Şimdi Ara

Konu kapanmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
17
Favori
15.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimden geldiğince oynadığım kuponları paylaşıcam aynısını değilde arasından maç seçip alırsanız sizin için daha yararlı olur. Bugün 11 de 9 yaptım kaybeden kuponlarında oranı yüksekti ve tek maçtan gitti. Bir yerden sonrası şans o yüzden hiç bir maç için kesindir oynayın diyemem. imajbetten oynuyorum oyun tarzıma sadece imajbet uyuyor oran bakımından her sitede oranlar aynı olmayacaktır.

Not : Resimlerde devamlı link bozuluyor o yüzden düzeltme yapıyorum kupon sildiğim veya değiştirdiğimi düşünmeyin.

Tutanlar :

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Kaybedenler :

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 7 Mayıs 2017; 18:19:21 >

• Gayet güzel, bende bugün real madrid - leverkuse - manu üçlüsüne tempodan 20 attım 53 geldi yarın nolacak bakalım
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Fena maçlar yok aslında ama bugün daha iyidi gene yaptım bir kaç kupon.
  • Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:34:08 >

• Canlıdan girdim oynayabilirsiniz.

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:34:35 >
  • simage yaparsan resimleri daha guzel olur hiç birşey gozukmuyor
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    Şuan görünmüyor mu veya büyük mü görünüyor ? Dün sıkıntı oldu biraz hızlı resime attım o yüzden s image deniyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    13 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    bazıları gozukmuyor bazılarıda çok büyük usta
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    Benim monitör 28 inc ondan bende normal herhalde. Bu arada canlıdan oynadığım kupon tuttu değerlendiren varsa oynar oynamaz paylaştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi gidiyor kuponlar maç alan varsa canlıdanda aldım ama paylaşamadım.

• Tebrikler başarılı kuponlar .
  • Iyisin ustat devam beklemedeyim

• Fenerbahçe sağolsun gene en çok bastığım kuponu yatırdı 4.5 altından. Koyu fenerliyim ligin başından beri fenerbahçenin ne oynadığını anlamış değilim mersine 2 tane atar bırakır diye düşündüm mersin atamaz diye düşündüm ama olmadı neyse sağlık olsun günü karda kapattık.

• Bunları paylaşamadım yoğunluktan tuttu ikiside.

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:36:53 >

• Bu bültenden anca bunları çıkarabildim misli girilecek maçlar değil ama gelme ihtimali yüksek.

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:36:26 >

• Canlıdan yetişemiyorum malesef buraya koymaya günü ufak kar ile kapattım

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:37:20 >

• Paylaşamadım arkadaşlar bir kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı zaten paris 1.5 üstten yatmıştı iyi olmuş paylaşmamam.

19.04.2016

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:38:22 >
  • Dün banko tuttu diğeri yattı atletico 02 çifte şans yerine oran az artsın diye 1.5 üste verdim tutmadı.

Konu kapanmıştır

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:38:52 >

• 21.04.2016

Konu kapanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 1 Mayıs 2016; 23:39:08 >
  • BUgün Kupon Paylaşımı yaparmısınz _?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.