Şimdi Ara

Navitech - RX-A780T - 7'' IPS TV'li Android Navigasyon Cihazı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
14.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Navigasyon özelliklerinden bahsedebilir misiniz. Özellikle istanbul'da olanlar varsa sevinirim.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar, bu cihazın aynısı sadece Tv si eksik olan Navitech Rx-A760 7” Ips Android Navigasyon Cihazını kullanan, bile ve yorum yapabilecek var mı? Ayrıca tavsiye eder misiniz? Acil cevap verirseniz memnun olurum. İyi forumlar.
  • bu cihazı tavsiye eder misiniz?
  • Kullanan yok mu arkadaşlar, Tavsiyeye ihtiyacımız var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrAdkA10

    Kullanan yok mu arkadaşlar, Tavsiyeye ihtiyacımız var.

    Tablet olarak Yüz güldürmeyen bir cihaz 4 gb hafıza var Android 4.4.2 yüklü geriye az yer kalıyor gereksiz cok program var kaldirilmiyor ve de devamlı yetersiz bellek uyarısı veriyor.

    Format attığınız zaman Igo siliniyor 3 defa servise göndermek zorunda kaldım.

    Müzik video izlemek için ve de yol uygulamasında sıkıntı yok cep telefonuna Igo yükle ayni sonucu alirsınız paranızı benim gibi çöpe atmayın yine de karar ve de bütçe size ait olduğundan siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceberg55 İ kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • Selamlar,

    Bu cihaz için son kez yazacağım; 3 ay test etim, 3 ay da (Yaklaşık) kullandım. @iceberg55 arkadaşımın dedikleri doğrudur; yalnız. Yola çıktığınız noktada bir Android Tablet alayım, Hem TV seyredeyim, hem navigasyon yapayım hem de her işimi görsün derseniz bu cihaz size göre değil.

    Android işletim sistemli bir navigasyon cihazı olarak bakarsanız güzel verim alabileceğiniz bir cihaz. Bir kere ekranı IPS ve çok parlak. Bu cihazdan daha parlak erkan bir tek Nexus 5 cihazda (Tablet Kategorisinde) gördüm. Yani güneşte, karda aracınızda takın sıkıntısız kullanın. Benim iPad Mini ve retina ekranlı iPhone cihazlarımın güneşte göstermediği yerde bu cihaz gösterdi, her ikisinin de sıcaktan şiştiği yerlerde bu cihaz çalıştı. Isınma yaptı ama kilitlenmedi, çalıştı.

    Yaşadığınız bölgede Analog TV yayını varsa açın antenini ayarlayıp seyredin.
    Internet üzerinden radyonuzu dinleyin.
    Aracınızda 5 yıl boyunca ücretsiz harita ve trafik güncellemelerini alın.

    Android ve zamanla şişme sorunu yaşamamnız için benim önerim şu olacak. Bu dediklerimi yaparsanız yetersiz depolama alanı veya bellek uyarısı almazsınız.

    Cihazı ilk aldığınız gün.

    Öncelikle açın ve kullanmayacağınız uygulamaları kaldırın. Navigasyonu bırakın, radyoyu bırakın, TV molülünü bırakın, 1-2 de cocuğunuza oyun bırakın. veya işte neye ihtiyacınız olacaksa...

    Diğerlerin hepsini önce güncellemelerini kaldırarak -uyarı alma seçeneğini de devre dışı bırakarak- sonrasında devredışı bırakarak temizleyin.

    Sonra Navigasyon yazılımını çalıştırın. Uydu bağlantısı yapana kadar bir süre çalışsın; 10-15 dakika yeterli. Sonra çıkış yaparak kapatın.

    iGO yazılımının çalışması için en az 128MB RAM kalmalı; Trafik Veri akışının stabil aktarılabilmesi için de bir 128MB. siz bırakın. Yani bu cihaz için 256Mb. belleği iGO için unutun.

    Sonra cihazınızı Naviextras Toolbox ile güncellemelerinizi almak için bağlayın. Mutlaka ama mutlaka güncelleme almadan önce yedek alın. Çünkü cihazınızda iGO klasörü gizlidir (illegal paylaşıma önlem olarak; göremezsiniz. Cihazı rootlasanız da göremezsiniz) Yedeğinizi aldıktan sonra Harita ve lisanslarınız otomatik güncellenecektir.

    Bir sorun yaşarsanız @iceberg55 arkadaşınki gibi; Bilgisayarınızdaki Belgeler (gizli dosyaları göster seçeneği aktif) App Data -> Roaming -> Naviextras klasör içinde BackUp klasörünü ve içinde de yedeklerinizi görüyor olmalısınız. Her güncellemeden önce yeni yedek oluşturmanızı öneririm.

    Sorunuz olursa deneyimlerimle yardımcı olmaya çalışırım

    Sevgi ve saygılarımla.




  • konu eskimiş yeni gördüm tvli başka hangi cihaz alınabilir?
  • Selamlar,
    Kullanan arkadaşlardan ricam; cihaz Trafik Bilgilerini (şuan veya bugün yarın) alıp uyarı bildiriyor mu?
    Bir lisans sorunu mu yaşıyorum, yoksa TBS ile ilgili bir sorun mu mevcut?
    Bu cihazın 5 yıl harita ve TBS hakkı var zira.
    Teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navitech rx-a780t bataryam şişti ve artık şarjsız 1sn bile çalışmıyor. Elektronik teknik servise götürdüm bataryası değişmesi lazım dedi. Elimde şu an yok dedi. Hangi batarya ile değişim yapılır bilen var mı? Ya da hangi yolu izlemeliyim yaşayan var mı aynı sorunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.