Şimdi Ara

Htc vive sipariş verenler ve bekyelenler kulübü. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
6
Favori
7.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam platformu üzerinden vive grubu oluşturuldu.Vive sahipleri ve sahip olmayı düşünen herkesi bekleriz...
    Steamden htc vive Türkiye başlığı altından ulaşabilirsiniz
  • arkadaşlar.. htc vive olan yada sipariş verip bekleyen herkesi gruba bekliyoruz
    http://steamcommunity.com/groups/viveturkiye
  • Bende oculus alacaktım ama vive için çok güzel şeyler düşünüyorlar, sanırım bende vive alacağım inşallah. Çok merak ediyorum bu teknolojiyi.

    Bir de kullanan arkadaşlara sormak isterim, illa "ayakta" mı olmak lazım. mesela oturarak oyunlar varsa, klavye ve fare ile oynamak sorun teşkil ediyor mu masa başında?
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Tabikide oynanıyor.İster ayakta ister oturarak.Hatta ben bazen ayakta oynanan oyunlarda yorulup olduğum yere çömeliyorum :)
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    incelemeniz ve oyun videosu harika olmuş , türkçe olarak böyle bir içerik bulmak şu an mümkün değil. emekleriniz için teşekkürler

    bugün bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama biraz kararsız kaldım , sebebi de çok yüksek donanım istemesi.

    Mevcut ekran kartım Zotac 980 Ti extreme. Fakat yorumları okuduğum da özellikle project Carsda (alma sebebim) bu kartla grafiklerin çok kötü olduğunu söylemişsiniz.

    Yapılan testlerde 1080 nin 980 ti dan %25-30 performanslı olduğunu düşünürsek iyi bir deneyim için 1080 Sli gerekli. Buda maalesef mümkün gözükmüyor.

    tabiki beklenti ile alakalı bir durum ama project cars daki grafikler oyun keyfine çok engel oluyor mu.
    ikinci sorum ise araba yarışı oynarken diğer algılayıcıların odaya kurulması şart mı.

    son olarak project cars için kamera ayarı yapmakta zorlandınız mı. (oyunu direksiyon ile test ettiğinizi varsayıyorum)

    teşekkürler




  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    fierro35 arkadaşın dediği gibi ayakta oynamaktan yorulduğun zaman alternatif her zaman var. Ama şunu özellikle söylemek istiyorum geçen gün the solus project isimli oyunu denediğimde iyi ki vive almışım dedirtti bana. çünkü oyunda hareket etmedim halde ekranı ileri doğru kaydıran bir hareket olayı mevcuttu ve resmen bünyem bu hareketi reddetti allak bullak oldum. htc vive bu hareket olayına çok güzel bir çözüm bulmuş. odanda ki alanın müsaade ettiği kadar ilerliyorsun yetmediği yerde ileri bir noktaya ışınlanıyorsun ve harekete oradan devam edebiliyorsun. ve bu şekilde hareketi bünyem hiç yadırgamadı. oculus rift kumanda için bir gamepad veriyor herhalde onun hareket mantığı kendin hareket etmediğin halde ekranı ileriye kaydırmak şeklinde oluyor. o yüzden iyi ki vive almışım.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirmeler için vive alacağım kesinleşti. Şu ameraikadan al falan gibi bir yer var oraya hesaplatıyorum.
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
    Şu an için 980ti nin yetersiz kalmasının sebebi vr a sonradan uyarlanması.Yeni 1000 serisi ekran kartlarında dediğiniz yüzde 30 luk performans artışı monitör oyunları için geçerli.1080 in farklı bir teknoloji kullandığı ve bu sayade 980ti ve titan x e vr da yüzde 100 oranında performans artışı kattığı söyleniyor.Yarın nasipse msi gtx 1080 gaming 8x satın alıyorum.
    İlk olarak kutu açılışı videosu çekicez.Sonrasında hepsi msi gaming serisi olan 970 sli 980ti ve 1080 serisi ekran kartlarının detaylı testleri ile devam edip ardından önce project cars sonrasında elite dangerous ve war thunder gameplay videoları gelicek.Dediklerini yapabiliyorlarmı görücez :)
    Project cars ta oyun grafikleri çok uzaklara takılmazsanız kötü durumda değil ama ileriki mesafeler mercekler yüzünden bir miktar karışık görünüyor.Bir nevi uzağı görmekte zorlanan insanlarda olduğu gibi bulanıklaşıyor diyebilirim.Ama o dünyada ve o direksiyon başında olma hissiyatını sonuna kadar size yaşatıyor.
    Algılıyıcıların 3 görevi var biri gözlüğün konumu belirlemek.Biri kontrolcülerin konumunu belirlemek ve son olarak ta sizin çizdiğiniz alanı ve sizin vücut hareketlerinizi ve konumunuzu belirlemek.Bu bağlamda ilk yazdığım gözlüğün konumu belirleme ihtiyacı için her oyunda o algılayıcılara ihtiyaç var.
    Normal şekilde direksiyon setimi monte edip sadece oyunu açarken vr da oynat seçeneğine basıyorum ve pistteyim :)




  • 980 ti yetersiz mi kalıyor :( bende ondan var! kötü ıoldu bu!
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Yetersiz kalması sadece çok yüksek grafik isteyen oyunlar için geçerl(project cars elite dangerous gibi )i.Vive ın kendi oyunlarında 90 kare ve üstü garanti
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    O dediğin durum o oyunda bendede oldu beynim bi an afalladı :) lan yürüyomuyuz yok ya ne yürümesi ama öyle gibi :) :) :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fierro35

    O dediğin durum o oyunda bendede oldu beynim bi an afalladı :) lan yürüyomuyuz yok ya ne yürümesi ama öyle gibi :) :) :)

    tam tahmin ettiğim gibi demek bana özel değilmiş buna sevindim. walla verdiğim paraya acıdım o oyuna htc vive a özel yapılan oyunlar genel vr oyunlardan kendini ayıracak sanırım.
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    haklısın zaten oculus rift te de başlığı takip eden masaüstü mikrofona benzer bir alet var. sonuçta hepsi bir algılayıcı kullanmak zorunda teknik olarak.
  • Arkadaslar 3d movie izlemek mumkun mu htc ile. Samsung vr gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersinx81

    Arkadaslar 3d movie izlemek mumkun mu htc ile. Samsung vr gibi

    Güzel soru ayrıca ben de şeyi merak ediyorum. Normal bir film izlendiğinde durum nedir?
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    ersinx81 kullanıcısına yanıt
    Normal bir filmi sinema odasında dev ekranda izlemek mümkün.Tabi aynı sinemada film 3d ise sinemada 3 boyutlu film izler gibi izleyebilirsiniz.
  • Dün itibari ile msi gtx 1080 ekran kartımızı aldık.İnceleme ve kutu açılımından evvel bu gece project cars gameplay i geliyor arkadaşlar.Bu gün çeker montajıyla bir yarın akşama yetiştiririm.Bu arada pist ve araba isteklernizi değerlendiricem.
  • Bu da bir inceleme seçeneği :)

    https://youtu.be/qJAgSlKSPGg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 19 Haziran 2016; 23:44:36 >
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    project cars için 980 ti ile kıyaslama videosu alacak mı, yakın bir zamanda kart değiştirmem mümkün değil, 1080 ti gelmesini bekleyeceğim. 980 ti beni tatmin edebilecek gibiyse vive siparişini almanyadan vereceğim.

    videolarınızı bekliyorum

    f1 ve herhangi bir Gt aracı olabilir. Pist spa olsa muazzam olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 20 Haziran 2016; 10:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.