Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
441.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bizim arabanın deposu 55 lt.Benim şöle bi sorunum var.Depoyu fullüyorum ışık yandığında ama 42 lt alıyo her defasında.Acaba benim şamandıra azmı gösteriyo benzini
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BEN DE 1 YILDIR EUROCİVİC KULLANICISIYIM.97 MODEL 1400 CC. BU FORUMDA EUROCİVİC'ÇİLERLE BİRARAYA GELMEK AYRI BİR KEYİF.
    SORMADAN EDEMEYECEĞİM. BENİM ARACIMDA DİSTRİBÜTÖR ARIZASI OLDU VE TAMAMEN DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKİYORDU, BEN DE ÇIKMA PARÇAYLA HALLETTİM SORUNU. ACABA HİÇ EUROCİVİCLERDE DİSTRİBÜTÖR ARIZASI DUYANINIZ VAR MI. BEN PEK GÖREMEDİM AMA NEDENİNİ DE MERAK EDİYORUM AÇIKÇASI.
  • Merhaba sevgili sdenizd,

    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum.
    Distribütör derken neyi kastettiğinizi anlamadım.
    Ateşleme ile alakalı elektronik düzeneği mi?
    Keyfiniz daim olsun.

    Işık ve sevgiyle...
  • Arkadaslar 1997 Eurocivic 1400cc sahibiyim. Lpg hakkındaki dusuncelerimi soylemek istiyorum. Bu yıl nisan ayında Atiker sıralı sistem lpg taktırdım. 1200ytl/10 taksit kredi kartından cektiler. Aylık 120 ytl oduyorum. Ancak daha once benzine ayda 220-230 ytl oduyorken simdi lpg ye 110-120 ytl oduyorum. Her ay yaptıgım yakıt tasarrufu ile lpg sisteminin aylık 120 ytl taksitini hemen hemen cıkartıyorum. Dolayısıyla bana Lpg sisteminin herhangi bir maliyeti olmadı. Ayrıca 10 ay sonra taksitleri bittigi zaman cok daha fazla yakıt tasarrufu saglayacagım. Sunu da belirtmekte fayda var. Sıralı sistem lpg nin montajını bilen bir usta yapıp bilgisayarda programı duzgun attıktan sonra kesinlikle benzinle hic bir performans farkı olmuyor. Tabi bu işte de işinin ehli olmayan ustalar oldugu icin bazı problemler oluyor. Tavsiyem guvenilir bir yerde montaj yaptırmanız. Ozellikle Atiker fiyat/kalite yonunden cok iyi bir sistem. Simdiye kadar hic bir problem cıkarmadı. Bu arada bundan 2 ay once km de 12 kurus yakan arabam son zamlardan sonra 14.5 kurus yakıyor. Yani dizel arabalardan bile az yaktıgı yakıt. Herkese Lpg li gunler dilerim..




  • sevgili arkadasım, nasıl oluyorda aynı km'yi %50 karla lpg ile dolasıyorsun? lpg yi taktıktan sonra daha az km yapıyorsundur belki.bir hesaplarını kontrol etsen de, bu yazıyı dikkate alıp karar verecek kisiler yanılmasın.
    sebebe gelince; 100km de 10 lt benzin harcayan bi araç, 11-12 lt lpg harcar. ayrıca lpg'nin fiyatının , benzinin fiyatının yarısı olmadığınıda biliyoruz.(benzin:3,05ytl - lpg:1,740ytl)
    tesekkürler.bilgi paylasmaya devam edelim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: cchacalls

    Arkadaslar 1997 Eurocivic 1400cc sahibiyim. Lpg hakkındaki dusuncelerimi soylemek istiyorum. Bu yıl nisan ayında Atiker sıralı sistem lpg taktırdım. 1200ytl/10 taksit kredi kartından cektiler. Aylık 120 ytl oduyorum. Ancak daha once benzine ayda 220-230 ytl oduyorken simdi lpg ye 110-120 ytl oduyorum. Her ay yaptıgım yakıt tasarrufu ile lpg sisteminin aylık 120 ytl taksitini hemen hemen cıkartıyorum. Dolayısıyla bana Lpg sisteminin herhangi bir maliyeti olmadı. Ayrıca 10 ay sonra taksitleri bittigi zaman cok daha fazla yakıt tasarrufu saglayacagım. Sunu da belirtmekte fayda var. Sıralı sistem lpg nin montajını bilen bir usta yapıp bilgisayarda programı duzgun attıktan sonra kesinlikle benzinle hic bir performans farkı olmuyor. Tabi bu işte de işinin ehli olmayan ustalar oldugu icin bazı problemler oluyor. Tavsiyem guvenilir bir yerde montaj yaptırmanız. Ozellikle Atiker fiyat/kalite yonunden cok iyi bir sistem. Simdiye kadar hic bir problem cıkarmadı. Bu arada bundan 2 ay once km de 12 kurus yakan arabam son zamlardan sonra 14.5 kurus yakıyor. Yani dizel arabalardan bile az yaktıgı yakıt. Herkese Lpg li gunler dilerim..




  • ben de ciddi ciddi LPG işine sıcak bakmaya başladım.Aracı satacaktım ama elimde kalmasına karar verdim..Arabamı seviyorum ben
    Zamlardan önce 200 yakarken şimdi 220 230 gibi yakmaya başladı..Günde de en az 40 km de yol yapıyorum LPG nin artısının büyük olacağını düşünmeye başladım..LPG li arkadaşlar bizi iyice bilgilendirirse biz de en kısa zamanda bu işe başlayalım...
  • anladığım kadarıyla aracın 1,6 ies düz vites. 8 litre benzin yakıyorsa , lpgye %20 ilave etmelisin.yani 9,6 lt lpg harcar 100 km'ye. 10 lt re desen 1km 174 kr olur. aracı ne kadar elinde tutacağına göre değişir karar vermen.lpg kitini amorti etmeden satarsan zarardasın.
    lpg forumuna dönmeye basladı burası.


    quote:

    Orjinalden alıntı: frter

    ben de ciddi ciddi LPG işine sıcak bakmaya başladım.Aracı satacaktım ama elimde kalmasına karar verdim..Arabamı seviyorum ben
    Zamlardan önce 200 yakarken şimdi 220 230 gibi yakmaya başladı..Günde de en az 40 km de yol yapıyorum LPG nin artısının büyük olacağını düşünmeye başladım..LPG li arkadaşlar bizi iyice bilgilendirirse biz de en kısa zamanda bu işe başlayalım...




  • benim araçta işik arızalı fakat, benzin göstergesi alt çizgiye geldiğinde benzin almaktayım.yaklasık 43 lt alıyor.12 lt depoda oluyor.isiğin yandığına sukret çoğunda yanmıyor: )

    quote:

    Orjinalden alıntı: BURHAN 55

    Arkadaşlar bizim arabanın deposu 55 lt.Benim şöle bi sorunum var.Depoyu fullüyorum ışık yandığında ama 42 lt alıyo her defasında.Acaba benim şamandıra azmı gösteriyo benzini
  • merhabalar.
    distribütör dediğim parça,bujilere ateşlemeyi yapan parça. parçanın içindeki bobinlere falan baktık, arıza tabiri yerindeyse distribütörün beyninde olduğundan (distribütörün çalışmasını düzenleyen) bu parça değişemezmiş ve bu yüzden parçanın kendisi tamamen değişmeliydi.
    böyle bir durum işte. onun haricinde araçla ilgili bi sorunum olmadı bugüne kadar.
    görüşmek dileğiyle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aggalor

    benim araçta işik arızalı fakat, benzin göstergesi alt çizgiye geldiğinde benzin almaktayım.yaklasık 43 lt alıyor.12 lt depoda oluyor.isiğin yandığına sukret çoğunda yanmıyor: )

    quote:

    Orjinalden alıntı: BURHAN 55

    Arkadaşlar bizim arabanın deposu 55 lt.Benim şöle bi sorunum var.Depoyu fullüyorum ışık yandığında ama 42 lt alıyo her defasında.Acaba benim şamandıra azmı gösteriyo benzini




    mesela benimkinde ışık yanmıyor..çizginin 2 ya da 3 mm altına düştüğünde ben benzin alıyorum..çizgiye gelmesinden sonra en az 50 km yapıyo araç...ilk başlarda bundan çok çekiniyordum ama alıştım artık
    ben bayadır fulllemedim aracı ama 42 lt alıyordu gibi hatırlıyorum çizginin altındqayken..




  • herkese selam
    yaklaşık 6 aydır 1996 model euro civic 1400 cc kullanmaktayım aracım ful olan modellerden ben aldıgımda üzerinde tek nokta enjeksiyon lpg takılı geldi ilk başlarda bana biraz tuhaf geldi bu, patlama falan yapacagını düşündüm ve tamircime gittim oda bunu sökelim randuman alamazsın dedi fakat ben yakıtın dan çok memnundum, söktürmedim ve aracıma bakım yaptırmaya özel honda servisine gittim filitreler, yağ,buji, buji kabloları, triger seti, ön takımdan bazı parçaları degiştirdim ve en son beni iyi bir lpg ustasına gönderdiler, usta baktı ölçtü ve ayar yaptı, gayet iyi dedi, bende sıralı sistem olmamasının zararı varmı diye kendisine sordum. bana aynen verdiği cevabı yazıyorum sizlere ; bu sistemde aracın 1 kuruş gibi çok az bişey fazla yakar, ve benzine gaz pedalına bastıgında geçecegi için ( sıralı sistemlerde 35 dereceyi bulunca geçiyormuş) benzinden bu farkı çıkarırsın dedi, bende kendisine iyide usta neden herkes o zaman bundan taktırmıyo dediğimde bana şu cevabı verdi; bazı araçlarda bu sistem patlamalara sebep oluyor ve masraf çıkarıyor sırf bu yüzden dedi, ayrıca bu patlama olayının da önlemi alınmış hava filtresinin üstünde bir kelebek var , hava sıkışması olursa ordan atıyomuş. sıralı sistem den önce bu tür araçlara bu sistem takılıyomuş.
    Sonuç olarak aracım uzun yolda 3000 deviri geçmeden seyrettigimde 100- 110 km gibi bir hız oluyor, 11o ykr-- şehir için de de 145 ykr yakıyor her zaman yakıtı shell istasyonlarından alırım, şu an yakıtın dan ve performansından çok memnunum cebinizi biraz düşünüyosanız hemen taktırın derim. yok araca zarar verirmiş, yok az çekermiş, bunların hepsi hikaye arada bir benzindede gittinizmi herşey dahada güzel olur, yeterki aracın bakımlarını zamanında yaptırın ben çok memnunum tavsiye ederim.




  • Merhaba sevgili serdar34155
    EuroCivic formumuza hoşgeldiniz.
    Aracınızı kazasız belasız, güzel günlerde kullanın...
    LPG kitinizin markasını,motor ikaz lambasının yanıp yanmadığını ve benzindeyken yaklaşık olarak nasıl bir yakıt tüketim değeri yakaladığınızı da paylaşırsanız bizler için çok faydalı olur diye düşünüyorum.

    Hangi LPG dönüşüm firmsıyla görüştüysem, hepsi de "sıralı takmayın bu araca, yazık günah" diyorlar.
    Sevgili arkadaşımız İrfan Kurt da emülatörlü sistem kullandığını ve memnuniyetini anlatmıştı bize.

    Işık ve sevgiyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 7 Ocak 2008; 13:29:16 >
  • Merhaba,
    Kar yağmaya başlayınca yollar herkesi olduğu gibi beni de etkiledi. Aracın önünü trafik levhasının direğine vurdum

    Evin garajına sağa doğru dönerken arabanın ön tekerler birden sola doğru kaydı. Ne olduğunu anlamadan araba önden direğe vurdu. Şükür ki direk betondan çabuk ayrıldı ve eğildi. Direk eğilince darbe aracın tamponuna etkimiş. Tampon tam ortadan içeri göçtü. Hafif de ön kaput, önden içeri girdi ve kapanmaz duruma geldi. Gerçekten çok üzücü bir durum insan ne olduğunu şaşırıyor. Yavaşça gitmesine rağmen tamponu baya eğmiş radyatör ve klimanın pervanesinin olduğu yeri yuvalarından kurtarmış. Sanırım bir de klima gazı dışarı sızdı ses geliodu çünkü ordan. Biraz da Honda işaretinin bulunduğu ön panjurda bir iki parça çatlamış ama görüntüde bir bozukluğu yok.

    Ankara Şaşmaz'da bi kaportacıya götürdük. Kaskomuz olmadığından yaptırdık tabi. Tampon çekince geldi herhangi bir iz kalmadı üstünde. Tamponun altında bi yer var orası baya eğilmiş, o düzeltildi. Yuvasından çıkan parçaları yerine monte etti. Ön kaputun göçük yeri uğraştırdı biraz ama kaputu sökmeden eski haline getirebildi usta fakat o kısımdaki boya çıktı. Oraya geçici boya sürdü ama boyanması gerekeiyor aynı renk boyayı bulamadık sonra halledicez o işi. Bu işlemlere yaklaşık 5 saat uğraştı, 100 lira aldı.

    Birkaç sorum olacak sizlere de. Bu ön panjuru değiştirmek istesek nerede bulabiliriz? Japoncular euro civic panjuru bulunmaz bizde diyorlar.

    Bir de klima gazı sızdıysa, büyük ihtimal borudan, kaynak yapılacak sanırım bir de gaz doldurulacak yeniden galiba tam bilmiyorum ama, bu nekadar bi fiyat tutar bir bilginiz var mı?

    Kazasız sürüşler dileğiyle..




  • sevgili fatihsicakyuz kardeşim lpg kitin markası voltran. ayrıca ben burdur antalya arası sık aralıklarla gidip geliyorum bir defa da istanbula gidip geldim gidişte benzini fulledim ve tam 204 km yol yaptıktan sonra tekrar fulledim 38 ytl ye depom doldu 100 km yi hiç aşmadım ve araçta iki kişiydik. aynı tarihte yani dönüşte lpg de de deneme şansım oldu lpg tankı boşken 40 ytl lik lpg aldım shell den 100 km yi geçmemeye çalıştım ve 365 km de teklemeye başladı. kısaca sana denememi yazdım.tarih 17-19 aralık 2007 arası (gidiş ve geliş) arıza lambasına gelince ; aracı aldığımda boşta gaz verdiğimde ve özellikle ışıklarda arıza lambası yanıyordu; bu sorun da bakımları yaptırdıktan sonra ortadan kalktı. arıza lambası buji ve buji kablolarından kaynaklandıgını söylediler. bakımı antalya da honda pover diye bir özel yerde yaptırdım. lpg ustasını tanımıyorum. oraya yakın bir yerdeydi. ayrıca benim burdurda iyi bir lpg ustam var oda lpg beynini temizledi şamandıra yı değiştirdi ve son ayarıda o yaptı. şu anda çiğ atma oranı sıfır. arada baktırıyorum arkadaşla samimiyetim olduğu için inan beni dükkandan kovuyor. durum bu. benim tavsiyem eger bu sistemi ucuz yollu taktırabiliyosanız tavsiye ediyorum ama geçenlerde aynı sistemi 800 ytl ye bir arkadaşın toyotasına takmışlar eger fiyatı öyleyse o zaman sıralı taktırın 1000 ytl ye derim çünki antalyada ki usta 1000 ytl ye peşin sıralı taktığını da söylemişti. sevgilerimle




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MGMuhammet

    Merhaba,
    Kar yağmaya başlayınca yollar herkesi olduğu gibi beni de etkiledi. Aracın önünü trafik levhasının direğine vurdum

    Evin garajına sağa doğru dönerken arabanın ön tekerler birden sola doğru kaydı. Ne olduğunu anlamadan araba önden direğe vurdu. Şükür ki direk betondan çabuk ayrıldı ve eğildi. Direk eğilince darbe aracın tamponuna etkimiş. Tampon tam ortadan içeri göçtü. Hafif de ön kaput, önden içeri girdi ve kapanmaz duruma geldi. Gerçekten çok üzücü bir durum insan ne olduğunu şaşırıyor. Yavaşça gitmesine rağmen tamponu baya eğmiş radyatör ve klimanın pervanesinin olduğu yeri yuvalarından kurtarmış. Sanırım bir de klima gazı dışarı sızdı ses geliodu çünkü ordan. Biraz da Honda işaretinin bulunduğu ön panjurda bir iki parça çatlamış ama görüntüde bir bozukluğu yok.

    Ankara Şaşmaz'da bi kaportacıya götürdük. Kaskomuz olmadığından yaptırdık tabi. Tampon çekince geldi herhangi bir iz kalmadı üstünde. Tamponun altında bi yer var orası baya eğilmiş, o düzeltildi. Yuvasından çıkan parçaları yerine monte etti. Ön kaputun göçük yeri uğraştırdı biraz ama kaputu sökmeden eski haline getirebildi usta fakat o kısımdaki boya çıktı. Oraya geçici boya sürdü ama boyanması gerekeiyor aynı renk boyayı bulamadık sonra halledicez o işi. Bu işlemlere yaklaşık 5 saat uğraştı, 100 lira aldı.

    Birkaç sorum olacak sizlere de. Bu ön panjuru değiştirmek istesek nerede bulabiliriz? Japoncular euro civic panjuru bulunmaz bizde diyorlar.

    Bir de klima gazı sızdıysa, büyük ihtimal borudan, kaynak yapılacak sanırım bir de gaz doldurulacak yeniden galiba tam bilmiyorum ama, bu nekadar bi fiyat tutar bir bilginiz var mı?

    Kazasız sürüşler dileğiyle..

    Kardeşim gecmiş olsun.Önemli olan canına bişi olmasın.Tabiki insan çok üzülür euro civiğin hasar görmüş.Bende gecenlerde dikiz aynayı sürttüm içim gitti neyseki sadece çizildi biras.




  • Geçmiş olsun kardeş,
    İstanbul'dayken Aksaray'da Kazancı Sekman diye bir yer vardı, o zamanlar 2000 mod. civic'im için aradığım hemen her parçayı bulmuştum. Fiyatları ve müşteriye yaklaşımları da gayet iyiydi.www.kazancisegman.com/indextr.htm adresinden tel. alıp sorabilirsin.
    Selamlar, tekrar geçmiş olsun.

    quote:

    Orjinalden alıntı: MGMuhammet

    Merhaba,
    Kar yağmaya başlayınca yollar herkesi olduğu gibi beni de etkiledi. Aracın önünü trafik levhasının direğine vurdum

    Evin garajına sağa doğru dönerken arabanın ön tekerler birden sola doğru kaydı. Ne olduğunu anlamadan araba önden direğe vurdu. Şükür ki direk betondan çabuk ayrıldı ve eğildi. Direk eğilince darbe aracın tamponuna etkimiş. Tampon tam ortadan içeri göçtü. Hafif de ön kaput, önden içeri girdi ve kapanmaz duruma geldi. Gerçekten çok üzücü bir durum insan ne olduğunu şaşırıyor. Yavaşça gitmesine rağmen tamponu baya eğmiş radyatör ve klimanın pervanesinin olduğu yeri yuvalarından kurtarmış. Sanırım bir de klima gazı dışarı sızdı ses geliodu çünkü ordan. Biraz da Honda işaretinin bulunduğu ön panjurda bir iki parça çatlamış ama görüntüde bir bozukluğu yok.

    Ankara Şaşmaz'da bi kaportacıya götürdük. Kaskomuz olmadığından yaptırdık tabi. Tampon çekince geldi herhangi bir iz kalmadı üstünde. Tamponun altında bi yer var orası baya eğilmiş, o düzeltildi. Yuvasından çıkan parçaları yerine monte etti. Ön kaputun göçük yeri uğraştırdı biraz ama kaputu sökmeden eski haline getirebildi usta fakat o kısımdaki boya çıktı. Oraya geçici boya sürdü ama boyanması gerekeiyor aynı renk boyayı bulamadık sonra halledicez o işi. Bu işlemlere yaklaşık 5 saat uğraştı, 100 lira aldı.

    Birkaç sorum olacak sizlere de. Bu ön panjuru değiştirmek istesek nerede bulabiliriz? Japoncular euro civic panjuru bulunmaz bizde diyorlar.

    Bir de klima gazı sızdıysa, büyük ihtimal borudan, kaynak yapılacak sanırım bir de gaz doldurulacak yeniden galiba tam bilmiyorum ama, bu nekadar bi fiyat tutar bir bilginiz var mı?

    Kazasız sürüşler dileğiyle..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MGMuhammet

    Merhaba,
    Kar yağmaya başlayınca yollar herkesi olduğu gibi beni de etkiledi. Aracın önünü trafik levhasının direğine vurdum

    Evin garajına sağa doğru dönerken arabanın ön tekerler birden sola doğru kaydı. Ne olduğunu anlamadan araba önden direğe vurdu. Şükür ki direk betondan çabuk ayrıldı ve eğildi. Direk eğilince darbe aracın tamponuna etkimiş. Tampon tam ortadan içeri göçtü. Hafif de ön kaput, önden içeri girdi ve kapanmaz duruma geldi. Gerçekten çok üzücü bir durum insan ne olduğunu şaşırıyor. Yavaşça gitmesine rağmen tamponu baya eğmiş radyatör ve klimanın pervanesinin olduğu yeri yuvalarından kurtarmış. Sanırım bir de klima gazı dışarı sızdı ses geliodu çünkü ordan. Biraz da Honda işaretinin bulunduğu ön panjurda bir iki parça çatlamış ama görüntüde bir bozukluğu yok.

    Ankara Şaşmaz'da bi kaportacıya götürdük. Kaskomuz olmadığından yaptırdık tabi. Tampon çekince geldi herhangi bir iz kalmadı üstünde. Tamponun altında bi yer var orası baya eğilmiş, o düzeltildi. Yuvasından çıkan parçaları yerine monte etti. Ön kaputun göçük yeri uğraştırdı biraz ama kaputu sökmeden eski haline getirebildi usta fakat o kısımdaki boya çıktı. Oraya geçici boya sürdü ama boyanması gerekeiyor aynı renk boyayı bulamadık sonra halledicez o işi. Bu işlemlere yaklaşık 5 saat uğraştı, 100 lira aldı.

    Birkaç sorum olacak sizlere de. Bu ön panjuru değiştirmek istesek nerede bulabiliriz? Japoncular euro civic panjuru bulunmaz bizde diyorlar.

    Bir de klima gazı sızdıysa, büyük ihtimal borudan, kaynak yapılacak sanırım bir de gaz doldurulacak yeniden galiba tam bilmiyorum ama, bu nekadar bi fiyat tutar bir bilginiz var mı?

    Kazasız sürüşler dileğiyle..


    öncelikle geçmiş olsun..Allah bir daha kaza bela vermesin...
    ön panjur için çıkmacıları gezeceksin..bulamazsan da tuningçilerden birine gidersen onlar tamir işlerini yapıyorlar genelde..Benimkinde çarpmadan dolayı kırılmalar olmuştu ve 30 ytl ye tamir ettirmiştim..
    Klima olayına gelince de bizim çarpmada klima radyatöründe hafif bir eğilme olmuştu ve bir yerden de gazı dışarı veriyordu..Bir klima ustasına götürdüm aracı 50 YTL ye hem eğrilen yeri düzeltti hem de klima gazını doldurdu..




  • selam arkadaşlar bu formu yaklaşık iki aydır takip ediyodum ve 1 hafta öncede üyesi oldum. ancak arkadaşların ilgisi sanki biraz az gibi geldi bana. yinede takip eden arkadaşlara bir kaç sorum olacak, tekrar belirteyim ben de honda euro civic 96 model manuel 1.4 ü var. vites kolunda çok boşluk var, ve farlarımı degiştirmek istiyorum uygun fiyata alabilecegim yer varmı içini temizledim ama bi tanesi biraz su buharı yapıyor. ve camlarıda matlaşmış birde termostad olarak kaç derecelik termostad takılıyor, bilgisi olan yazarsa sevinirim.
    herkese keyifli sürüşler
  • Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. Görününümünde problem kalmadı. Klima gazı da dediğiniz gibi fiyatı uygunsa sorun yok demektir, yaza doğru yaptırırım onu da şimdi kullanmıyorum zaten..

    Hepinize iyi sürüşler...
  • Arkadaşlar benim arabanın baskı balatası kaçırıyor araç 98 model 162 binde zaten yakıt konusunda sorunlarım vardı onların nedeni de bu herhalde 35 kuruş yakıyodu şehiriçinde(11.5-12lt)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.