Şimdi Ara

Bu tabletlerden hangisini alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendime bir tablet alacağım.4 tablet arasında kaldım.Okula götürüp makale falan indirip okumak için kullanacağım.Birde şuan telefonum kırıldığı için nokia c5 kullanıyorum.Haliyle android uygulamalarımı kullanamıyorum.Bilgisayarımdan android emilatörü ile kullanıyorum.Bu uygulamaları kullanacağım bir tablet istiyorum.

    Bütçem 250-300 arası ve tabi 9 taksitle alacağım o yüzden teknosa ya da vatandan alacağım.4 tablet beğendim ama kararsız kaldım.Sizce hangisini alayım?

    1.si

    Casper Via T27 255 tl fiyatı

    http://www.vatanbilgisayar.com/via-t27-intel-atom-z3735g-183ghz-1gb-16gb-disk-7-cam-bt-and44-kitkat-20116.html

    Beni etkileyen İntel Atom İşlemci olması ve 16 GB olması beni etkiledi.
    1 GB RAM Android kit kat 4.4 var - 2g modem desteği ve wifi var.GPS yok.Casper olması ilgimi çekiyor.Daha önce bilinmeyen çin malı android telefon ve kardeşimde ucuz marka bir tablet kullanması nedeniyle bilindik marka olması beni çekiyor.Casper cn serisi pc kullanıyorum ve 5 yıldır hala canavar gibi kalitesine pc konusunda güvenirim fakat tablette nasıl bilmiyorum

    2.si

    Lenovo Tab A7-30 287 tl fiyatı

    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-tab-a7-30-mtk8382-qc-13ghz-1gb-ram-7-cam-2m-8gb-bt-3g-and44-kitkat.html

    1 GB RAM bellek 8 GB.Zaten genel olarak 16 gb bulmak çok zor bu fiyata dediğim bilinmez markaların var.Kit kat 4.4 ve wifi - 3 g - gps mevcut.Sim kart takılabiliormuş. Bu aklımı çelen kısımlardan biri malum akıllı telefon yok.Telefon gibi kullanmayı düşünmüyorum sürekli ama arada neden olmasın özellikle wifi olmayan yerlerde internet lazımsa kullanırım.Bilinir bir marka fakat işlemcisinin Media Tek olması beni uzaklaştırıor.Bahsettiğim çin malı telefonda vardı ve berbat bir performansı vardı.General mobile,son gibi markaların kullanıor olması nedenile kararsızım o telefon baştan sona kötüydü.

    3.sü

    Reeder Ai7 -S 249 tl fiyatı

    http://www.vatanbilgisayar.com/reeder-a7is-intel-atom-x3-c3230-rk-11ghz-1gb-8gb-disk-7-cam-bt-3g-and51.html

    1GB RAM bellek 8 gb.lolipop 5.2 işletim sistemi ve intel atom işlemci.ine 3g desteği var ve sim kart takılabiliyor.Bu marka hakkında hiç bilgi sahibi değilim onun için şüphelerim var.

    4. sü

    PolyPad i7 Pro 3G 259 tl fiyatı

    http://www.teknosa.com/urunler/125045382/poly-pad-i7-pro-3g-beyaz-tablet#url
    http://polypad.com.tr/urun/polypad-i7-pro-3g/

    1 gb ram bellek 8 gb. intel quad core işlemci 5 mp kamera içinde diğerlerinin en yükseği.çekim yapmayacağım için kamera mühim değil. android işletim sistemi yazıyor .resmi web sitesinde 5.1 güncelemesi almış.Ev arkadaşım bunun 3gsiz olanını 2 bg ram li olan i7pro kullanıyordu.ve çok memnun kusursuz bir performansı vardı.o yüzden kalitesine gözü kapalı güveniyorum.3 G li bu wifi ve gps var.sim özelliği var

    Şimdi polypad göz önünde bulundurulursa arkadaşım instagram,swarm,facebook,twitter,google drive,whatsapp bunların hepsini kulanıyordu ve hafıza sorunu yaşamadık.O yüzden casperin 16 gb olmasada olabilir.Sim özelliği mi yoksa 16 gb mı karar veremedim.çok bilindik casper mı lenovo mı yoksa diğerleri nasıl çok uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parende_N -- 30 Kasım 2015; 20:07:07 >







  • sen hepsini al yav.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence 8" bişeyler de düşünün 7" çok küçük bana göre, hemen karar vermeyin.

    ayrıca hala almadıysanız eğer 1 ay kadar daha bekleyin derim, baytrail atom işlemciler eskidi artık yeni mimari tabletler artacak piyasada. fiyat olarak ta aynı seviyeler olacaktır aşağı yukarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 10 Aralık 2015; 22:41:00 >
  • Asus zenpad 7 ye bak derim bi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reeder markası baya iyi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo Tab 2 A7 30 modeli hakkında soru sorabilirsin. Telefon olarak kullanıyorum ben. Memnunum. Ama A7 30H ve HC modellerinde telefon özelliği aktif edilebiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo tab a7 30 aldım. Gayet memnunum 2 haftadır kullanıyorum. Vodafone hat takıyorum 3g gayet hızlı. Şimdilik hafıza kartsız tüm sosyal medya programları var.1 oyun var. Prpfesyonel makina ile çekilmiş 150 fotoğraf var 20 kadar da müzik var ve 1 film attım. Ses gayet iyi .Görüntü gayet iyi. Hiçbir donma ve hız sorunu yaşamadım.Yurtta toplu internet kullanıyoruz wi-fi kopukluğu pc ye göre daha az.Hatta bir haftadır hiç yok.Şuan hala 1,5 GB yerim var 8 gb alırken biraz teredüte düşmüştüm. Oda hafıza kartı takacağım uygulamaları taşınanları taşırım,fotoğraf video müzik onları da taşıdım mı 4 GB yer de açılıyor.Oyunu da karta attım mı tamamdr.7 inç yetiyor bana.Dokunmatik daha hassas olabilirdi diye düşünüyorum.Eğer bir eksiklik ararsak bunu söyleybilirim.Hassasiyeti yetersiz geldi.Oda güncellemelerle halledilebiliyormuş. Teblette sinir oduğum tek şey romda arama özelliğliğinin kitlenmiş olması.Yabancı romlar ile çözülüyormuş.Fakat nasıl yapılır hiç denemedim ondan cesaret edemiyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.