Şimdi Ara

Mini uydu alıcısı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana kayıt yapabilen full hd bir mini uydu alıcısı arıyorum. Ts formatında, full hd kayıt yaparken zorlanmayan , kayıt depolama boyutunu yada kesik kesik boyut yapmayan uydu alıcısı tavsiyesi istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha once a101 den hometech 1010 modelini aldim
    coook memnundum. Ama onve V kanallar gitti simdi de hic acilmoyor. Sadece 6 ay surdu. Garantisi ile de k8m ugrasacak. Fatura kutu coktan atildı zaten...
    simdi en azindan bozulmayacak yone ayni tip bir cihaza ihtiyacim var. Hometech hem hizli hem de sd ve hd de iyiydi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben tv bağlamadan kayıt yapacağım. Ama söylenenlere göre kayıt yaparken bu cihaz donuyormuş. İlgin için teşekkür ediyorum.

    @oyunbazz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 7 Kasım 2015; 11:38:40 >
  • Ben iki cihazda karar kıldım...
    Biri hiremco worker; diğeri jameson js-2018...
    İkisi de aynı cihaz ama yazılımı hangisinde iyiyse onu alma niyetindeyim.
  • Konuyu güncelleyeyim bahsettiğiniz mini uydu alıcılarından alıp kullanan tecrübe eden var mı? bende önce normal bir uydu alıcı almak için araştırırken şimdi ortalıkta görünmesin diye mini uydu alıcılara yöneldim ancak aklıma takılan sanki mini uydu alıcının görüntü kalite verimliliği daha düşük olacakmış hissi var? beklentim öyle çok değil hd sd görüntü kalitesi iyi olsun kanal geçişleri hızlı olsun okadar aklımda hiremcohttp://www.hepsiburada.com/hiremco-mini-hd-turksat-kgs-uyumlu-full-hd-uydu-alici-p-EVHIREMCOMINIHD var nasıldır tavsiye edermisiniz yada başka bir tavsiyeniz var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

    Konuyu güncelleyeyim bahsettiğiniz mini uydu alıcılarından alıp kullanan tecrübe eden var mı? bende önce normal bir uydu alıcı almak için araştırırken şimdi ortalıkta görünmesin diye mini uydu alıcılara yöneldim ancak aklıma takılan sanki mini uydu alıcının görüntü kalite verimliliği daha düşük olacakmış hissi var? beklentim öyle çok değil hd sd görüntü kalitesi iyi olsun kanal geçişleri hızlı olsun okadar aklımda hiremcohttp://www.hepsiburada.com/hiremco-mini-hd-turksat-kgs-uyumlu-full-hd-uydu-alici-p-EVHIREMCOMINIHD var nasıldır tavsiye edermisiniz yada başka bir tavsiyeniz var mı?

    Kardeşim ben çok araştırdım. Dediğin gibi pek tavsiye eden olmuyor. Enigma 2 uydu alıcılarına bak diyeceğim maalesef onlarda pahalı. Anlayacağın ne kadar para o kadar köfte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkürler hocam haklısın ama bana okadar pahalı ve ayrıntılı cihaza gerek yok isteğim fazla değil görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı, televizyonum full hd ledtv, araştırmalarında uygun fiyat iyi performans bir mini alıcı gözüne çarptımı? bir de hd mi full hd mi alıcı için ne fark eder?
  • Araştırmalarıma göre , bütün mini uydu alıcılarında aynı işlemci yada chipseti mevcutmuş. Anlayacağın bütün hepsinin kalitesi düşük. Tabiki bunu araştırdım. Belki ven de yanılıyor olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani kasmaya gerek yok uygun fiyatlı olanı al gitsin:) teşekkürler...
  • Yumatu mini full hd 50 liraya gittigidiyorda satılıyor sizce alınır mı? Sadece televizyon izlemek için alıyorum. Normal hd ve sd kanalları izlemekten başka bir şey yapmayacağım.




  • next amigo al işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.