Lütfen konudan anlayan ve yazılım bilgisi olan kişiler cevaplasın bilgi kirliliği içinde bir konu olmasın. Bu konuyu google da aratan kişi kesin bilgiye temiz ulaşsın istiyorum.
Sorun bilgisayarı klavye mouse işlevsiz kaldığı sırada video yada klavye mose harici oyun oynadığım sırada yapıyor.
Genelde bu sorunu aratmak istersek ''MOUSE HARAKET ETMEYİNCE FPS DÜŞÜYOR TAKILIYOR başlığıyla görürüz.
Bilgisayarı kendi haline bıraktığımda işlemcinin ısındığını fark ettim.Malwarebytes ile arattım 22 öğe bişey buldu baktım host yazıyor ozaman anladım bitcoin bulaşmış.Sanırım bu yeni bir tür sildiğim halde hala duruyor, görev yöneticisinden yerini tespit edeyim dedim ama görev yöneticisi açıkken devreye girmiyor akıllı kerata :) En iyi çözüm format fakat herşeyi en baştan kurmak ciddi vakit kaybı oyun bilgisayarı için.
Güvenli modda da denedim bulamıyor 3-4 virüs pro daha denedim nafile. Eğer sorun çözülmez ise bu konu altında bilinki ben formatı çakmışım devam etmişimdir :)
Saygılar.
3. Günün sonunda malware virüsü buldu ve sildi şimdilik sorun yok gibi. Pcye format atmaya üşendiğimden genelde altta görev yöneticisini açık bırakıyordum ve işlerimi öyle hallediyordum :) Umarım birilerine yararlı olur.
işimi gördüm sağol
Bana da musallat oldu, sanırım biraz geç farkettim ... Kaspersky normal de kullanıyorum fakat hiç bir çare olmadı. Bulabildiğim bütün malware programları ile taradım sadece RogueKiller bulup silmeyi başardı.