu yaftayı yiyip nasıl hala gelip konu açabiliyorlar aklım almıyor.
    Hırsızlık oğlum bu yavşaklık lan ? Ben migrosta jet kasadan geçerken unutulan bozuk paraları bile kasiyerlere verdim geçen haram malın kime hayırı olmaz diye. Ama siz gidip resmen vurgun yapıyorsunuz, allah size akıl fikir versin. İnsanlar size güvenemeyecek mi ulan ?

PSN:Darkhate90

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    115 TANE OYUN, 20K DEĞERİNDE
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK 1.5 K DOTA 2 HESAP
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten 1 yaşima daha girdim adam wolf kodu vermiş resmenBilmeyen arkadaşlar için yazıyorum. Riot pinler 16 haneli oluyor REP-TR-13250-M6K3FR3W3C vs diye gider sürekli satiş yapan kişiler var onlardan alın bilip bilmediginiz adamlardan alıpta dolandırılmayın artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.