Şimdi Ara

The Bourne Ultimatum (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Bourne Identity ve The Bourne Supremacy ile başlayan seride üçüncü film The Bourne Ultimatum'in yapımına 3 Kasım 2006 tarihinde başlandı....Filmin 2007 senesinde gösterime girmesi bekleniyor...

Başrolde yine ilk iki filmde olduğu gibi Jason Bourne rolüyle Matt Damon olacak

Ben şahsen serinin ilk iki filmini beğenerek izlemiştim umarım 3. sü beni hayal kırıklığına uğratmaz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlk iki film Yazar Robert Ludlum'un kitaplarından uyarlanmıştı bu 3. filmin senaryosunu ise yapımcılar hazırlıyor işte bu beni biraz endişelendiriyor. Çünkü ilk 2 filmde yazarın kitabında diğer macera ve aksiyon filmlerine benzemeyen bir duygu vardı izleyenleri çok etkileyen bir Jason Bourne vardı umarım 3. filmde filmin genel yapısı bozulmaz.
  • The Bourne Ultimatum

• The Bourne Ultimatum

• The Bourne Ultimatum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harika bekleyelim bakalım. ilk iki film cok hostu, bunuda bekleyip gorcez..... Cok Sabırsızlandım simdi....
    Bari ilk iki filmi tekrar izleyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna1986

İlk iki film Yazar Robert Ludlum'un kitaplarından uyarlanmıştı bu 3. filmin senaryosunu ise yapımcılar hazırlıyor işte bu beni biraz endişelendiriyor. Çünkü ilk 2 filmde yazarın kitabında diğer macera ve aksiyon filmlerine benzemeyen bir duygu vardı izleyenleri çok etkileyen bir Jason Bourne vardı umarım 3. filmde filmin genel yapısı bozulmaz.

filmle ilgili tum dileklerimi endiselerimi soylemissin.
  • Bu 2 filmi nasıl görmedim ben yahu hemen indirmeliyim
  • fragamana bakılırsa bu son film

Ayrıca filmde Bourne ailesini bulacakmış ve ikinci filmde ölen sevgilisinin ailesinide bulacakmış.
  • ikinci filmin sonunda sanırım pam di.bourne e istersen gel konuşalım gerçekte kim olduğunu filan diyordu.david webb demişti heralde.

üçüncü filmde kendisinin ve ailesinin gerçekte kim olduklarını bulacağı kesin.ama yapımcıları iyi gişe getiren bu seriyi bitirip bitirmeme kararına göre herşeyi açıklayıp açıklamamaya karar vereceklerdir.

güzel film olacağını düşünüyorum..
  • Filmde Bourne bayan ajan nicky e aşık oluyomuş...
  • Gelsin, güzel seri, bozulmaması ümidiyle.
  • oh oh iyi iyi ben ikide bırakırlar demiştim ama devam ediyormuş..gelsin umarım ilk ikisi kadar iyi olur..
  • endişelenmeyin arkadaşlar bu filmin senaryosuda Robert Ludlum un kitabından uyarlama.. üstelik senaryoyuda yine aynı kişi yazıyor.. benim filmle ilgili en çok merak ettiğim ise adının Türkçe ye nasıl çevrileceği... ilk iki filminde Türkçe ye çevrimi çok absürttü, hele medusa darbesi ne alakaysa..
  • Filmin web sitesini ziyaret etmek isterseniz buyrun

http://www.thebourneultimatum.com
  • ilk ikisi de en begendigim filmler arasida idi.
    genelde bu tarz guzel olan filmler hemen seri yapilarak icine edilir ama insallah bu boyle olmaz.
  • Filmin Yeni Posterleri Yayınlandı

• http://img514.imageshack.us/img514/6131/bourneultimatiumposter5pk7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juna1986 -- 29 Haziran 2007; 18:15:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.